המלצה חמה להתקנת מערכת בטיחותית ברכב!!

אבי בן 1231

Well-known member
ראשית אדגיש שאין לי שום קשר עיסקי!!!
אתמול היתה לי תאונה עצמית ללא פגיעה בצד ג'.
המכה היתה מאוד חזקה, אין חשיבות לפרטים,
אך ................ כמה שניות אחרי התאונה מערכת הכפתור המותקנת ברכב שלי,
הגיבה מיידית, ומוקד החירום של המערכת התקשר אליי לרכב אם אני זקוק לעזרה כל שהיא.
הפליא אותי כיצד המערכת זיהתה תאונה מבלי שהתקשרתי אליהם!!

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
ראשית אדגיש שאין לי שום קשר עיסקי!!!​
אתמול היתה לי תאונה עצמית ללא פגיעה בצד ג'.
המכה היתה מאוד חזקה, אין חשיבות לפרטים,
אך ................ כמה שניות אחרי התאונה מערכת הכפתור המותקנת ברכב שלי,
הגיבה מיידית, ומוקד החירום של המערכת התקשר אליי לרכב אם אני זקוק לעזרה כל שהיא.
הפליא אותי כיצד המערכת זיהתה תאונה מבלי שהתקשרתי אליהם!!
פעם ראשונה שומעת על המכשיר הזה.
|תודה|

Harrington

Well-known member
מנהל
פעם ראשונה שומעת על המכשיר הזה.
|תודה|
מכשיר ותיק. החברה ניסתה למכור אותו למתנחלים רבים, לאחר שמכשיר קשר שנועד לאותה מטרה בדיוק והיה ברכבים רבים הפסיק לעבוד (מערכתית). הפלוס במערכת שהוא אכן מזהה תאונה וכמדומני גם דברים אחרים. כמו כן, הוא יכול ליצור קשר ביוזמתו אם הוא סבור איכשהו שמשהו לא תקין. המינוס הוא שהפעולות שהוא מבצע, בתכל'ס אלא אם כן מדובר חו"ח בפציעה חמורה, הן כאלה שהנוסע יכול בקלות רבה לבצע גם בעצמו. מכאן אם זה משתלם או לא, זה עניין של שיקול אישי.

ai27

Well-known member
מכשיר ותיק. החברה ניסתה למכור אותו למתנחלים רבים, לאחר שמכשיר קשר שנועד לאותה מטרה בדיוק והיה ברכבים רבים הפסיק לעבוד (מערכתית). הפלוס במערכת שהוא אכן מזהה תאונה וכמדומני גם דברים אחרים. כמו כן, הוא יכול ליצור קשר ביוזמתו אם הוא סבור איכשהו שמשהו לא תקין. המינוס הוא שהפעולות שהוא מבצע, בתכל'ס אלא אם כן מדובר חו"ח בפציעה חמורה, הן כאלה שהנוסע יכול בקלות רבה לבצע גם בעצמו. מכאן אם זה משתלם או לא, זה עניין של שיקול אישי.
לא מדובר על מערכת שתציל אותך מfender bender
מדובר בדיוק על מקרים של אזעקת סיוע במקרים של תאונה קשה,
הייתי שוקל אם הייתי נוסע הרבה במערכת הכבישים המוזנחת שביו"ש, או במקרים בהם יש חשש חריג (נהג חדש או מאוד מבוגר).

Harrington

Well-known member
מנהל
הייתי שוקל אם הייתי נוסע הרבה במערכת הכבישים המוזנחת שביו"ש, או במקרים בהם יש חשש חריג (נהג חדש או מאוד מבוגר).
הכל ברור ואבי כבר ציין שהמערכת מזהה תאונות. דברי למעלה עומדים בעינם :).

אבי בן 1231

Well-known member
צודק, המערכת הזו אינה בנויה כדי להציל אותך היות ולא תתקין אותה|תוהה| :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
אך ................... אם חו"ח תהיה לך תאונה כאשר תהיה לבד ברכב וחלילה תאבד את ההכרה,
המערכת תציל אותך עם לא תקנה ג'ינס במחיר של שנה, אלא תהיה פראייר וכן תתקין את המערכת!!
סתם מחשבה טיפשית מצידי.

אבי בן 1231

Well-known member
המינוס היחיד הוא שזה עולה הון עתק לחודש כ 43 ₪ לחודש.
כאשר אתה מתקשר למוקד החירום הם מזהים בו במקום את מיקומך המדויק,
ובמקרה שיש לך תקל עם טורדן בכביש הם מזעיקים את המשטרה ועם מידע מדויק היכן אתה נמצא.
במקרה שנתקעת בכביש ללא דלק הם מגיעים אליך עם מיכל דלק ללא תשלום נוסף,
את זה לא תוכל לעשות בעצמך, גם החלפת גלגל עם תקר לא תמיד יכול כל אחד לבצע זאת בעצמו.
בנוסף יש לך שתי אפשרויות לחיוג לאנשי קשר.
בקיצור רק יתרונות וללא חיסרון אחד!!

