הלקקן

הלקקן

סיפור שהגיע אליי לפרסום בעילום שם

הוא הכיר אותה באחד מאתרי ההיכרויות המפורסמים. תמונתה הייתה מסתורית.
שיער שחור חלק וגולש כיסה את עיניה וחלק מפניה, אך הוא יכול היה להבחין בקווי פנים יפים ועדינים.
בתחילה החליפו הודעות קצרות, אח"כ צ'טים מנומסים וכלליים ולבסוף החליפו מספרי טלפון.
היא גרה בתל אביב והוא בחיפה.
מידי לילה, בשעות הקטנות היו משוחחים בטלפון, אט אט השיחות הפכו לשיחות ארוטיות מגרות.
היא הייתה גונחת וגומרת בשאגות אדירות, הוא היה גומר בשקט ושולח לה נשיקות קטנות בטלפון.
הפנטזיה שלה הייתה ליקוקי כוס, הפנטזיה שלו הייתה מציצות בסגנון גרון עמוק.
בסוף החליטו להיפגש, היא גרה לבד אך סירבה לבוא לביתו או שיבוא אליה. היא רצתה "מקום ניטראלי" כדבריה. הסכימו על חדר במלון תל אביבי קטן על חוף הים.
בשעה היעודה היא הגיעה לפגישה, לבושה מכנסי ג'ינס הדוקים שהבליטו תחת מוצק ומרהיב וחולצת טריקו לבנה שמתחתיה הזדקרו צמד שדיים קטנים ויפים. היא נעצה בו את עיניה הירוקות ושפתיה החושניות מלמלו : "היי, רוצה שנעלה לחדר?".
במעלית הם לא החליפו מילה, הוא שמר על קור רוח והיא התעלמה ממנו והסתכלה על הלוח החשמלי עם מספרי הקומות המתחלפים במהירות. הזמן חלף לאט למרות שהמעלית זינקה במהירות לקומה החמישית.
חדר 531 אחד שכן בקצה המסדרון הצר. הוא פתח את הדלת והם נכנסו לחדר בינוני מרוהט בפשטות. מיטה ענקית, שתי שידות, מנורת לילה גדולה ומקרר קטן בפינת החדר.
היא הסתובבה לעברו ופתחה את פיה לומר משהו אך הוא הניח את אצבעו על פיה ואמר לה בלחש: "שקט".
הוא אחז אותה בכתפיה סובב אותה בעדינות כשהחלק האחורי של גופה מופנה אליו וכופף אותה אל שפת המיטה. אח"כ כופף את רגליה והושיב אותה על המיטה על ברכיה כשחלק גופה העליון רכון קדימה וצמוד למיטה וחלקה האחורי מובלט אחורה כלפי מעלה מציג לראווה את התחת האדיר שלה. "אל תזוזי" הוא הורה לה.
ידיו חיפשו את כפתור מכנסיה, הוא מצא אותו במהירות ובאבחה אחת הפשיל לאחור את מכנסיה ותחתוניה הוורודים.
התחת המקסים שלה נחשף במלוא הדרו. תחת נשי שחום ומלא במקומות הנכונים מדיף ריח של סבון עדין, שפתי הכוס שלה נראו תמימים, הכוס שלה היה מגולח ונקי ומבין שפתותיו הציץ פתח המנהרה הוורוד.
הוא ירד על ברכיו אחז בירכיה מאחור וטמן את ראשו בתחת שלה. לשונו גיששה בעדינות והגיעה אל פי הטבעת שלה, הוא ליקק אותו בעדינות בתנועות סיבוביות והיא התחילה לגנוח בנהמות קטנות. אט אט הכוס שלה החל להרטיב והוא שמע מקרוב את בעבוע המיצים וחש בחומו הגובר. הריח של הכוס שלה היה מדהים והוא שאף אותו במלוא ריאותיו.
הוא הניח את שפתיו על שפתות הכוס שלה והחל למצוץ אותן בעדינות. לשונו זינקה קדימה לעבר הדגדגן שלה. הוא הגיע אליו מאחור וליקק אותו בקצב הולך וגובר. הנהמות שלה התחזקו ככל שהקצב גבר, "אל תיתן לי לגמור" היא ציוותה, "לאט ל אט" היא ביקשה. הוא נענה לבקשתה והפחית את הקצב. הוא ליקק את הדגדגן לאט ובעדינות זמן ממושך, היא גנחה ונטפה.
לפתע שלחה את האצבע האמצעית שלה אל הדגדגן שלה ודחפה את לשונו הצידה.
"אני רוצה שתזיין אותי עם הלשון שלך". היא אמרה.
הוא נסוג לאחור קמעא, אצבעה תפסה את מקום הלשון והחלה לשפשף בקצב את הדגדגן.
הוא שלף את לשונו הארוכה והחדיר אותה בעדינות מאחור לעומק הכוס הרטוב שלה.
בשתי ידיו הוא אחז בלחיי התחת שלה והפריד ביניהם תוך שהוא דוחף את ראשו קדימה ומחדיר אל לשונו עוד יותר עמוק. לכוס שלה היה טעם מתוק והוא ליקק את דפנותיו עמוק עמוק בהנאה בעוד היא ממשיכה לשפשף את הדגדגן שלה.
היא החלה לצעוק: "זיין לי את הכוס, תאכל לי את הכוס היפה שלי", הוא לא התווכח עמה, הוא הגביר את קצב הליקוקים, מגיע עם הלשון שלו לכל פינה בקירות הכוס שלה, עמוק עמוק!
בעוד הוא מלקק, ידו הימנית הזדחלה קדימה, הגיעה לאחד משדיה, חילצה אותו החוצה מהחזיה ומוללה את הפטמה הזקורה.
לפתע היא השמיעה שאגה חזקה: אהההה!
ובבת אחת התמוטטה על המיטה כשגופה רוטט
באורגזמה אדירה.

giligil55

Member

למעלה