המילה 0מולנות הוספה למילון כמילה נרדפת לטיפשות ולראיה אפשר לראות זאת בכל תחום

"הוא עושה מה שהוא חייב,הוא היה חיב להמשיך את אוסלו".
חייב לא כי הוא "ממלכתי" אלא כי האמריקאים לחצו.

ממלכתי אז היה באמת מנסה לקיים את אוסלו שסופו הוא מדינה פלסטינית.

אבל ההפך עשה הכל לחבל באוסלו.

ממלכתי זה לטובת המדינה לא לטובת עצמו/האמריקאים.

אין דבר כזה מים כלכליים, זהו שטח שבריבנותינו שלנו היה מותר לשוט שם ולהם היה אסור.
מהיכן הבאת שיש לנו מספיק גז?

"
האזור הכלכלי הבלעדי ("מים כלכליים") מוגדר עד 200 מייל ימי (370.4 ק"מ) מקו המוצא.

לפני 1982, מים טריטוריאליים הורחבו בצורה בלתי מבוקרת פעמים רבות על מנת לספח פעילויות כגון כרייה במים עמוקים, קידוח ימי, זכויות הדיג (ראו מלחמת הבקלה) ולמנוע שידורי רדיו פיראטיים ממתקנים ימיים מלאכותיים ומספינות עוגנות.

לעיתים קרובות, אזור כלכלי בלעדי הנתבע על ידי מדינה מסוימת, נתבע גם כן על ידי מדינה אחרת.
"

1771669418558.png
כן, קח גם את נושא הבריאות, מי שמעשן, העשן מצטבר בריאות שלו וגם לאחר שמפסיק לעשן, הריאות כמעט ולא מתנקות, לוקח המון זמן לנקות אותם.
תמשיך לחזק את טענתי :)
מה זה קשור לאחריות המדינה לבריאות?

דיברגנט חדש

Well-known member
חייב לא כי הוא "ממלכתי" אלא כי האמריקאים לחצו.

ממלכתי אז היה באמת מנסה לקיים את אוסלו שסופו הוא מדינה פלסטינית.

אבל ההפך עשה הכל לחבל באוסלו.

ממלכתי זה לטובת המדינה לא לטובת עצמו/האמריקאים.
טראמפ לא לחץ כלום, שוב טיעונך נפל ל-|פח|

"
האזור הכלכלי הבלעדי ("מים כלכליים") מוגדר עד 200 מייל ימי (370.4 ק"מ) מקו המוצא.

לפני 1982, מים טריטוריאליים הורחבו בצורה בלתי מבוקרת פעמים רבות על מנת לספח פעילויות כגון כרייה במים עמוקים, קידוח ימי, זכויות הדיג (ראו מלחמת הבקלה) ולמנוע שידורי רדיו פיראטיים ממתקנים ימיים מלאכותיים ומספינות עוגנות.

לעיתים קרובות, אזור כלכלי בלעדי הנתבע על ידי מדינה מסוימת, נתבע גם כן על ידי מדינה אחרת.
"

צפה בקובץ המצורף 142292
מותר לשוט במים טריטוריאליים (עד 12 מייל ימי מהחוף) וכפוף לזכות המדינה הריבונית להגביל זאת.
מה זה קשור לאחריות המדינה לבריאות?
הסברתי לך ברמה כזאת שגם |טמבל| גמור יבין והצלחתי במטרתי, כעת עליך לנסות להבין איך זה קשור לאחריות המדינה :)
רמז: מס על סיגריות :)

ברור, אני כלא מעשן נותן להם |טמבל|
גאון של אימא, בוא תסביר לי, איך מעשן יכול להתחמק מתשלום זה|?|
ידעתי שתגיד את זה ולא תבין את ההקשר הרחב(זה החולשה של להיות אדם ריאלי חוסר הבנה של תמונה רחבה),

הסיגריות כמשל,בזה אתה בעד כי אתה לא מעשן ואנשים אחרים בעד דברים שכן פוגעים בך כלכלית וכאילו עוזרים לבריאות.

במילים אחרות מיסים על דברים שכאילו עוזרים לבריאות(לכאורה מחיר גבוה יותר פחות מעשנים)

בפועל אותו דבר - למשל לא מעלים את המס יותר מידי שלא חלילה יפסיקו לקנות...

