הלילה, 23:15 ערוץ 24 הופעה חיה של בון ג'ובי

ROCKET J

New member
הלילה, 23:15 ערוץ 24 הופעה חיה של בון ג'ובי

רק בגלל שאני נחמדה !

nogao10

New member
באמת נחמד

אני שונאת את ה24 האלה!!! טוב, נחמד שהם שמו את זה והכל, אני פתחתי ב23:08 (לפי הממיר) ואיחרתי והפסדתי את השיר הראשון...... אוףףףףףףף... זה היה HAND, נכון?

LIRONSH100

New member
לא, זה לא היה HAND...

אני עוד מעט יגיד לך איזה שיר זה היה (אני לא מממש זוכרת...) ואמרתי לך כבר שהיה ב20:00 את ההופעה!!!! אני נהנתי! (זה היה ברור..) (אה ורק הערה קטנה..- ג'ון, לא רק לחולצה שלך אתה יותר מידי סקסי... (מי שראה ת'הופעה מבין למה הכוונה שלי...)) ואני באמת שחייבת לציין- שגם אז המכנס הסגול של ריצ'י היה!

nogao10

New member
הגעתי הביתה בשמונה וחצי

כן, כן, לחלקנו יש חיים שאנחנו אמורים לעבור שאינם תלויים בזמני ההופעות של בון ג'ובי בטלוויזיה, ואני בכלל זכרתי שזה בשמונה וחצי, בכל מקרה הייתי מאחרת.... אז חוץ מהשיר הראשון שהפסדתי (last man כנראה) ראיתי הכל ואלה שלושה דברים שממש הצחיקו אותי בהופעה. - ריצ'י מחייך בצורה מקסימה יחסית בתחילת who says - ג'ון מנענע (בצורה הרגילה) וישר אחרי זה רואים את טיקו עם פרצוף מתלהב.... טיקו!!! חחחחחחח - בהתחלה של I'll sleep when I'm dead רואים את טיקו ממש ממש מתלהב עם פרצוף ממש ממש מצחיק!!!! בסך הכל יופי של הופעה, ממש משמ אהבתי את keep the faith ובעיקר את הסולו של ריצ' שם ומה שבא אחר כך, גם wanted היה ממש לעניין!!!!! נחמד ביותר, תודה רבה ערוץ 24, אני לא אשכח לכם את זה........!!!! סוף סוף מישהו מתייחס אלינו ברצינות בארץ וזה באמת מאוד חמוד מצדכם

nogao10

New member
*מקסימה, יחסית בתחילה

עוד יחשבו שאמרתי שריצ'י מחייך בצורה מקסימה יחסית לג'ון או משהו.... אז זהו- שלא!!!!
אגב, היו גם לדייבי כמה קטעים מדהימים, בעיקר אחד שרואים אותו מנגן והאצבעות שלו זזות ממש ממש מהר שקשה לעקוב.... אמרנו כבר מלך או לא??????

למעלה