המילה 0מולנות הוספה למילון כמילה נרדפת לטיפשות ולראיה אפשר לראות זאת בכל תחום

דיברגנט חדש

Well-known member
  1. בספורט - ראו את אוהדי הפועל ת"א בכדורסל וגם את התנהלות ההנהלה, שהוציאה כספים לא פרופורציוניים לאיכות השחקנים, ספסלה את כל השחקנים הישראליים וכתוצאה מכך אוהדי הקבוצה החרימו את הקבוצה, לא הגיעו למשחקים והקבוצה נמצאת במשבר עצום, הן כלכלי והן בהישגיה, הדרדרה מהמקום הראשון ביורוליג למקום שישי והמדרון עוד לא ניגמר, כבר בסכנה שלא תצליח להגיע לפלייאוף ותעוף מהיורוליג, גם בארץ איבדו כל תואר אפשרי.
  2. בבריאות - חיים רמון החריב את הבריאות כשעשה את רפורמת הבריאות.
  3. בכלכלה - יאיר ליפיד עשה חילק גז ב-|שי| ללבנונים, יצחק רבין חילק מים ב-|שי| לירדנים ללא תלות שנת בצורת.
  4. בביטחון - הסכמי אוסלו ועוד ...

דיברגנט חדש

Well-known member
בספורט - ראו את אוהדי הפועל ת"א בכדורסל וגם את התנהלות ההנהלה, שהוציאה כספים לא פרופורציוניים לאיכות השחקנים, ספסלה את כל השחקנים הישראליים וכתוצאה מכך אוהדי הקבוצה החרימו את הקבוצה, לא הגיעו למשחקים והקבוצה נמצאת במשבר עצום, הן כלכלי והן בהישגיה, הדרדרה מהמקום הראשון ביורוליג למקום שישי והמדרון עוד לא ניגמר, כבר בסכנה שלא תצליח להגיע לפלייאוף ותעוף מהיורוליג, גם בארץ איבדו כל תואר אפשרי.
הנה התוצאה, עפה מהרבע גמר :)

evglev1

Well-known member
מנהל
  1. בספורט - ראו את אוהדי הפועל ת"א בכדורסל וגם את התנהלות ההנהלה, שהוציאה כספים לא פרופורציוניים לאיכות השחקנים, ספסלה את כל השחקנים הישראליים וכתוצאה מכך אוהדי הקבוצה החרימו את הקבוצה, לא הגיעו למשחקים והקבוצה נמצאת במשבר עצום, הן כלכלי והן בהישגיה, הדרדרה מהמקום הראשון ביורוליג למקום שישי והמדרון עוד לא ניגמר, כבר בסכנה שלא תצליח להגיע לפלייאוף ותעוף מהיורוליג, גם בארץ איבדו כל תואר אפשרי.
  3. בכלכלה - יאיר ליפיד עשה חילק גז ב-|שי| ללבנונים, יצחק רבין חילק מים ב-|שי| לירדנים ללא תלות שנת בצורת.
הסמולנות זה סלאנג שדואג לחבר בין דעות השמאל המנוגדות להיגין למילה האנגלית small שזה קטן באנגלית. בשפה נטולת הסלאנגים אין את המילה סמול.

דיברגנט חדש

Well-known member
הסמולנות זה סלאנג שדואג לחבר בין דעות השמאל המנוגדות להיגין למילה האנגלית small שזה קטן באנגלית. בשפה נטולת הסלאנגים אין את המילה סמול.
כאשר יש אפס בהתחלה במקום 'ס', זה כבר נהיה לא סתם קטן אלא אפסי.

Harrington

Well-known member
מנהל
השמאל נוהג לטעון על עצמו שהוא די נעלם :cool:, אז לפחות שיגיד תודה שזוכרים אותו בדרך של עיוות וסלנג.

אלפיני

Well-known member
לאיזה מילון בדיוק? המילון הביביסטי למאותגרים תפיסתית ?

Harrington

Well-known member
מנהל
מדוע שמאלנים הם המאותגרים תפיסתית
נדמה לי שאפשר לומר קטגורית, שאלה שכל חייהם עוברים עליהם בלהגדיר אחרים כ"מאותגרים תפיסתית", 'כרותי אונה' וכיו"ב, אך ורק בשל החזקתם בהשקפת עולם מעט שונה משלהם או נראות מעט שונה, הם אלה שמציגים בכך בעיות נפשיות (בין אם הגדרת בעיות אלו היא "מאותגרים תפיסתית" ובין אם אחרת).

ספק בעיני אם איש מקצוע מתחום ברה"נ יחלוק על כך.

אלפיני

Well-known member
שוב אתה מצפה שנתעסק בעולם הדמיון שלך?

