המלצה/דיעה/חווד" מאוד תעזור לי

talush51

New member
המלצה/דיעה/חווד" מאוד תעזור לי

שלום רב. בניב בכורי בן 1.10 נכנס לראשונה לגן ואני התנדבתי להיות חלק מהועד שמייצג את ההורים ולהוות חלק פעיל באיסוף כספים וקניית מתנות. מישהי יכולה אולי לומר לי כמה כסף נהוג לאסוף בבקשה ? אני הבנתי שצריך מתנה לילדים ועוד קניית ספר ספרייה וכמו כן קניית מתנה לצוות הגן לחג הפסח בע"ה וכמו כן מתנה למסיבת סיום. 200 ש"ח יספיק לדעתכן? החישוב הוא כזה: 50 ש"ח מתנה לכל ילד 30 ש"ח ספר ספרייה 120 ש"ח מתנה לצוות הן בפסח והן למסיבת סיום תודה רבה מראש

ayalaviv

New member
מה עם מתנות לחג לילד

יש חג פורים, פסח,חנוכה ומתנת יום הולדת לילד וסוף שנה, 50 ש"ח לא מספיק ולמה לקנות ספר ספריה לא הבנתי , הילדים בגיל שנה + לגבי תשלום לצוות , כמה אנשי צוות יש ?

talush51

New member
לפי מה שדיברו באסיפת ההורים-

סיכמו על מתנה לילד ליום הולדת+ספר ספרייה.גילאי הילדים בגן נעים מגיל 1.8-2.5 כמו כן דיברו על מתנה לסוף שנה לצוות ש מונה גננת+3 סייעות וגם לפסח

ayalaviv

New member
הסבר

בחנוכה קונים סביבון קטן עם סוכריות בפסח בקבוקון יין והגדה לילד בפורים משלוח מנות קטן לכל ילד , זה היה הכוונה שלי וזה לא מגיע מהמעון

UmaGuza

New member
יותר מתקבל על הדעת

גם אצלנו הם מקבלים את הנל ובחגים נוספים, אבל מהגן

מהתשלום שאת משלמת להם כל חודש?

מה שאת מתארת עולה גרושים, ואצלינו זה חלק מהדברים שמקבלים מהגן. כמו שאני לא נדרשת להביא טושים או צבעים, או חומרי יצירה אחרים לפעילויות הגן.

י ע ל י ש

New member
מדובר בגן פרטי?

המחירים בגן פרטי גם ככה יקרים.. ולכן לא מובן לי למה אתם משלמים הכל מהועד?? כל מה שציינתם פה שאתם ההורים קונים זו פעם ראשונה שהתבקשתי לשלם גם אבל מדובר בגן עירייה. בגן הפרטי שילמנו רק על מתנה לצוות לסופשנה/ חגים. וספר מתנה לגן ביום הולדת וכשהיה מסיבות כמו ל"ג בעומר/ חנוכה/ יום המשפחה הגננת חילקה רשימה של כיבוד שכל הורה צריך להביא. זה הכל.

אני לא כל כך מבינה את החישוב הזה

כמה ספרי ספריה צריך? נדמה לי שספר אחד חדש עולה כ60 ש"ח. 120 ש"ח למתנה לצוות - צריך להכפיל את זה במספר הילדים ולחלק במספר אנשי הצוות כדי לדעת אם זה סביר - באיזה סכום חשבת לתת מתנה לכל איש צוות? ולגבי מתנות לילדים - כבר היה כאן דיון שבו מישהי התעצבנה שהיא צריכה לממן לילד שלה מתנה לא כל כך זולה שלא היא בחרה. קחי בחשבון שלא כולם מתלהבים מזה - אני הייתי מעדיפה מתנה יותר סמלית וזולה. ובכלל אני לא חושבת שצריך להגזים עם מתנות לילדים בניגוד למה שכתבה ayeletaviv.

