המטרה 88-90

המטרה 88-90

המטרה הזו יכלה להתאים לאיזה קורס באוניברסיטה בתור ציון יעד, אבל כיוון שכבר יש לי תואר אחד, ואני עוד לא עומד לעשות תואר אחר בקרוב - (אלה אם כן יהיה תואר בפיתוח משחקי מחשב, שיהיה בשעות הערב ויהיה רציני) אז המטרה הזאת היא מטרה של משקל, אני רוצה להגיע למשקל הזה, ולפתח את אורח החיים הבריא על מנת שאני אשאר במשקל טוב בשביל עצמי ובמצב בריאותי טוב. המשקל הנוכחי שלי הוא 98 ק"ג, זה מקום טוב להתחיל אחרי שכבר שקלתי 100 וקצת יותר. הגובה שלי זה 183. הקושי העיקרי שאיתו אני מתמודד, הוא ההנאה הרבה מאכילת מתוקים ומאפים. ישנם מאכלים שקשה לי להמנע מהם כשמציעים לי אותם: 1. רוגלך 2. בורקסים 3. עוגות 4. גלידה 5. עוגיות 6. קרמבו 7. פסטה טעימה 8. פיצוחים 9. שוקולד 10. שתיה ממותקת. 11. ציפס מה שמיחד את המאכלים האלה, שבעבר הייתי אוכל אותם תמיד גם אם לא הייתי רעב, והייתי אוכל אותם עד שלא היה לי מקום לעוד. לא עד לנקודה שכבר הייתי שבע. היום הרבה יותר קל לי להמנע מהם, אך הם עדיין פיתוי מסויים בעיני. כיום קל לי הרבה יותר להמנע מהם, כי אני מודע לקושי שיש לי איתם, ואני מודע לדברים נוספים. אני מודע למשל להשפעה שיש להם עלי אני מודע שזה דומה להתמכרות, אני מודע לזה שאחרי שהייתי אוכל אותם, ובגלל אייך שהייתי אוכל אותם הייתי מרגיש כבדות. לא משנה כמה טוב הייתי מרגיש לפני שאכלתי אותם, בסופו של דבר הם היו גורמים לי להרגיש רע. אני מודע לזה שכל עוד אכלתי אותם הם היו השפעה רעה על הבריאות שלי. ובנוסף לכל, אכילה שלהם היתה גורמת לי להרגיש רע עם עצמי, במיוחד בגלל ההשפעה השלילית על המשקל שלי. בשבילי המאכלים האלה הם כמו סוג של התמכרות, ולכן אני בוחר להמנע מהם שוב ושוב. אני מחליף אותם במאכלים בריאים יותר. אני משתדל לאכול כל הזמן אוכל שבישלנו בבית, שאני יודע בדיוק מהם הדברים הטובים שיש בו. אני אוכל מגוון, גם ירקות גם בשר גם פחממות. אני עושה יותר פעילות גופנית. ואני נהנה מכך. אני מתכנן להגיע למשקל היעד שלי עד יולי 2008 בברכה שפי

הי שפי ../images/Emo9.gif

טוב הבשורה הטובה היא שכתבת את הכונה עשית חצי דרך אני אישית עשיתי את זה (כתבתי) לפני בערך שנתים בפורום מעגל נשים)זו מין התחיבות לעצמי וירדתי לעט ובריא את ה10 קילו שרציתי והיום אני עדין במשקל הרצוי אאני לובשת אתכל מה שאני רוצה (שזה גם סיפור בפני עצמו לשמור על המשקל הקים) הבשורה הפחות טובה היא שאין תחליף לבצקים זה התמכרות וצריך לעבור גמילה כמו סיגריות ,אלכוהול וכדומו.... אז בהתחלה קשה וקשה מאוד אחר כך מתרגלים לי אישית שאני אוכלת לא נכון חוץ מהרגשי אשמה ההרגשה הפיזית פחות טובה אז כמה עצות מעשיות למרות שגבר היה עונה היה קצת יותר טוב יש שוני בין המינים במבנה המטבוליזים 1.יותר ספורט כבר אמרת 2.תפוחים במיקרו עם ממתיק מלאכותי וקינמון מספר דקות אפשר בתוספת יוגורט ממותק במלאכותי 3עוגת תפוחים תפוחים קלופים קילו (מהירוקים)כל התבלינים המתוקים גרדת לימון קינמון גינגר מה שעולה בראש חסר קלוריות ממתיק מלאכותי 2-3כפות סובין 2-ביצים לתנור חום בינוני עד שמתקשה 4.יוגורט עם קורנפלקס עם ממתיק מלאכותי אפשר למקפיא לשעה 5.לי אישית כוס יין בערב מרגיע את כל הגחמות לאוכל .תנסה תחשוב הרבה על ענין ההופעה החיצונית ההרגשה ועל הבריאות איזה מחלות מביאה התזונה הלקויה ולבסוף בדרך שלך אני מאמינה שתצליח עדכן מה קורה

