מפתיע לראות שהTU204 מסוגל לטוס מרחקים כאלה ארוכים. Dalavia היא חברת תעופה שמפעילה טיסות מחבארובסק(Хабаровск), עיר במזרח רוסיה הרחוק, בחלק המזרחי ביותר של הגבול עם סין. מרחק הטיסה הוא בערך 8500 קילומטר, מעניין איך הTU204 מצליח לטוס מרחקים כאלה. -Ron-
אני אישית הייתי מתעצבן אם הייתי משלם כל כל הרבה על מיסי נמל בידיעה שאני עומד לעלות על מטוס משרוול נוח, בלי בלאגנים, יותר במהירות וכן הלאה, ולבסוף מגלה שאני יורד מהמטוס בשיטה הישנה ליד מטוסים אחרים שכן משתמשים בשרוול.
ל? כל החברות שלא חונות בשרוול הנוסעים לא משלמים מיסי נמל? בטח שכן.. השאלה היא אם כבר, אם קוננטיננטל שילמה פחות מיסי נמל, יענו שילמה בסוף על אוטובוסים במקום שרוול, ואני כמעט בטוח שכן...
איזה!!! אבל תשמע המיסי נמל בארץ מאוד יקרים, וכשאתה רואה את העלות של טרמינל 3 אולי אפשר להגיד שזה שווה. אבל כשאתה משלם על שירות א. ומקבל שירות ב. אז אני לא אומר שצריך להחזיר לך את כל הכסף, אבל לפחות לפצות אותך איכשהו. לא אשמתך שרמת התחזוקה לא הייתה מי יודע מה.
לנק' ב בX זמן מוגדר מראש, ולספק ארוחות בטיסה. אם הלך הIFE במטוס אני מניח שיתנו פיצוי אבל על שרוול ממש לא נראה לי כי זה לא חלק הכרחי מהשירות. האם היה הבדל במחיר בטיסה בין ה31/10/2004 לבין 2/11/2004 ממש לא! הוסיפו פשוט דובדבן...