הלנת פיצויי פיטורין-

מצב
הנושא נעול.

קורין65

New member
הלנת פיצויי פיטורין-

הלנת פיצויי פיטורין-
המעביד שילם לי רק את חלק מפיצויי הפיטורין באיחור של 35 ימים (מיום שהפסקתי לעבוד). בנוסף - הוא שילם רק את חלק מפיצויי הפיטורין, ומתחמק עד היום מתשלום מלוא הסכום. שאלתי: האם יש צורך במתן "הודעה בכתב" כלשהי, כדי שיתחיל מנין התקופה שממנה סופרים את הימים של הלנת פיצויי הפיטורין? אני רוצה להגיש נגדו תביעה, כי כבר עברו 3 חודשים מיום שפוטרתי והוא מסרב לשלם לי את כל הפיצויים בכל מיני תואנות שווא.

פיצויי פיטורים אמורים להיות משולמים

הלנת פיצויי פיטורין-
המעביד שילם לי רק את חלק מפיצויי הפיטורין באיחור של 35 ימים (מיום שהפסקתי לעבוד). בנוסף - הוא שילם רק את חלק מפיצויי הפיטורין, ומתחמק עד היום מתשלום מלוא הסכום. שאלתי: האם יש צורך במתן "הודעה בכתב" כלשהי, כדי שיתחיל מנין התקופה שממנה סופרים את הימים של הלנת פיצויי הפיטורין? אני רוצה להגיש נגדו תביעה, כי כבר עברו 3 חודשים מיום שפוטרתי והוא מסרב לשלם לי את כל הפיצויים בכל מיני תואנות שווא.
פיצויי פיטורים אמורים להיות משולמים
לעובד בתוך 15 יום מיום הפיטורים. היה ולא שולמו, או חלקם לא שולמו, ניתן לתבוע אותם בבית הדין לעבודה. בכתב התביעה יש לציין שבנוסף לפיצויים את מבקשת גם הלנת פיצויים. את סכום פיצויי ההלנה קובע בית הדין ולא את. לא תמיד בית הדין קובע פיצוי על ההלנה. אין צורך במכתב בכדי להתחיל במניין הימים. מציעה לתת למעסיק התראה אחרונה בטרם התביעה. כתבי לו כי את עומדת להגיש תביעה וכי אם לא ישולם לך הסכום בתוך 7 ימים תוגש התביעה. בקישורי הפורום תמצאי טפסים לצורך הגשת תביעת פיצויים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה