המאהב השרמנטי שלך הוא הבטטה ש....

המאהב השרמנטי שלך הוא הבטטה ש....

המאהב השרמנטי שלך הוא הבטטה שיושבת על הספה של האחרת... משפט ששמעתי בווריאציות שונות כמה וכמה פעמים - פעם אחרונה אתמול פה בפורום. אין לי מושג באמת למה הוא מיועד. להשתלח בבוגדת? לעשות לה רע על הנשמה? לשחרר קצת את הקינאה שאוכלת את מי שצופה מהצד? אני לא בטטה. ולמעשה אם אני חושב על כמה וכמה אנשים שאני יודע שבגדו בבנות הזוג שלהם אני מגיע למסקנה שאף אחד מהם לא היה בטטה - ההיפך הוא הנכון. מי שרגיל להיות בטטה לא הופך בין ליל למאהב שרמנטי.. או שכן? מה אתם אומרים?

BazukaGirl31

New member
אני אומרת שבהחלט כן.

יתכן מאד שהבטטה המפהקת בתחתונים המהוהים שיושבת על הספה של האחרת (ושל הבטטה בעצמה), מגרבצת, מזפזפת בשיעמום ועונה בלקוניות לשאלות מציקות כמו "אז איך עבר עליך היום", היא המאהב החם, המעניק והרגיש שלא מפסיק לנשק, ללטף להתעניין ולשאול ולתהות כבר מתי ניפגש. לדעתי, המשפט לא נועד להשתלח בבוגדת, אלא אם כבר בחוקית. הסבטקסט שלו הוא משהו בסגנון של - תראי את הבטטה שלך, אין לך מושג איזה מילים הוא לוחש לי במיטה ועד כמה הוא איתי. למעשה, מדגם מאד לא מייצג שיצא לי לערוך הראה שזה המצב בחלק גדול מהמקרים. יש כאלו שיגידו שזה עצוב, אני חושבת שזה כורח המציאות. אני לא מאמינה שאותה בטטה יכולה להפוך למאהב שרמנטי גם בבית, בהינתן התנאים של הבית, דהיינו - נישואין, עם כל מה שמשתמע מכך.

karolina35

New member
ואני אומרת

שהרבה יותר נעים לנו להשקיע בחוץ ודי בקלות מאשר בבית, שם צריך להתאמץ. ולפעמים פשוט יותר מתחשק משו חדש ומרענן, שלא ידבר איתך על משכנתא, קניות בסופר ואמא שלו
וזה בכלל לא קשור למראה. זה קשור למה שחסר.

י ו א ב

New member
אתה לוקח את זה אישי מידי

זה נכון, מה לעשות?
זה תופס גם כלפי הצד השני, אולי לא במינוח בטטה, אבל תופס... אנחנו לא כאלה מושלמים (למרות שלפעמים מנסים להראות כאלה מול המאהב/ת...)

BazukaGirl31

New member
ולפעמים יותר קל לתפוס את המאהב ככזה,

למרות שהוא בסך הכל בטטה ככל הבטטות

בא לי10

New member
יש במשפט הזה שנינות וחוכמה

והוא מצחיק. עדיף להשאיר אותו כך מבלי לחטט בקרביו.

*צופיה*

New member
סודות שבלב בטטה ?

ראית איך היא נראית ? אני חושבת שגם אין מצב שבעלה חושב שהיא בטטה. זו פשוט דרך אחרת להגיד את זה. צא מהרצינות. בגדול – לא מעט פעמים זה נכון.

הולדן ק

New member
בארור שמאהב אטרקטיבי מהבעל

זה בערך כמו שילדים אוהבים ומעדיפים יותר את הסבא והספתא מאשר את ההורים. ההורים מחנכים, מתעצבנים וכו, ואילו הסבים רק מפנקים. עם הבעל מתחרבשים על תכניות-חסכון בבנקים או על תשלומי הארנונה השוטפים. עם המאהב\מאהבת באים נינוחים רק לקינוח ולא לארוחה . מגיעים מקולחים ומבושמים ששני הצדדים בעצם יודעים מה המטרה המשותפת. גם אם הבעל יותר מושך בחזות -תמיד המאהב יקח ובגדול. זו תחרות לא הוגנת ושיויונית.

בא לי מרק בטטה

ניסחפתי בקטע של הפולניה בפוסט ההוא. אבל אני הרבה יותר בחוץ מאשר איתו משקיעה. למה? כי אני לא יכולה להביא את כל הדברים שלמדתי במשך השנים. למקום שהוא מכיר ויודע איך אני באמת...זה קצת חשוד. בכל אופן, הלא חוקיים מקבלים תמיד את החלק הטוב שבאדם, כי אין את שאר הדאגות.

nice and sleazy

New member
אם מוכרחים להמשיל אותי לירק ..

מלפפון .. גזר אפילו כישוא יהלום אותי הרבה יותר
כשאשתי הייתה בעניין , נהנינו מאחלה סקס אולי לא הכי נועז ויצירתי ולא בתדירות גבוהה אבל לא התלוננתי . שהעניין פחת .. נאלצתי לצאת החוצה ומה שהייתי רוצה להעניק ולקבל בבית אני מעניק ומקבל בחוץ (לפעמים חח )

מתי פעם אחרונה שלחת מסרון זימה לאשתך?

ולמאהבת? מתי פעם אחרונה דיברת עם האשה שיחה שהתוכן שלה לא מה את צריכה מהסופר בדרך? מתי פעם אחרונה התאמצת לקום באמצע משחק כדורגל ולזרוק את הזבל אם זה לא בשביל לשלוח איזה מסרון למאהבת? איך צורך להיעלב אני בכלל מאמינה שאחרי 5 שנות נישואים גג שני הבני זוג הופכים להיות בטטה וצריך לחדש כל הזמן.. וזה לא חייב תמיד להיות קשור לסקס רבאק יש מעבר הרבה מעבר..

BazukaGirl31

New member
5 שנים? את נדיבה ../images/Emo13.gif

לדעתי, סקס זה כמו כסף - הוא לא העיקר רק אם יש לך אותו.

שולח גם שולח..

וגם מצ'טט איתה. ואומר לה מילים טובות. ומשקיע בה. ומזיין אותה הרבה מעבר לסטטיסטיקה.. ממש לא בטטה. ושונא כדורגל... וסליחה על החפירות.. הצמודה נסעה לחופשה בחו"ל עם הבעל והילדים ואנחנו בעוצר תקשורת מטעמים מובנים... אז אתם נאלצים לסבול... בשביל זה משלמים לכם, לא?

אז יש מצב שאתה אחד ממליון../images/Emo99.gif

לאחרות כן? כי אצלי לא היית עובר את הסינון הראשוני..רק בגלל שאתה שונא כדורגל

למעלה