המונדיאל מתקרב...

ארזS

New member
ברור, לא הבנת את הכוונה שלו ?

הוא התכוון שזה חיקוי של 757...

RonGreen

New member
וואו

מפתיע לראות שהTU204 מסוגל לטוס מרחקים כאלה ארוכים. Dalavia היא חברת תעופה שמפעילה טיסות מחבארובסק(Хабаровск), עיר במזרח רוסיה הרחוק, בחלק המזרחי ביותר של הגבול עם סין. מרחק הטיסה הוא בערך 8500 קילומטר, מעניין איך הTU204 מצליח לטוס מרחקים כאלה. -Ron-

RonGreen

New member
ד"א

עפ"י מה שזכור לי, בעבר הטיסה הייתה מופעלת ע"י IL62, שלו באמת יש טווח טיסה ארוך.

ארזS

New member
בעבר כשהקו הופעל ע''י IL-62

הוא נחת נחיתת ביניים באולינובסק. כיום הוא נוחת נחיתת ביניים בטשקנט.

weatherboy

New member
שרוול תקול..

החברה של קונטיננטל,רואים מדרגות ואוטובוסים בבואם נתב"גה...

daveair

New member
לפחות החזירו את המיסי נמל לנוסעים?

אני אישית הייתי מתעצבן אם הייתי משלם כל כל הרבה על מיסי נמל בידיעה שאני עומד לעלות על מטוס משרוול נוח, בלי בלאגנים, יותר במהירות וכן הלאה, ולבסוף מגלה שאני יורד מהמטוס בשיטה הישנה ליד מטוסים אחרים שכן משתמשים בשרוול.

S o l l y

New member
ושנוסעים באוטובוס לא משלמים מיסי נמ

ל? כל החברות שלא חונות בשרוול הנוסעים לא משלמים מיסי נמל? בטח שכן.. השאלה היא אם כבר, אם קוננטיננטל שילמה פחות מיסי נמל, יענו שילמה בסוף על אוטובוסים במקום שרוול, ואני כמעט בטוח שכן...

daveair

New member
אני לא אומר שלא משלמים, משלמים ועוד

איזה!!! אבל תשמע המיסי נמל בארץ מאוד יקרים, וכשאתה רואה את העלות של טרמינל 3 אולי אפשר להגיד שזה שווה. אבל כשאתה משלם על שירות א. ומקבל שירות ב. אז אני לא אומר שצריך להחזיר לך את כל הכסף, אבל לפחות לפצות אותך איכשהו. לא אשמתך שרמת התחזוקה לא הייתה מי יודע מה.

singera

New member
השירות של קונטיננטל זה להביא מנ' א'

לנק' ב בX זמן מוגדר מראש, ולספק ארוחות בטיסה. אם הלך הIFE במטוס אני מניח שיתנו פיצוי אבל על שרוול ממש לא נראה לי כי זה לא חלק הכרחי מהשירות. האם היה הבדל במחיר בטיסה בין ה31/10/2004 לבין 2/11/2004 ממש לא! הוסיפו פשוט דובדבן...

767boy

New member
מזה אתה מתעצבן?

מה עם נוסעים שקונים כרטיס באלעל במאות דולרים ומקבלים מטוס של סאן דור? אני טסתי מברלין בטיסה 352 המטוס היה EBO של סאן דור.

ארזS

New member
למי הגבת ? כי אני לא התעצבנתי...

אנא שרשר את שאלתך לאיש הנכון...

למעלה