הלכה לאיבוד. כל המוצא מתבקש להחזירה

הלכה לאיבוד. כל המוצא מתבקש להחזירה

הלכה לאיבוד ילדה קטנה נראתה לאחרונה במקום לא מוגדר בין בילבול לכאב לאכזבה הייתה בדרך למטה בבאר עמוקה ייתכן ושקעה ואין היא מוצאת דרך חזרה או אולי נעלמה לה במקום זר ומנוכר כל המזהה אותה מתבקש לכתוב לי היא עונה לשם ילדונת ייתכן והיא תמצא בודדה ופגועה והיא בטח צריכה עזרה למרות שלא תודה בכך אז בכל לשון של בקשה כל המוצא אותה מתבקש להחזירה...

*flower*

New member
היא שם..

מאחורי כל הכאב, מאחורי כל הקליפות, מסתתרת לה ילדה מופלאה עד מאוד, ואם אבדה הדרך.. לא נורא, שביל של זהב מחכה לה שתכבוש במהרה. מכל הלב.

דמעה

New member
ילדונת מתוקה.......

אולי הילדה הקטנה הזאת קצת התבלבלה וטעתה בדרך...אבל היא עדיין קרובה אלייך,יותר משאת חושבת... ילדונת מתוקה,אל תדאגי עוד תמצאי את הילדה הבריאה הזאת שהלכה לך לאיבוד.... אוהבת אותך תמיד, דמעה

t@gel

New member
ילדונת

הפסקת לדבר אתי אני כבר פוחדת לדבר איתך את לא יכולה לכתוב מה קורה לך ואני קוראת אותך ``שם``... וזה קשה שתינו באותה סירה תני לי להושיט לך יד תעזרי לי למצוא אותך

תגל...

אני מחפשת את המילים כדי להגיד לך מה אניחושבת כבר כמה זמן מנסה למצוא את המילה האחרונה אנייודעת שאת קוראת אותי שם... ואני יודעת שהדברים שם לא קלים פה אני לא מרשה לעצמי להוציא את זה גם כשאני רוצה אני לא מצליחה כן גולי שתינו באותה סירה ואני פוחדת שבגללי את תטבעי לכן לא משתפת אותך יותר.... אוהבת אותך תמיד גם כשרחוקה אני מבטיחה לנסות לדבר איתך אבל זה ילך לאט לאט כי הרבה דברים משתנים אצלי בשניה וכן אני פוחדת אני לא הילדה החזקה ששחבת שאני אני טובה במילים על יהיה טוב אבל צר לי שלא מאמינה במשפט הזה איכזבתי סליחה.....

t@gel

New member
אז מה אני אמורה לעשות עם זה עכשיו

מה אני אמורה להגיב? את לא סומכת עלי יותר את חוששת שאני עשויה מסוכר אני הרבה יותר חזקה מזה תני לי לשחרר אותך

גולי את יודעת שזה לא שאני לא סומכת

עלייך... ואני יודעת שאת לא עשויה מסוכר רק דואגת לך מאוד זה הכל.. כי אני אוהבת אותך המון

t@gel

New member
זהו שיש...

חייבת להיות דרך אבל אם תמשיכי להתרחק אני לא אוכל לעזור אני לא יכולה להיות בצאט כל הזמן דווקא בצאט קשה לי לנהל שיחה לכן אני מעדיפה לכתוב לך כאן

גולי את יודעת שאני לא יכולה

לנהל כאן שיחה לא יכולה לדבר ברמזים ולא יכולה לפתוח כאן קלפים של ממש..... אז מה את מציעה?

t@gel

New member
בלי שום קשר עכשיו

אני צריכה שתשלחי לי במייל את כל החומר שהוצאת מהארכיון. את יודעת על מה אני מדברת שלחי לי לינקים אני צריכה לסיים את זה עד יום שבת

תרנגולת

New member
אה..

אני מזהה.. ילדה קטנה, מכירה אותה.. היא די מבולבלת עכשיו.. נורא כואב לה.. אבל היא עדין את, היא לא הלכה לשום מקום אחר ממך.. היי.. ילדונת.. אל תתיאשי.. אני יודעת שכואב וקשה.. אוהבת אותך, ומחבקת . איתך תמיד.

בנות אין לי מילים.... אניאוהבת המון

סליחה שלא יכולה להסביר מה קורה... אוהבת תודה שאתן פה....

ילדונת שלי...

לא..את לא הלכת לאיבוד. את שם...וזה כואב נורא. אבל את שם. ואנחנו פה כולנו איתך. וגם המקום הלא מוגדר הזה... בו שורר הבילבול והכאב והאכזבה הצורבת הוא בתוכך. בנפשך שלך. והמקום ברור וידוע...ואולי בגלל זה הכל כל כך כואב. שמחתי כל כך כשהתקשרת אלי אז... אין לך מושג כמה הייתי צריכה את זה. שמעתי אותך בוכה...חשתי את הכאב. ולא יכולתי לעזור. ואני מצטערת על כך. יודעת שאת לא יכולה לכתוב פה... נדבר כשאחזור הביתה. רק רוצה שתדעי שאני אוהבת אותך כל כך.. נורא. המון. עד אין סוף. שולחת לך חיבוק גדול וענקי שיכסה את כל-כולך אוהבת כל כך דודה מאיה.

*eve*

New member
מנסה להבין...

זאת את, ילדונת? אוהבת כל כך... וכל כך מתגעגעת...

למעלה