talush51

New member
אז ככה: את הסכום עבור ספר ספריה קבע

צוות הגן -הם כבר ייקנו את הספרים . 50 ש"ח מתנה לילד ביום ההולדת -יש מבחר עצום למתנות לילד כמו משחקי קופסה ,פאזלים,סקוצי'יקיד ועוד... מתנה לצוות העובדים חשבתי לגבות 60 ש" ח עבור מתנה לפסח שאם יש 30 ילדים זה יוצא 450 ש"ח לכל עובדת שזה סכום יפה מאוד!!! אולי יותר מדיי ? ואותו סכום לגבות גם למתנת סוף שנה . מה דעתך? לילדים אנחנו לא קונים מתנות-זה כבר תפקיד הגן לדעתי להכין את המתנות הצנועות שלהם לילדים

י ע ל י ש

New member
אממ.. אני לא ממש מבינה

מה ז"א מתנה לכל ילד? ליומולדת שלו? כלומר אנחנו ההורים קונים את המתנות שהגן מביא לכל ילד ליומולדת? אצלינו בגן הפרטי אף פעם לא ביקשו ממני להביא כסף בשביל זה. זו מתנה שהגן נותן, לא? זה לא כלול איכשהו בסכום שגן פרטי דורש? כמו למשל שקיבלנו מהגן לכבוד ראש השנה מתנה, ולכבוד פסח הגדה עם תמונה של הילד.. וכו' וכו'. הסכום היחיד שביקשו ממני זה מתנה לסוף שנה. לגבי ספר ספרייה, בגן הפרטי הראשון שהיינו בו היה נהוג שכל ילד שיש לו יומולדת מביא ספר מתנה לגן. אם את מדברת 30 ש"ח בשנה אז ברור שזה עדיף. 120 ש"ח כל ילד מביא? לא יודעת.. נשמע לי הרבה.. אצלינו ביקשו 50-40 ש"ח. הקיצר, לא הבנתי כלום

talush51

New member
הבנת נכון מאוד ועכשיו שאני חושבת על זה

זה באמת יותר מדיי .נתייעץ עם ההורים ונראה כבר מה לעשות. וכן,כל ילד מביא בסביבות 150-200 ש"ח

UmaGuza

New member
מנסיון של שנה שעברה

שנה שעברה הייתי בועד. אצלנו גבו 150 ש"ח מכל ילד. הכסף כלל: מתנות לצוות בראש השנה, פסח וסוף שנה. יום פעילות לילדים ביום המשפחה ומתנת סוף שנה (בנוסף למתנה שקיבלו מהגן). החלוקה היתה בערך חצי. אנחנו הסתמכנו על מה שהיה בשנה הקודמת (ובשנים שקדמו לו), ורק שינינו קצת את התמהיל, למשל ביום המשפחה העדפנו לממן פעילות במקום מתנה. כאדי לכם לבדוק גם כן מה היה בשנה הקודמת, אני מניחה שחלק מהילדים היו בגן גם בשנה שעברה. כמה הערות לגבי מה שכתבת: 1. 200 שקל נראה לי סכום גבוה לתשלום ועד גן. 2. 450 ש"ח זה המון כסף למתנה לכל איש צוות בכל אירוע. הייתי מקצה 100-150 למתנת פסח ו-200-250 למתנת סוף שנה. 3. את המתנות לילדים שציינת ניתן לקנות בהרבה פחות מ-50 ש"ח, סקוצ'יקיד עולה 40 ש"ח בחנויות כמו הפיראט האדום ומשחקי קופסא לגיל הזה עולים גם כן בסביבות ה-40 ש"ח, ובד"כ יש עליהם מבצעי 1+1, גם בפיראט האדום וגם בטויס אר אס. כדאי למצוא מבצע טוב ולקנות מראש בתחילת השנה או אחת לכמה זמן מלאי לימי ההולדת הבאים (אני מניחה שניתן לאחסן את זה בגן). גם ספר זה מתנה יפה וגם על ספרים יש המון מבצעים בצומת ספרים ובסטימצקי כך שעלות כל ספר יוצאת כ-30 ש"ח.

למעלה