המשךהלנת שכר
שנה שעברה עבדתי בתחנת דלק. החתימו אותנו על חוזה המאפשר להוריד את החוסרים שנוצרו במשמרת ישירות מהמשכורת שלנו. כשהתפטרתי הורידו למעלה מאלף שח תחת סעיף
המשךהלנת שכר
שנה שעברה עבדתי בתחנת דלק. החתימו אותנו על חוזה המאפשר להוריד את החוסרים שנוצרו במשמרת ישירות מהמשכורת שלנו. כשהתפטרתי הורידו למעלה מאלף שח תחת סעיף
לא חוקי. תגיש תביעה על הלנת שכר.הלנת שכר
אם תשים לבלא חוקי. תגיש תביעה על הלנת שכר.
סביר להניח כי רק האיום על תביעת הלנת שכר יגרום למעסיק שלך להיות הרבה יותר נחמד.
1. לך לבית המשפט לעבודה הקרוב לביתךאם תשים לב
הדגשתי בשאלה שלי שאני צריך תשובה יותר מפורטת מ"לך תתבע" אני התעניינתי לגבי כל התהליך של התביעה
תודה רבה1. לך לבית המשפט לעבודה הקרוב לביתך
2. פנה לדוכן הקבלה, ובקש טפסים. 3. מלא הטפסים. 4. הוסף כמה שיותר מסמכים. אם יש לך מכתב מהמעסיק שלך שמפרט את מדיניות הענישה זה ממש טוב. 5. הגש הטפסים. 6. ובכל שאלה שיש לך, הפקידות של בית המשפט יוכל להפנות אותך לחוברת הסבר או אם יש בבית המשפט דוכן לעזרה משפטית (יש מקומות שסטודנטים למשפטים נותנים עזרה בחינם או משהוא כזה) תפנה אליהם. 7. תכין המון סבלנות וקור רוח. כמובן שלפני אתה מתחיל אם כל התהליך, פנה למעסיק שלך במכתב רשום (עם אישור מסירה, כמובן). המכתב צריך להכיל כך: 1. מהוא החוב, ןלמה אתה חושה שמגיעה לך החזר. 2. תאריך יעד להחזר החוב. 3. איום שבמקרה הוא לא יבצע את האמור להעיל תפנה לבית המשפט. אם אתה מכיר איזה עורך דיין (בכל משפחה יש אחד) שיכול לחתום בסוף המכתב זה הרבה יותר טוב. מניסיוני עם מעבידים מטומטמים מספיק רק האיום בתביעה כדי להכניס להם קצת שכל לראש. בהצלחה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.