המורים: נשבות ב-2 בספטמבר.הם מצחיקים אותי!!!

bingoman

New member
המורים: נשבות ב-2 בספטמבר.הם מצחיקים אותי!!!

מי צריך מורים? היום שם המשחק הוא באסטה בשוק, יאללה יהיה בסדר, יאללה ביי! על הכיפאק, ושירים ברמה של סלולר עם קללות במשחקי הכדורגל. תרבות וחינוך של פרחות, שיכרוים, אנסים ומסטולים. לשלם למורים או מורות? מה פתאום??? לא צריך אותם.בשביל מה להשקיע בחינוך?? מצחיק רק הרעיון הזה. לסגור את בתי הספר.לפטר את המורים. עוד הערה אחת: עד היום ירדו עשרות אלפים בשנה.בקצב הזה ובמצב של מערכת החינוך ויחסה למורים ועובדיה ימשיכו מאות אלפים לכיוון מערב. טוב, הציונות היא הצלחה לא נורמלית, אמרנו?
 
המורים ברובם צריכים להיות מפוטרים!

במה מועילים, אלימות, פשע, סמים וזנות, גיל הפשיעה והסחר בסמים בבני נוער יורד גם לילדים מתחת לגיל 10, האלימות חוצה קווים אדומים, נערים רוצחים אחד את השני בשביל שטויות, כמו שהיה בראשון בשביל ויכוח על בחורה נרצח נער תושב העיר ונפצעו חבריו, מידיי חבורה מיישוב שכן. המורים לא מועילים, יש לימוד אך אין חינוך, המורים מתווכחים על כסף, לא על הבעיות שיש במערכת החינוך ובבתי הספר הממלכתיים, זאת אומרת שכל שנה חוזרים על תסריט חוזר, רק כסף מעניין אותם, אז מי צריך אותם, הם דואגים רק לעצמם זה לא המורים של הדור הקודם, במה מועילות השביתות, אותם נערים ממשיכים לחיות בחופש, ומסתובבים ברחובות ורמת הפשיעה גודלת, סיימתי את התקופה במערכת החינוכית לפני עשור ואני יודע על מה אני מדבר. הנוער של היום הוא בושה וחרפה, חוצפן ואלים, צריך לסגור את המערכת החינוך מיליארדים נשפכים לשווא לכיסים של המורים ובעיקר המורות הרוב זה נשים, יש כאלו 4 שעות עובדות, יש ימים שהם לא באים, מקבלים משכורות גם שמלווים את התלמידים בסיורים וטיולים לימודיים, לא הרבה עובדות, רוב מוחלט מהמורות הם לא אמיתיות הם רק עושות את זה לגמור את היום ולקבל את הצ'ק החודשי, צריך לסגור ולפתוח מחדש אחרי כמה שנים.
 

bingoman

New member
נכון. לסגור את בתי הספר ולהפכם לבתי קזינו

רצוי עם בתי זונות נילווים בקומה הראשונה ,עם שתיית משקאות חריפים, עם זיגי-זיגי ועוד. לא צריך בתי ספר.המורים הם אלה המלמדים ודוגלים באלימות, שיכרות, סכינאות,נהיגה פרועה. גם המורות כך. בכלל יש לכלוא את כל המורים והמורות למשך כל ימי חייהם על פשעים נגד האנושות.ונגד תלמידי ישראל הטהורים ,התמימים והקדושים כל כך.
 

meggie

New member
מה זה זיגי-זיגי ?

לא יותר פשוט לסגור את כל המדינה ?
 

shy-1

New member
בדיוק ~

יש לסגור מיידית את כל הגנים ואת כל בתי הספר, ותלמד כל משפחה את הילד/ה בעצמה, ואז תראו ... איזה פרחים יצאו.
 
אהא, ועל כל זה המורים אחראיים?

להורים אין שום תפקיד בחינוך ילדיהם? ובאמת, יכול להיות שקצת הגזמת, לא?
 
אז לשם מה הם דורשים כסף?

משלמים להם משכורת כן! למשל יש את המחנכת שהיא המורה התורנית, נכון שהמורים לא יכולים הכל על כתפיהם, אך בתי הספר הפכו לחממה שלילית, גם יש מורים ללא דוגמא. אני זוכר תשובה תמוהה של מחנכת לתלמיד ששאל אותה למה את לא דוגמא, זה היה חודש וחצי לפני סיום תקופת הלימודים ביסודי, הנושא תלבושת אחידה, התלמיד שאל שאלה פשוטה, והיא ענתה אני לא דוגמא היא הייתה באותה תקופה מורה ומחנכת וכיום היא מנהלת הבית ספר, צריך להחזיר את המשמעת את התלבושת האחידה, שהתלמיד יזכור שהוא לא נמצא במועדון או בדיסקוטקט אלא בבית ספר, כמו שוטר, חייל וכבאי שלובשים את מדיהם, מה התמורה שיוצא במרבית בתי הספר מהמשכורות למורות? האמת לא הרבה, והנתונים מבהילים, סמים בבית ספר, אלימות בבית ספר, מעשים מגונים בבית ספר עישון תלמידים ועוד דברים רעים.
 
בוא באמת נצחק קצת:

באסטה, קללות, פרחות, שיכרוים אנסים ומסטולים. לפטר את המורים.הציונות היא הצלחה לא נורמלית, אמרנו?
 

bingoman

New member
נכון. זה בידוק פרצופה של הציונות של היום

באסטות, שירי בכי בתחנה המרכזית, פרחות המראות את התחת שלהן, סמים, זנות, שיכורים,אלימות וכל זאת באשמת המורים. מי בכלל צריך מורים??? לפטר את כולם ואת כולן . לסגור את בתי הספר . היידה ביבי, היידה שרה, היידה היידה. רגע, רגע, היידה זיגי!!!
 
נדמה לי שהסביבה בה אתה חי, לא ממש טובה לך.

נסה ללכת לאוניברסיטה/לטכניון... כשתרכוש השכלה וחברים מסוג אחר - אולי תצא מהייאוש - ולא תחשוב שמגיע לך אולמרט ויולי תמיר כעונש קולקטיבי.
 
אבל הגיעו 200 עולים חדשים מצרפת.

הצרפתים הכי מסכנים. אחרי שנה הם רוצים לברוח מישראל אבל אין להם לאן לחזור.
 

jdpworld

New member
מה זה משנה בכלל...

ישבתו ויקבלו הבטחות שאף אחד לא יכבד וממילא לא יתנו הם עבורם שום דבר ונחזור על זה שוב בשנה הבאה בירושלים החצויה.
 
למעלה