דיברגנט חדש

Well-known member
ידעתי שתגיד את זה ולא תבין את ההקשר הרחב(זה החולשה של להיות אדם ריאלי חוסר הבנה של תמונה רחבה),

הסיגריות כמשל,בזה אתה בעד כי אתה לא מעשן ואנשים אחרים בעד דברים שכן פוגעים בך כלכלית וכאילו עוזרים לבריאות.

במילים אחרות מיסים על דברים שכאילו עוזרים לבריאות(לכאורה מחיר גבוה יותר פחות מעשנים)

בפועל אותו דבר - למשל לא מעלים את המס יותר מידי שלא חלילה יפסיקו לקנות...
לא הייתי אומר את זה, אילולא, המעשנים היו מתחשבים בלא מעשנים ומכבדים את החוקים לא לעשן לידם.
אגב, אין לי בעיה שעל מוצרים בריאים יהיו פחות מיסים.

פולגאר

Well-known member
אתה לא מבין, אז תשתוק, כי בוודאי שיש השפעה על האוהדים, לכן עשו חרם ולא הגיעו למשחקים.
אוהדי הפועל ת"א בכדורסל, ובפרט ארגון האולטראס, מקיימים חרם על משחקי הבית של הקבוצה בהיכל מנורה מבטחים, החל מעונת 2024/25. החרם נובע מקרע עמוק מול הבעלים עופר ינאי על רקע המעבר מהדרייב-אין ליד אליהו, תביעות נגד אוהדים, וחילוקי דעות על צביון המועדון:

נערך לאחרונה ב:

אבי בן 1231

Well-known member
  1. בספורט - ראו את אוהדי הפועל ת"א בכדורסל וגם את התנהלות ההנהלה, שהוציאה כספים לא פרופורציוניים לאיכות השחקנים, ספסלה את כל השחקנים הישראליים וכתוצאה מכך אוהדי הקבוצה החרימו את הקבוצה, לא הגיעו למשחקים והקבוצה נמצאת במשבר עצום, הן כלכלי והן בהישגיה, הדרדרה מהמקום הראשון ביורוליג למקום שישי והמדרון עוד לא ניגמר, כבר בסכנה שלא תצליח להגיע לפלייאוף ותעוף מהיורוליג, גם בארץ איבדו כל תואר אפשרי.
  2. בבריאות - חיים רמון החריב את הבריאות כשעשה את רפורמת הבריאות.
  3. בכלכלה - יאיר ליפיד עשה חילק גז ב-|שי| ללבנונים, יצחק רבין חילק מים ב-|שי| לירדנים ללא תלות שנת בצורת.
  4. בביטחון - הסכמי אוסלו ועוד ...
אבל שכחחת לשבח את רבין ומורשתו!!
אחרי הסכמי אוסלו הגיע פיגוע רציני במרכז תל אביב
יצא רבין בהצהרה מפוצצת שהקורבנות הם:

קורבנות שלום!!!

אלפיני

Well-known member
אבל שכחחת לשבח את רבין ומורשתו!!
אחרי הסכמי אוסלו הגיע פיגוע רציני במרכז תל אביב
יצא רבין בהצהרה מפוצצת שהקורבנות הם:

קורבנות שלום!!!
אחרי פיגועים ב־יצחק רבין ו־הסכמי אוסלו אמרו “קורבנות שלום” וזעמו.
אחר כך באה הפוליטיקה של בנימין נתניהו — ופתאום זה “מחיר מלחמה”.
כנראה שהבעיה היא לא הקורבנות, אלא מי משתמש בהם.

המילה 0מולנות הוספה למילון כמילה נרדפת לטיפשות ולראיה אפשר לראות זאת בכל תחום​

מי שחושב שהוא הכי חכם, סימן שביטחונו העצמי ברצפה וזה נועד לכפות על טיפשותו -
בכלל, מי שמתמקצע בדבר אחד ולא פותח את אופקיו, זה לא מראה על חכמה גדולה.

מי שחושב שהוא הכי חכם, סימן שביטחונו העצמי ברצפה וזה נועד לכפות על טיפשותו -
בכלל, מי שמתמקצע בדבר אחד ולא פותח את אופקיו, זה לא מראה על חכמה גדולה.
"the Dunning-Kruger effect. It describes a cognitive bias where individuals with limited knowledge in a subject often overestimate their competence, while highly knowledgeable individuals tend to underestimate their abilities."

