הלכבה שלי ננשכה....שוב!!!!!!!

הלכבה שלי ננשכה....שוב!!!!!!!

היום בצהריים אני יושבת לי על המחשב שקרוב מאוד לדלת שמובילה לחצר האחורית בידיוק לפני זה הסתכלתי על פינצ´י חופרת עצמות ואת בל יוצאת לשחק פתאום שמעתי צרחה של בל ישר רצתי החוצה חשבתי לא...לא שוב ראיתי כלבה אמסטאפית גדולה ומסיווית מנערת תכלבה הקטנה הבובה שלי גורה בת 4 חודשים פשוט פשושה קטנה לא מזיקה לשום דבר שלא עשתה לאף אחד ובייחוד לכלבה הזאת כלום אז אני יוצאת בריצה החוצה ובחיים שלי בחיים שלי לא בעטתי במשהו כל כך חזק כמו שבעטתי בכלבה הזאת!!! למרות שזה לא ממש הזיז לה היא הייתה כל כך מרוכזת ב"לשחק" עם בל שלי משהו מדהים לבסוף נתתי לה בעיטה לראש והיא הגיבה ואז הכלבה השניה שלי נכנסה לעניינים ראתה מה הולך שם והתנפלה עליה והרתיעה אותה אמא שלי ואח שלי באו לריצה עכשיו אח שלי הוא ילד בכיתה ו´ אבל הוא ילד גדול וחזק ממש גודזילה אז אח שלי שבל היא התינוקת הקטנה שהוא כל כך אוהב לא חשב לפני שהוא עושה ובגלל שהעצבים הגיעו לשלב חדש שעוד לא נגלה אצלו אז הוא לא השטלת על הגוף שלו הוא הרים תמכסחת דשא וזרק על הכלבה היא התחילה לברוח ואני והכלבה של אחריה (רציתי להרביץ לה כל כך רציתי להרביץ לה!!!!) רדפתי אחריה בישביל לראות לאיזה בית היא בורחת ולבסוף הגעתי לבעלים שלה וכשסיפרתי להם על מה שהיא עשתה כרגע לכלבה שלי ופעם שעברה (להזכירכם פעם שעברה היא שברה לה צלע ועשתה לה חור בריאה) אז הם אמרו כן אנחנו יודעים היא אוהבת לריב עם כלבים אחרים אני הייתי בשוק הכלבה שלי כמעט מתה ואתם אומרים לי אנחנו יודעים!?!?!?!?!?!?1 אז ההורים שלי שמכירים אותם התקשרו אליהם והם הסכימו לשלם את כל ההוצאות הווטרינריות שנעשו פעם ועד היום ואבא שלי אמר שאם הוא יראה את הכלבה הזאת שוב בחוץ ולא בתוך בית מגודר או קשורה הוא יילך לבית משפט אם אחותי הקטנה הייתה שם בחוץ?!!? מי היה יודע מה קורה לה!!! זה היה בתוך הבית שלי בחצר האחורית המגודרת שלי!!!! אני לא יודעת איך היא עברה היא הייתה ממש גדולה היא הייתה יכולה לקפוץ אותה! אז זהו תגידו לי מה אתם חושבים!

תגידו מה עושים??? הולכים לבית משפט

בסוף או לא?? אני לא רוצה לשים תכלבה שלהם בהסגר אני בטוחה שהם אוהבים אותה..,..

Snooopy Girl

New member
אמ..../images/Emo107.gif

קודם כל אני הייתי פשוט בשוק אם זה היה קורא לכלבה שלי. ואני שמחה שהכלבה שלך בין החיים. לגבי המשפחה אני קודם כל הייתי יורקת להפ בפרצוף שהם יודעים את זה ולא עושים דבר. אני הייתי מסתכלת על זה לא כעל לקחת את הכלבה שהם אוהבים. כי כנראה הם לא יודעים איך לטפל בכלבה כזו אם לא אכפת להם שהיא יוצאת לרצוח כלבים אחרים... לפי דעתי דפיף שהרשויות יקחו את הכלבה מהם וימצאו לה בית אחר כי הבית הזה בהחלט לא מתאים לכלבה כמוה... ועוד דבר - אם את לא תעצרי את זה אז הכלבה הזו תסתובב ותלך לתרקוף כלב או כלבה אחרת? מתי זה יגמר? מישהו צריך לשים לזה קץ ומהר לפי דעתי..

missB

New member
מה שלום בל??