שאלה שכל חייהם עוברים עליהם בלהגדיר אחרים כ"מאותגרים תפיסתית", 'כרותי אונה' וכיו"ב, אך ורק בשל החזקתם בהשקפת עולם מעט שונה משלהם או נראות מעט שונה, הם אלה שמציגים בכך בעיות נפשיות (בין אם הגדרת בעיות אלו היא "מאותגרים תפיסתית" ובין אם אחרת).
מאותגר תפיסתית זו דרך להגיד לא מבין את המציאות בצורה נכונה ועל כן שוגה בהערכות שלו.

אז בעצם ביקשתי לדעת באופן הכי לגיטימי מה האלטרנטיבה שדייברגט מציע.

ואז שוב מצאת לנכון לקפוץ ולנפק עוד מריחות וזיוני שכל. כי זה הדבר היחיד יש לך להציע כשאין לך את הרצון להביע דעה כינה.

ספק בעיני אם איש מקצוע מתחום ברה"נ יחלוק על כך.
אז לך תתייעץ עם אחד /אחת. תזיין להם את המח! או שתחליט בינך ובין עצמך שהגיע הזמן שתנמק את הדעות שלך במקום לנסות למרוח דיונים למוות.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
שוב אתה מצפה שנתעסק בעולם הדמיון שלך?
מה גורם לך לחשוב שממך יש לי ציפיות כלשהן? אולי פעם זה היה כך, אבל כבר מזמן הנסיון גבר על התקווה.
מאותגר תפיסתית זו דרך להגיד לא מבין את המציאות בצורה נכונה ועל כן שוגה בהערכות שלו.
דרך מקטינה כל עניינה להשמיץ, בדיוק כפי שכתבתי למעלה ומהטעמים שציינתי שם. אין כל חדש תחת השמש.
אז בעצם ביקשתי לדעת באופן הכי לגיטימי מה האלטרנטיבה שדייברגט מציע.

ואז שוב מצאת לנכון לקפוץ ולנפק עוד מריחות וזיוני שכל. כי זה הדבר היחיד יש לך להציע כשאין לך את הרצון להביע דעה כינה.

אז לך תתייעץ עם אחד /אחת. תזיין להם את המח!
מבין שתחום הזיונים תקוע לך חזק במחשבות. בדרך כלל זה לא מעיד על משבו חיובי בחיים השוטפים. לא יכול אלא לקוות עבורך שבעיותיך אלו (בתוך שאר בעיותיך הידועות) תיפתר במהרה. אולי, אם הדברים לא יסתדרו בדרך אחרת, תשקיע כמה שקלים מעת לעת להשגת המבוקש..

בהצלחה,
מיצינו (אם וכאשר תתגבר ותתבגר, תרגיש חופשי לחזור וננסה לקיים דיון ענייני כמו שבוגרים ומבוגרים יודעים לעשות).

אלפיני

Well-known member
מה גורם לך לחשוב שממך יש לי ציפיות כלשהן? אולי פעם זה היה כך, אבל כבר מזמן הנסיון גבר על התקווה.
אין לך ציפיות , אל תענה לי!
מספיק עם המשחק הזה. אם זו הייתה רק הבעיה שלי , הייתי עושה חושבים עם עצמי. אבל אתה ממחזר את השטיק המטופש הזה באופן כללי. הבעיה לגמרי אצלך.

Harrington

Well-known member
מנהל
אין לך ציפיות , אל תענה לי!
ממך? לא, כאמור מעלה. ההחלטה אם לענות לך אגב אם לאו, נתונה בידי גורם אחד עלי אדמות וזה לא אתה, למקרה שתהית :). כך שאתה יכול לקפוץ לי בזיגזגים אם תשובותי כל כך מפריעות לך.
מספיק עם המשחק הזה. אם זו הייתה רק הבעיה שלי , הייתי עושה חושבים עם עצמי. אבל אתה ממחזר את השטיק המטופש הזה באופן כללי. הבעיה לגמרי אצלך.
אוקיי, אז הבעיה אצלי. לי היא לא מפריעה :cool:. מה שנותר זה שאתה תנסה להתמודד.

אבל תכל'ס מיצינו כאמור מעלה. המשחק הזה, עם כל הכבוד ומבלי לפגוע, פשוט משעמם רצח מבחינתי. אותן טענות שחוקות, אותם סיפורי סבתא שחוקים. מילא היית טורח להמציא משהו חדש, לגלות קצת יצירתיות. אבל כל הזמן אותה רמה רדודה ושקופה? בחייאת בן אדם. אתה הרי מסוגל ליותר...

עד שתממש את הפוטנציאל שלך, כאמור, תת השרשור הזה מבחינתי (מזמן) מיצה את עצמו. הפסקת החשמל גם הסתיימה אצלנו, כך שאני כבר לא זקוק לך כדי להעביר כאן עוד כמה דקות. הרבה בריאות והצלחה.

אלפיני

Well-known member
ממך? לא, כאמור מעלה. ההחלטה אם לענות לך אגב אם לאו, נתונה בידי גורם אחד עלי אדמות וזה לא אתה, למקרה שתהית :). כך שאתה יכול לקפוץ לי בזיגזגים אם תשובותי כל כך מפריעות לך.