טעות איומה שלך!

מדובר בתחום התמקצעות(חיסונים וכד' ;) ),אין לזה שום קשר לימין שמאל.

בימין שמאל אין שום יתרון ב"התמקצעות" לשום צד.

ה ai פירש את מה שאמרת כאפקט דנינג קרוגר.

ז"א חוץ מסיסמאות סרק - "הטיפש לא יודע שהוא טיפש" אין כאן כלום.

לרוב הזמן נח נאמר כל הזמן שהוא טיפש - הוא יודע תאמיני לי שהוא יודע.

זה בהחלט מוריד לו את האגו וכתוצאה מזה פתוח יותר לידע חדש וטיפש קצת פחות.

אבל הוא לא יהיה חכם מזה...

מח"פ כל הזמן נילחם להוכיח שהוא חכם בנושאים אחרים למרות שטיפש במתמטיקה ומדעים מדויקים.

אין בן אדם היום שלא אומרים לו בפנים מה חושבים,לפחות בישראל.

נערך לאחרונה ב:
"the Dunning-Kruger effect. It describes a cognitive bias where individuals with limited knowledge in a subject often overestimate their competence, while highly knowledgeable individuals tend to underestimate their abilities."

טעות איומה שלך!

מדובר בתחום התמקצעות(חיסונים וכד' ;) ),אין לזה שום קשר לימין שמאל.

בימין שמאל אין שום יתרון ב"התמקצעות" לשום צד.

ה ai פירש את מה שאמרת כאפקט דנינג קרוגר.

ז"א חוץ מסיסמאות סרק - "הטיפש לא יודע שהוא טיפש" אין כאן כלום.

לרוב הזמן נח נאמר כל הזמן שהוא טיפש - הוא יודע תאמיני לי שהוא יודע.

זה בהחלט מוריד לו את האגו וכתוצאה מזה פתוח יותר לידע חדש וטיפש קצת פחות.

אבל הוא לא יהיה חכם מזה...

מח"פ כל הזמן נילחם להוכיח שהוא חכם בנושאים אחרים למרות שטיפש במתמטיקה ומדעים מדויקים.

אין בן אדם היום שלא אומרים לו בפנים מה חושבים,לפחות בישראל.
איך הבנת מתגובת פותח השרשור שמדובר על חיסונים כאשר הוא התייחס לכל הנושאים: ספורט, בריאות, כלכלה וביטחון?
למה אתה מביא את הדוגמא ל-|טמבל|-ים אחרים כאשר אתה יכול להביא את עצמך כבעל מוניטין חזק כאן בפורומים?

איך הבנת מתגובת פותח השרשור שמדובר על חיסונים
נתתי חיסונים לדוגמה אחת של התמקצעות.

למה אתה מביא את הדוגמא ל-|טמבל|-ים אחרים כאשר אתה יכול להביא את עצמך כבעל מוניטין חזק כאן בפורומים?
אני לא חושב שאני תמיד יודע(הביטחון העצמי הגבוה הוא לפעמים

בשביל להוציא תגובה),זה נכון שאם אני אומר מה שאלוהים אמר אני בטוח ש"אני" צודק,

אבל זה לא בדיוק אני זה אלוהים.

נתתי חיסונים לדוגמה אחת של התמקצעות.
תלמד לתת דוגמאות קשורות לנושא ורצוי שיחזקו את טענתך ולא הפוך, כי אתה מגחך את עצמך כל פעם יותר ויותר.
העצוב הוא שאתה בכלל לא מבין כמה אתה |טמבל| ולא מבין מה לא בסדר בתגובותיך.
אני לא חושב שאני תמיד יודע(הביטחון העצמי הגבוה הוא לפעמים

בשביל להוציא תגובה),זה נכון שאם אני אומר מה שאלוהים אמר אני בטוח ש"אני" צודק,

אבל זה לא בדיוק אני זה אלוהים.
מי אמר?

