המודח הראשון בהישרדות הוא/היא.. (ספוילר!)

המודח הראשון בהישרדות הוא/היא.. (ספוילר!)

לפני הכל, הבהרה קטנה - כמו שראיתם, פירסמתי בבלוג בשבוע שעבר, 2 פוסטים גדושים עם מידע לגבי הפרק הראשון.. רק שכחתי לרשום, שהמידע שפירסמתי, זה לא מידע שבטוח יופיע בפרק .. אלא אני סיפרתי לכם מה קרה על האי.. אבל איך זה יוצג בפרק, ואיך ערוץ 10 יערוך את זה, זה אין לי מושג. (כמו באח הגדול, שבערוץ 20 רואים הכל, ובסופו של כל דבר, בערוץ 2 עורכים את זה לחצי דקה). לכן הרבה דברים ממה שרשמתי, לא ראו, כי הורידו בעריכה.. אבל זה לא משנה, כי הרווחתם כמובן לדעת את כל מה שקרה בפועל :) אז בואו נעשה סדר בספוילרים לפרק של מחר: - השבט שינצח במשימת החסינות הוא שבט מאיון (שבט השורדים), ולכן שבט קלינגה (שבט האוהדים) יגיעו למועצת השבט הראשונה, וידיחו את אחד מחברי השבט. - הזוכה במשימת החסינות האישית הוא איתי. - לגבי אריאלה, גיא ופסלון החסינות - אני פירסמתי בבלוג בפוסטים הקודמים את כל השתלשלות העניינים שקרו על האי.. ואין לי מושג איך בסוף יערכו את זה, ומה כן יראו בפרק של מחר.. לכן מי שרוצה לדעת מה בדיוק קרה, מוזמן לראות בפוסטים הקודמים. אבל בסופו של כל דבר - גיא ואריאלה סיכמו שהפסלון חסינות יישאר אצל גיא. המודחת הראשונה היא אריאלה. לפני שהיא תצא ממועצת השבט, היא תגיד: "גיא, שאפו על הפסלון חסינות שיש לך". היא תעשה את דרכה לאחר מכן ל"אי המתים", שמשם תוכל לחזור לשלב איחוד השבטים.

X יו יו S

New member
../images/Emo58.gif

אוף עם אריאלה הזאתי למרות שיש מצב שגיא יכחיש ואף אחד לא יאמין לה כי היא מעצבנת

shay keran21

New member
זה היה כזה ברור../images/Emo58.gif

גיא מסתמן כתחמן של העונה,אבל רק בגלל הקטע עם הפסלון,הוא כבר ידליק אצל כולם נורה אדומה...ואריאלה יצאה טפשה...אם היא הייתה מעדיפה לעשות מעשה שלטובת השבט(לקחת אבן האש) היא הייתה זוכה "לחסינות" מצד האחרים...הרי איך ידחו מישהי שבזכותה יש אבן אש....באסה להיות מוגח ראשון ועוד בגלל דבר כזה טפשי

yogevit

New member
למה לה לסכם איתו שהפסל ישאר אצלו

ולהיות מודחת?

כי היא טפשה

מכל השבט היא בחרה את ההכי תחמן לגלות לו איפה נמצא פסל החסינות.... ובאמת חשבה שהוא יעלה על העץ ,יוריד את הפסל ויביא לה. אחחח התמימות

puptits

New member
שאפו על הדיוקים בנאדם

אני מתחיל לחבב אותך. תמשיך תמשיך עם הספויילרים. הכי כייף לתאם ציפיות.

למעלה