Harrington

Well-known member
מנהל
ובמקרה שיש לך תקל עם טורדן בכביש הם מזעיקים את המשטרה ועם מידע מדויק היכן אתה נמצא.
במקרה שנתקעת בכביש ללא דלק הם מגיעים אליך עם מיכל דלק ללא תשלום נוסף,
את זה לא תוכל לעשות בעצמך, גם החלפת גלגל עם תקר לא תמיד יכול כל אחד לבצע זאת בעצמו.
או, יתרונות מול חסרונות (כמו בכל דבר בחיים) בדיוק כפי שציינתי למעלה. זה שעבורך הוצאה כספית מסוימת איננה חסרון, לא מחייב אף אחד זולתך כמובן :). לכן סיימתי את דברי למעלה בכך שמדובר בעניין של שיקול דעת של כל אחת ואחד לעצמו.

אבי בן 1231

Well-known member
או, יתרונות מול חסרונות (כמו בכל דבר בחיים) בדיוק כפי שציינתי למעלה. זה שעבורך הוצאה כספית מסוימת איננה חסרון, לא מחייב אף אחד זולתך כמובן :). לכן סיימתי את דברי למעלה בכך שמדובר בעניין של שיקול דעת של כל אחת ואחד לעצמו.
כרגיל הרצון להתחכם!!
הוצאה כזו גדולה יכולה להציל חיי אדם, אני הטיפש שמעדיף וגם עשיר מופלג שמוכן להשקיע הון על דבר שולי!!

Harrington

Well-known member
מנהל
כרגיל הרצון להתחכם!!
שום התחכמות. פשוט הצגת הדברים כמו שהם ולא כמו שאני (לא אישית) רוצה שיהיו.
הוצאה כזו גדולה יכולה להציל חיי אדם, אני הטיפש שמעדיף וגם עשיר מופלג שמוכן להשקיע הון על דבר שולי!!
לא שמעת ממני מילה נגד המכשיר. יכול לגמרי להיות שהוא ההבדל בין חיים למוות, שכל מי שלא מתקין אותו דינו כמתאבד שיעי, שמי שעדיין לא קבע תור, לא יוכל בגלל הלחץ הרב. כל שאמרתי הוא שמה לעשות, זה עולה (גם) כסף. מציאות שאישרת במו פיך. מכאן ואילך הדיון פשוט דיון סרק. בעיניך העלות זניחה ושווה את זה וזה בסדר גמור וכמובן לגיטימי לחלוטין. אבל יש מי שזה שיקול עבורו ומה לעשות, זה לא פחות לגיטימי.

מיצינו.

אבי בן 1231

Well-known member
שום התחכמות. פשוט הצגת הדברים כמו שהם ולא כמו שאני (לא אישית) רוצה שיהיו.

לא שמעת ממני מילה נגד המכשיר. יכול לגמרי להיות שהוא ההבדל בין חיים למוות, שכל מי שלא מתקין אותו דינו כמתאבד שיעי, שמי שעדיין לא קבע תור, לא יוכל בגלל הלחץ הרב. כל שאמרתי הוא שמה לעשות, זה עולה (גם) כסף. מציאות שאישרת במו פיך. מכאן ואילך הדיון פשוט דיון סרק. בעיניך העלות זניחה ושווה את זה וזה בסדר גמור וכמובן לגיטימי לחלוטין. אבל יש מי שזה שיקול עבורו ומה לעשות, זה לא פחות לגיטימי.

מיצינו.
מיצי!!!!!!!!!!!!!
בואי מיצינו!!!

פולגאר

Well-known member
במקרה שנתקעת בכביש ללא דלק הם מגיעים אליך עם מיכל דלק ללא תשלום נוסף
נתקעת פעם ללא דלק?
יש את עמותת ידידים שבאים להחליף וגם את חברת הגרירה שהביטוח שלך עובד עמם.
בטלפון שלך אתה יכול להתקשר למי שאתה רוצה, למה רק 2 אפשרויות?
רק עלות, כ-520 ש"ח בנוסף לביטוחים, זה מייקר את העלות לרכב.

אבי בן 1231

Well-known member
נתקעת פעם ללא דלק?

יש את עמותת ידידים שבאים להחליף וגם את חברת הגרירה שהביטוח שלך עובד עמם.

בטלפון שלך אתה יכול להתקשר למי שאתה רוצה, למה רק 2 אפשרויות?

רק עלות, כ-520 ש"ח בנוסף לביטוחים, זה מייקר את העלות לרכב.
כן, ניתקעתי פעמיים ללא דלק, פעם אחת משאית כמעט הורידה אותי מהכביש בכוונה המשטרה הגיעה ואיתרה אותי ואת המשאית בעזרת הכפתור.
פעם אחת התפוצץ לי גלגל בכביש איילון הסואן רכב של הכפתור הגיע והוחלף הגלגל.
פעם אחת נתקעתי בנמל תעופה בן גוריון ולא הצלחתי להניע כאשר ניסיתי להשיג את שגריר זה היה בלתי אפשרי, הכפתור זמין תוך כמה שניות.
שתי השיחות באמצעות הכפתור נותנות מענה אם אין לך דיבורית.
בקיצור זה סתם טיפשות מצידי לתת פה עצה טובה כאשר אין לי שום אינטרס עיסקי!!!
כן עלות של קרוב ל520 ₪ לשנה ו 5200 ₪ ל 10 שנים, הוצאה מיותרת!!!
עדיף במחיר הזה לשנה לקנות מכנסי ג'ינס!!
איך כותב הרינגטון??? מיצינו!!!

למעלה