צביקה5311

Well-known member
  1. בספורט - ראו את אוהדי הפועל ת"א בכדורסל וגם את התנהלות ההנהלה, שהוציאה כספים לא פרופורציוניים לאיכות השחקנים, ספסלה את כל השחקנים הישראליים וכתוצאה מכך אוהדי הקבוצה החרימו את הקבוצה, לא הגיעו למשחקים והקבוצה נמצאת במשבר עצום, הן כלכלי והן בהישגיה, הדרדרה מהמקום הראשון ביורוליג למקום שישי והמדרון עוד לא ניגמר, כבר בסכנה שלא תצליח להגיע לפלייאוף ותעוף מהיורוליג, גם בארץ איבדו כל תואר אפשרי.
  2. בבריאות - חיים רמון החריב את הבריאות כשעשה את רפורמת הבריאות.
  3. בכלכלה - יאיר ליפיד עשה חילק גז ב-|שי| ללבנונים, יצחק רבין חילק מים ב-|שי| לירדנים ללא תלות שנת בצורת.
  4. בביטחון - הסכמי אוסלו ועוד ...
אתה חי ,מאה הקודמת
הפועל זה כבר מזמן לא שמאל, ומכבי זה כבר מזמן לא ימין. זה ביזנס. תעדכן את המערכת שלך. אתה כנראה עדיין על ווינדווס 95

אתה חי ,מאה הקודמת
הפועל זה כבר מזמן לא שמאל, ומכבי זה כבר מזמן לא ימין. זה ביזנס. תעדכן את המערכת שלך. אתה כנראה עדיין על ווינדווס 95
יש כאן תאוריה שלאוהדי הפועל חשוב הדרך ולאוהדי מכבי חשוב היעד.

דיברגנט חדש

Well-known member
יש כאן תאוריה שלאוהדי הפועל חשוב הדרך ולאוהדי מכבי חשוב היעד.

מה התיאוריה שלך תגיד על האירוע הבא ש"הקהל של הפועל ת"א בתאי הצפייה ראה את המשחק של מכבי" :cool: :cool:|?| |וואו|

לא הבנתי.

אתה אומר שהם שהסתכלו במסך בתאי הצפיה על קבוצה אחרת משחקת ולא מה שראו במגרש?

אם כן אז סימן שיש פחות אוהדים:

" המיינסטרים של אוהדי הפועל שלא מגיע למשחקים"

המשחקים יקרים יחסית למשכורת - לא מה שהיה פעם.

יש הגבלות גם למשל ה"ואר",זה לא כיף.

דיברגנט חדש

Well-known member
לא הבנתי.

אתה אומר שהם שהסתכלו במסך בתאי הצפיה על קבוצה אחרת משחקת ולא מה שראו במגרש?

אם כן אז סימן שיש פחות אוהדים:

" המיינסטרים של אוהדי הפועל שלא מגיע למשחקים"

המשחקים יקרים יחסית למשכורת - לא מה שהיה פעם.

יש הגבלות גם למשל ה"ואר",זה לא כיף.
אכן, זה מה שאני אומר, שאפילו המעטים שלא החרימו (להרחבה קרא את תגובה #50 של פולגאר) והגיעו למשחק, שילמו מטיב כספם ובכל זאת צפו במשחק של מכבי במקום :)
אגב, ידוע לכל, גם שעופר ינאי אוהד מושבע של מכבי, הוא המכביסט מספר 1 רצה להיות חלק מהבעלים שלה, אך סירבו לו ולכן הלך להפועל.

התיעוד שחושף: בעלי הפועל ת"א אוהד מכבי?

אכן, זה מה שאני אומר, שאפילו המעטים שלא החרימו (להרחבה קרא את תגובה #50 של פולגאר) והגיעו למשחק, שילמו מטיב כספם ובכל זאת צפו במשחק של מכבי במקום :)
אגב, ידוע לכל, גם שעופר ינאי אוהד מושבע של מכבי, הוא המכביסט מספר 1 רצה להיות חלק מהבעלים שלה, אך סירבו לו ולכן הלך להפועל.

התיעוד שחושף: בעלי הפועל ת"א אוהד מכבי?

לפי הכתבה לא אוהד:

היה עם מעיל אדום ורצה להצטלם עם שימעון,

תמך בהם מול קבוצה בחו"ל - גם אתה אמרת בזמנו שראית משחק של הפועל מול קבוצה מחו"ל.

האם אהב בעבר יותר את מכבי מהפועל? יכול להיות.

לא סביר להניח שאוהד מכבי יקנה קבוצה של הפועל.

למעלה