הלילה,בשעה 21:00,תשודר התכונית הלפני אחרונה

drnaji

New member
הלילה,בשעה 21:00,תשודר התכונית הלפני אחרונה

של "לא נפסיק לרקוד-מלחמת העולמות". אף אחד פה לא אוהב את הרעיון של הדחת 10 מתמודדים בתוכנית אחת ועל הנייר זו אמורה להיות התוכנית הכי הזויה אי פעם בישראל. הלילה זה קורה,ומה יותר טוב מהשבתת שמחה מאשר הראל סקעת
תנו ניחושים הימורים - מי ישאר לגמר? כמה יהיו מכל קבוצה בגמר? איך בכלל יהיה הפרק? אני די בטוח שאחרי התכונית כולנו נהיה זועמים אבל נחכה ונראה מה יהיו התואצות.. צפיה מהנה! עד כמה שאפשר

liron98

New member
../images/Emo88.gifאני כעוסה../images/Emo88.gif

מכל הסיבות הנ"ל
אבל איזה זוג מושלם!!! ג'וס ונופר
אני מהמרת שבגמר יהיו לפחות 2 מאלה: איוויצה, ג'וס, רפאל, דנה, נופר. נחיה ונראה

drnaji

New member
הכי אהבתי את מיקסר ותומר.זה היה אדיררר!

אם הביצוע של איביצה יהיה טוב אני אצביע לו.אם הוא לא יעלה זה יהיה ממש ממש פספוס. ואני מחכה למישמש..אחרי הסולו שלו בפרק האחרון הוא הפך לפייבוריט שלי מהסטריט. אגב,פספתי את ההתחלה [הגעתי הביתה בדיוק בתחילת הדואט הראשון] אז שאלה לי אליכם-השופטים מצביעים או רק הקהל בבית?

drnaji

New member
טוב - הגענו לתחית רבותי...

אני לא מדבר על זה שגנזו את התוכנית והעיפו 10 מתמודדים בתוכנית ריאלטי [נראה לי שזה תקדים עולמי בעולם הריאלטי אחרי ההפקה הגרועה של הישרדות הישראלית עונה 1]. אני לא מדבר על זה שרפאל עלה בזכות הקידום שעשו לו בתוכנית. אני לא מדבר על השטיות שצביקה אומר כדי להשפיע על ההצבעות של הקהל. אני מדבר על הזלזול באינטלגנציה של הצופה - אמרו בהתחלה שבגמר יהיו 2 רקדני סטודיו ו2 סטריט,אינעל העולם מה אתם במתח אחרי שיש כבר 2 מהסטודיו שעלו,1 מהסטריט ונשאר רק רפאל ודנה??? תגידו מה נסגר איתכם????? מה זה פה המתנ"ס הערוני?? אני זועם ועצבני רצח על הכל - התוצאות,השקיפות של הקהל בבית, ה30% של השופטים שלא עזרו בכדי להקטין את השפעת ההצבעות "הלא הוגנות",הזלזול של טדי הפקות בכל מי שמעריך ריקוד ואוהב ריקוד.. בהמשך תהיה הודעה זועם מפורטת וחפרנית יותר! המסר שלי: טדי הפקדות וצביקה הדר - נמאסת

liron98

New member
אעאעאעאעאעאעאעאע נופרייי!!!

נקודת אור
אני אומרת שהיא לוקחת בגמר או מקום שלישי או שני.. לא פחות [
] ולא יותר [
] ג'וס
צדקתי ב3 מתוך 4 בניחושים שלי
ורפאל
חמוד חמוד אבל לא מגיע לו!