אוקיי, אז הבעיה אצלי. לי היא לא מפריעה :cool:. מה שנותר זה שאתה תנסה להתמודד.

אבל תכל'ס מיצינו כאמור מעלה. המשחק הזה, עם כל הכבוד ומבלי לפגוע, פשוט משעמם רצח מבחינתי. אותן טענות שחוקות, אותם סיפורי סבתא שחוקים. מילא היית טורח להמציא משהו חדש, לגלות קצת יצירתיות. אבל כל הזמן אותה רמה רדודה ושקופה? בחייאת בן אדם. אתה הרי מסוגל ליותר...

עד שתממש את הפוטנציאל שלך, כאמור, תת השרשור הזה מבחינתי (מזמן) מיצה את עצמו. הפסקת החשמל גם הסתיימה אצלנו, כך שאני כבר לא זקוק לך כדי להעביר כאן עוד כמה דקות. הרבה בריאות והצלחה.
משעמם אותך , מצא לך עיסוק פרודקטיבי.

אבל כנראה שבתוך הניק עם הכי הרבה תגובות בתפוז, אתה נהנה להשתעמם.

אז עם כל הכבוד מצא את עצמך סופית.

דיברגנט חדש

Well-known member
היידה גוספודינו. תסביר לנו מדוע שמאלנים הם המאותגרים תפיסתית, ואיזה פתרונות מציאותיים יש בימין.
עד כדי כך מצבך קשה, שלא הבנת את תגובתי שפתחה את השרשור והסבירה לך בהרחבה, למה אתם מאותגרים תפיסתית?

אלפיני

Well-known member
עד כדי כך מצבך קשה, שלא הבנת את תגובתי שפתחה את השרשור והסבירה לך בהרחבה, למה אתם מאותגרים תפיסתית?
המצב שלי מצוין. לגבי שלך , לא בטוח. כי עוד לא הראית באיזה מילון מדובר. אמפירית , מתקבל הרושם שלאין מילון שכזה.
לכן, כהרגלך בקודש, יצאת נעל כי בכותרת לפוסט המאוד מטופש הזה, קבעת עובדה שהתבררה לא מבוססת. לולי היית מאותגר תפיסתית, יכולת להחריג את עצמך ולהגיד משהו כמו "צריכה להיות מוספת" במקום "הוספה" , ואז כל הפורום ואשתו היה מבין שמדובר בדעה.

דיברגנט חדש

Well-known member
המצב שלי מצוין. לגבי שלך , לא בטוח. כי עוד לא הראית באיזה מילון מדובר. אמפירית , מתקבל הרושם שלאין מילון שכזה.
לכן, כהרגלך בקודש, יצאת נעל כי בכותרת לפוסט המאוד מטופש הזה, קבעת עובדה שהתבררה לא מבוססת. לולי היית מאותגר תפיסתית, יכולת להחריג את עצמך ולהגיד משהו כמו "צריכה להיות מוספת" במקום "הוספה" , ואז כל הפורום ואשתו היה מבין שמדובר בדעה.
מי שלא מאותגר תפיסתית, הבין שהכותרת הייתה הלצה בכדי לתפוס את העין בדיוק כפי שנהוג לעשות בכותרות בעיתונות או בפורומים.
|סליחה| ש-|טמבל| לא מסוגל להבין ולכן לא הבנת |נחמה|

evglev1

Well-known member
מנהל
לאיזה מילון בדיוק? המילון הביביסטי למאותגרים תפיסתית ?
במילון של מי שהאמין שערפאת הוא פרטנר לשלום שזה בערך כמו לצפות שבנצי גופשטיין יחתן זוגות מעורבים של יהודים וערבים או אפילו סתם יהודים ומוסלמים, אבל בניגוד לבנצי גופשטיין, בכנות האמנתם שערפאת הוא פרטנר לשלום ושהוא יגן על עלינו מהחמאס והג'יהאד האסלאמי ואפילו כשהתחילו להתפוצץ אוטובוסים כל שני וחמישי, מכרתם את האשליה שערפאת מנסה למנוע פיגועים, אבל לא מצליח.

Harrington

Well-known member
מנהל
במילון של מי שהאמין שערפאת הוא פרטנר לשלום שזה בערך כמו לצפות שבנצי גופשטיין יחתן זוגות מעורבים של יהודים וערבים או אפילו סתם יהודים ומוסלמים, אבל בניגוד לבנצי גופשטיין, בכנות האמנתם שערפאת הוא פרטנר לשלום ושהוא יגן על עלינו מהחמאס והג'יהאד האסלאמי ואפילו כשהתחילו להתפוצץ אוטובוסים כל שני וחמישי, מכרתם את האשליה שערפאת מנסה למנוע פיגועים, אבל לא מצליח.
בתקציר: מילון המציאות.

למעלה