האם נגרם לה נזק או שהספקתם לעצור את הכלבה ההיא לפני? מפחיד שדבר כזה יכול לקרות ועוד בתוך הבית שלכם. איזה מין אנשים נותנים לכלב מסוכן להסתובב לבד כשהם יודעים שהוא נוטה להתקיף?? פשוט בושה!!!!!

Doggi

New member
אוייי ../images/Emo5.gif פשוט נורא ../images/Emo46.gif

אני מצטער מאוד לשמוע מה קרה לבל
פשוט נורא חוסר האחריות, האדישות והתמימות של בעלי הכלבה!
בעלים שכאלו עם חוסר ההבנה הזוהי אינם צריכים לגדל כלב!
מהסיבות האלו מי שצריך להיות בהסגר אלו הם הבעלים
צודקת, אי אפשר היה לדעת מה היה קורה אילו היה מסתובב באיזור ילד קטן, או כלב אחר שבעליו לא היו מספיקים ובאים להצילו. צריך בהחלט לדאוג שהכלב יעבור לגור עם בעלים אחראיים וקפדניים באילוף ובמשמעת. מקווה שבל תרגיש כמה שיותר מהר טוב ותתאושש בהמשך. ולא לשכוח עדכונים

מצטערת לשמוע!!!

אני האמתי ידועת מזה נשיכה,אבל על בני אדם..:/ ואני מתארת לעצמי מה היה קורה לו לא היית באה בזמן. אני מצטערת לשמוע ומקווה שהכלבה תחלים מהר. אבל מה המצב שלה? ניגרם לה נזק קשה? או קל? ואם תסלחי לי,במצב כזה שכלב נושך כלב,הולכים להגיש על אותו כלב דוח! זה לפחות מה שהבנתי.

GAUDI

New member
כדי לגדל כלב צריך להיות אחראי

לא משנה מה סוג הכלב או גודלו אם הוא תוקף ועדין ממשיך להיות משוחרר חופשי אז הבעלים שלו לא ראוי לגדל כלב ועדיף שיקחו לו אותו לפני שיגרום יותר נזק . אני הייתי מציע לך להגיש תביעה מישום שלפי מה שרשמת זהו לא המקרה הראשון וכנראה ששיחות לא עוזרות איתם .

stardust20

New member
למזלך שהיא עדיין חיה...

בואי אני יספר לך סיפור.. מישהי שאני מכירה יצאה לטייל עם הכלב שלה באמצע הטיול צץ משום מקום אמסטף (שנראה לי חינכו אותו לכך!!!!!!!!) בא ונשך את הכלב שלה (גולדןטריר הכי מדהים ומקסים שפגשתי :( הלסתות של האמסטף ננעלו על הצוואר של הכלב שלה ולא רוצה להרפות היא ניסתה לשחרר אבל לא הצליחה הבעלים של האמסטף שהוא פשוט עמד ובהה ולא עשה דבר!!!!!!!!!!!! היא נתנה לו בעיטות ומכות והוא לא הרפה עד שהכלב דימם למוות היא צרחה על הבעלים שיעשה משהו!!! שיקרא לכלב המטומטם שלו אבל הוא פשוט לא עשה דבר... הכלב שלה מת.... ולאמסטף לא קרה דבר..לבעלים ממש לא היה אכפת ממה שקרה!! שהיא הלכה אחרי כול הסיפור לדבר עם הבעלים למה הוא לא עשה דבר אז הוא אמר שהוא מצטער....החוצפה!!!!!!!! אני הייתי הורגת את הכלב אמסטף הזה לא היה אכפת לי מכלום!!!!!!! כלבים כאלה צריך או לחנך או להרדים ואין דרך אחרת!!!!!! ולדעתי... עם דבר כזה היה קורה לי הייתי הולכת בית משפט וזה מה שהיא לא עשה... ובקשר אלייך עם ויקרה שהכלבה תחזור!!אני מציעה ללכת לבית משפט.... לא אכפת לי מה הבעלים של אותו כלב יגידו כלבים כאלה אין זכות לחיות...

stardust20

New member
ועוד משהו!!!

תתקשרי לעירייה שלך... יש יחידה מיוחדת שמטפלת בנושא זה... (ידוע לי שפ"ת יש וני חושבת לנכון שבכול מקום יש...) הם יבואו לבעלי הכלב הזה.. ויתנו להם צו שאם הכלבה שלהם שוב תפגע ביצור חי היא תומת!!!! הצעה שלי תבררי את העיינין הזה אני לא מבינה בזה הרבה אבל אני יודעת שיש...