ואוו - תודה, אחלה עצות

ענינה אותי העוגת תפוחים, היא לא צריכה שום קמח או משהו שיחזיק אותה? לגבי היוגורט התחלתי לאכול יוגורט מעודן עם גרנולה בערב - שזה אחלה תודה רבה על התמיכה בברכה שפי

שפי בשימחה

שמת לב שאני דיסלקטית אז עם החסרתי פרטים ועם אזכר אשמח לחלוק אבל שכחתי לשמן את התבנית בתרסייס ספרי ואני שמה בעוגה לפעמים גם או קואקר ושאין כלום פרורי לחם העיקר משהו שיספח נוזליםי וקצת מיץ לימון שהתפוחים לא ישחירו בקשר לביצים המחמירים משתמשים רק בחלבון(הלבן) יש גם פשטידות דיאטיות שיכולות לעזור לך כנס לאתר של שומרי משקל ותמצא דברים מענינים

ליאת 888

New member
יישר כח ../images/Emo140.gif

כל הכבוד על ההחלטה ועל הביצוע!!! קח בחשבון שדברים שמתייחסים אליהם כאל אסור מוחלט - הופכים להיות משהו מאוד נחשק.... אז אפשר מידי פעם לחטוא, אבל ביומיים שלושה אחרי - לא לזוז שעל מהמטרה. ממליצה לך בהחלט על פירות וירקות בשפע (כמובן שאבטיח לדוגמא = הרבה סוכר, אז במידה..) זהירות מתחליפי הסוכר למיניהם, היתה לא מזמן בתוכנית בריאות בטלויזיה כתבה שדיברו בה על השמנה למרות הממתיקים, הם הגיעו למסקנה שכאשר מוסיפים ממתיק כלשהו במקום הסוכר, אז אוכלים ממנו יותר.... האדם חושב לעצמו, זה בלי סוכר, זה לא משמין, אז.... והתוצאה כמובן.... שמשמינים יותר... אז כמובן שקודם כל, הכל במידה!! ואם אתה יכול בלי תחליפים ובלי סוכר (קצת קשה בהתחלה, אבל מתרגלים, ואז אתה לא יכול בכלל לגעת במתוק... אני כבר שנים שותה בלי סוכר/ ממתיק) עדיף כך, בעוגות לדוגמא, אפשר להשתמש בדבש או בסילאן או בסטיביה (אני מקווה שרשמתי נכון). רשמת רשימה מרשימה של מכשולים - אני בטוחה שרבים כאן (ובעולם) יזדהו איתך לחלוטין.... אבל גם היא לא צריכה להוות לך מכשול, ובטח שאל תתיחס אליה כאל אויב - זוכר - חושבים חיובי!!!: רוגלך, בורקסים = רצוי לדלג, אבל אם חייבים - רצוי להכין בבית, מחומרים דלי שומן (ללא מרגרינה....) וגם אז - לא לאכול את כל התבנית....
אפשר להזמין אורחים, שיהנו גם.....(ואז יש פחות לכולם...והקלוריות מתפזרות....) גלידה, עוגות ועוגיות = רצוי גם להכין בבית... אם יוצאים, אפשר לחלוק עם בת הזוג, חברים.... פסטה = האיטלקים שמנים??? זהו שלא כל כך, פסטה דווקא בריאה, הבעיה זה הרטבים, בעיקר השמנת... והפרמזן.... פסטה מחיטה מלאה, שניתן להכינה בבית שמוגשת עם רוטב מעגבניות טריות לא יכולה להזיק, כמובן שלא רצוי כל יום, חשוב מאוד לגוון, גם בשביל הבריאות. שוקולד = בהחלט בעיה..... אם כבר אוכלים עדיף כזה עם אחוזי קקאו גבוהים!!! עשה לך הרגל = ביום שישי בצהריים - כמות קטנה של שוקולד, באכילה איטית, להנות מכל ביס.... שאר השבוע = געגועים .....
כל השאר = בהחלט מיותרים!!! שתיה = ניתן להכין מיצים בבית (לימונדה, תפוחים, תפוזים....), לשתות מים בלבד!!!, או להוסיף לקנקן מים - נענע, מרווה, לימון... בשביל הטעם. חשוב כמובן פעילות גופנית, נכונה ומדודה (רצוי מאוד ללכת, בעיקר כמה שיותר רחוק מהמקרר....
) בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה