המחשב פועל, אבל על המסך כתוב

dafna221

New member
המחשב פועל, אבל על המסך כתוב

'no signal' ככה זה כבר בערך חצי שנה, והגיע הזמן לראות מה הבעיה. מישהו נתקל בדבר כזה?

pcdoctor

New member
ואני שואל... מחשב לא עובד חצי שנה

... רק בגלל .... ספק כח תקול ? לא חראם ?יודעת כמה שיחות באי סי הפסדת בגללו ? כמה הורדות באי מיול? :)-

dafna221

New member
אז ככה

המחשב הוא של אחי, אין בו אינטרנט, אז חפיף. אני פשוט רוצה שהוא 'ירד' קצת מהמחשב שלי ויחזור לשלו, ואולי נשים לו אינטרנט. כמה לדעתך עולה ספק כח? אתה חושב שהטכנאי יקח כסף גם על הבדיקה? וההתקנה?

pcdoctor

New member
ספק כח עולה בסביבות ה 100 שח+-

תלוי בהספק ולו את היית טכנאי... האם היית לוקחת כסף עבור בדיקה והתקנה או ש... היית עובדת לשם שמיים ? :)-

azaria

New member
איך הגעת לאבחנה של ספק כח?../images/Emo12.gif

מחשב עובד. אז הספק בטח לא דפוק לגמרי. המסך נדלק ומציג משהו, אז בטוח גם הספק שלו לא דפוק לגמרי. אתה חושב שרק חלק של מסויים מספק הכח של המחשב נדפק? רק החלק שמספק חשמל לכרטיס המסך? נראה לי יותר הגיוני שכבל המסך פשוט לא מחובר היטב למחשב. או שיש בעיה פיזית בקבל עצמו. מציע לבדוק היטב את החיבור של המסך אל המחשב. לוודא שמוכנס למקום הנכון, ושמחוזק היטב. אם עדין לא עובד - לבדוק בהצלבה. חברי את המחשב שלך אל המסך של האח. אם עובד - סימן שהמסך בסדר. אם לא עובד - כנראה בעיה במסך. נסי גם לחבר את המחשב של האח אל המסך שלך. אן עובד - סימן שהמחשב שלו בסדר. אם לא עובד- סימן שיש בעיה במחשב שלו. ןבאמת אשמח אם הדוקטור יסביר איך הגיע לדיאגנוזה של ספק כח תקול. מכל מלמדי השכלתי.

pcdoctor

New member
האמת שקודם לא קראתי את כל

תגובתך אלא רק את הכותרת. ואכן... מניסיון , ברוב המקרים בהם נתקלתי בסימפטום הזה, התקלה הייתה בספק הכח. מודה ומתוודה, לא התעמקתי מה בספק הכח לא תקין , אך יתכן והספק פשוט לא מוציא מתחים נכונים ולכן שומעים שלכאורה הוא עובד, אך לא מגיע מתח לכ.המסך. בל נשכח, שהכל כאן בתאוריה ובשלט רחוק , ורק בדיקה בשטח תוכל לאתר התקלה. :)-

למעלה