GAUDI

New member
stardust20

מסכים בכל לגבי הבעלים אבל לא בקשר לכלב . מהיכן את יודעת שהיה אמסטף או פיטבול או סטף או אולי אם זה היה כלב זאב או לברדור או בוקסר זה היה יותר טוב ? ומה לגבי רוטווילר או דני בקיצור לכלב יש זכות לחיות לבעלים אין זכות לגדל אותו . אל תטעה ותהפוך לכל אותם צרי מוחין אשר רואים את האשם בכלב ולא באדם.

מייקלס

New member
היי גזר

אוי, סיפור באמת קשה. אני מקווה שלא נגרם נזק לכלבה. אני יכולה להבין את הדילמה שלך, אך את הכלבה של השכנים יש להעביר לדעתי להסגר, ולו רק כדי שהשכנים ייאלצו לשלם קנס. מי שלא לומד מהראש, אולי ילמד דרך הכיס. נכון, הבעלים של הכלבה אשמים ולא הכלבה, אך זה לא משנה את העובדה שמדובר בכלבה תוקפנית ואסור לתת לה להסתובב חופשי. בהחלט ממליצה לדווח לרשויות, ובהקדם כדי שהמקרה לא יחזור על עצמו. כמו כן, זכותך לדרוש מהבעלים להראות לך תעודת חיסון נגד כלבת. במידה והכלבה לא מחוסנת, על אחת כמה וכמה יש להכניסה להסגר !!!! ושוב, באמת מקווה שלא נגרם נזק לקטנה שלך.

הייי

בל מרגישה בסדר היא צולעת הנזק הוא בכתף של רגל קידמית ימנית ונגרם נזק לשריר יש תפרים והיא על אנטיביוטיקה בנתיים! חוץ מזה שהיא מפחדת לעזוב אותי שלא נדבר על מפחדת לצאת החוצה כדי להשתין הכל בסדר....... בקשר לכלבה ההיא אני לא רוצה להרוג תכלבה או לקחת להם אותה אני רק רוצה ללמד אותם לקח ואני הכי רוצה לא לראות תכלבה הזאת בחצר שלי יותר!!! אבא שלי גם איים על הבעלים שאם הוא יראה תכלבה הזאת מסתובבת חופשי הוא לא מבטיח שהיא תחזור הביתה!!! ואם היא תיכנס לפה שוב אנחנו טובעים אותם!!!

אלגריה

New member
גזר,

קודם כל, אני מקווה שבל תחלים מהר, וגם תתאושש נפשית מהטראומה. השתדלו לחבק וללטף אותה הרבה, וגם לשאת אותה בזרועותיכם, כדי שתרגיש ביטחון. לגבי הכלבה התוקפנית - תבעו את השכנים עכשיו, כדי שהדבר לא יישנה. תרגישו טוב! אלגריה

enamel

New member
אשמתך הבלעדית!

קל מאוד להאשים אחרים בפגיעה הנ"ל אבל נראה לי שקודם כל את צריכה לראות מה את עשית לא בסדר: להשאיר גורה קטנה שיכולה לצאת החוצה - כמו שהכלבה נכנסה - זה פשוט חוסר אחריות. ואם היא היתה יוצאת לכביש ונדרסת - האם הנהג היה אשם? ואם היתה אוכלת רעל - אנשי התברואה אשמים? קצת אחריות... כמובן שגם בעלי הכלבה אשמים אך אותם לא צתצליחי לשנות..

אלגריה

New member
מה את רוצה ממנה?!

הרי היא הסבירה שהגורה הייתה בחצר הבית שלה. האם גם זה כבר אי אפשר לעשות? האם גם הבתים שלנו הם הפקר לפוגעים על שתיים או על ארבע? היא גם אמרה שהיא נכחה כשבל הייתה בחוץ, וכך, כשהשגיחה עליה, מנעה למעשה פגיעה גדולה יותר. למה את זורה מלח על הפצעים?!

Light woman

New member
לגזר, כי פשוט אין לי כוח לשרשר....

אני מאחלת לכלבה שלך החלמה מהירה... איזה סוג פינצ´י (פינצ´ר, אני מנחשת) ואיזה סוג בל? בקשר לכלבה התוקפת... אני לא חושבת שצריך לגזול את חייה. זה ממש אכזריות... אני חושבת שיש לקחת אותה מבעליה ולשלוח אותה לצבא ולאלף אותה. למרות שקשה לאלף כלב בוגר עם שרשרת חנק מברזל וחטיפי כלבים זה יתכן ואפשרי. דרך אגב, השכנים שלך פשוט חלאות, ואני חושבת שממש יש לך זכות לתבוע אותם! אל תחכי למקרה הבא, לפני שמישהו יפגע!!!!!!!!11

למעלה