פרינז

New member
אני קורא כאן בפורום וחייב להגיב

הפורמט של התוכנית לא עבד אני לא יודע מה הם חשבו אבל פשוט לא הצליחו ההיפ הופ לא היה היפ הופ כשהוא היה צריך להיות בסטודיו היה לי חסר מאוד המודרני שחוץ מהריקוד של איביצה והשניה היום לא היה בתוכנית הזו. זה שרפאל עם הפרצופים המעצבנים שלו מגיע לגמר זה בכלל בושה, דויד שם צחק ועשה לא עם הראש כשאמרו שזה רפאל ונכון זה היה ברור שזה יהיה הוא מאחד והשניה היא בכלל מהקלאסי איזה מתח בדיוק? חבל שלא עשו פשוט נולד לרקוד 3 זה היה מצליח הרבה יותר, אז מה אם הרייטינג קצת ירד בעונה הקודמת זה לא אומר שצריך לעשות בלגן מטופש, אהה כן והיה גם ברור שהרקדנים יתערבבו וינסו לרקוד עם מישהו לא מהקבוצה שלהם אולי בגלל זה שני הריקודים שהיו של שני רקדנים קלאסים ושניים מההיפ הופ היו הריקודים שיותר הצליחו. ושוב רפאל זה פשוט נורא....ובאמת כמעט שבר לה את הגב שם

Runt

New member
אאהאהעהעהעהעה אז נתחיל מבסוף

כאילו מה, מה הטעם להגיד שארבעת הפיינליסטים יורכבו מ2 מכל קבוצה ואז אחרי שכבר העליתם את תומר [
] ואיוויצה, אמרתם שבין נופר וג'וס יעלה רק אחד, אז לא נבין שרפאל עולה ודנה הולכת הביתה? לפעמים הייתי כ"כ רוצה שיהיה מישהו בקונטרול שיצעק לצביקה באוזניה "לא! זה לא מצחיק! לא זה לא שייכוּת! ודיי כבר לדבר!!!!" באמת עצוב לי, כל הרקדנים משתפרים ואפילו הכוריאוגרפיה לא כ"כ גרועה ולמרות כל שינויי הקונספט בתוכנית היה יכול להיות מעניין לראות את ההתפתחות. כ"כ מוקדם לקטוע תוכנית...
אניוויז הדואטים ואני אעשה לפי הזכרון:
איוויצה ולימור - אני לא באמת חושבת שהיינו זקוקים להוכחה ששני אלו הם רקדנים ברמה בינלאומית. אני פשוט שמחה שזכיתי לראות את אוויציה בתחתונים. D:
משמש ואפרת - נכון השילוב בין שני ה'עולמות' היה מעולה אבל כל הוויב של הדואט נראה לי מפוזר ושמח מידי. הייתי רוצה לראות את מישה ממשיך בכיוון שהציג לנו בסולו שלו כי זה היה ענק.
אליאור ומור - אני מ-ט-ו-ר-פ-ת על השיר של מולאן רוז' ואהבתי לראות אותם מקימים אותו לתחיה, חבל שלא ציינו שגם בדואט הזה היה שילוב מושלם של מודרני עם הסטריט [למרות שבקושי שמתי לב לסטריט].
קים ורונה - מביך אבל יפה להן על המאמץ.
מיקסר ותומר - מיקסר כבר הוכיח שהוא לא יודע לרקוד אלא רק לעשות ברייקדאנס [אך לעשות זאת טטטטטטטטטטוווווווווובבבבבבב!!!]. מתומר כבר שכחתי, מהגבות שלו לא. בכל מקרה לזה ציפיתי כשהתחילה התוכנית, הקיצוני בכל סגנון והדואט היה מגניב.
נופר וג'וס - איך הדביקו להם עלילה ושיר וכוריאוגרפיה מושלמת. נופר זרחה וג'וס היה קשוח בטירוף, שמישהו יוציא להם קליפ!
רפאל ודנה - בחירה תמוהה, לא הבנתי מה קורה ביניהם ומי לעזאזל החליט שזה בסדר שדנה תרים את רפאל. כלומר, רואים שהיא יותר חזקה ממנו אבל מה.. זהו הסיכום שלי. חייבת לציין שהעובדה שהוציאו שמות מהכובע ואז רק אחד בחר את בן זוגו בלי לשני היתה זכות להתלונן [או להחליף] ממש הפריעה כי אז נותרו כל מיני זיווגים שלא הועילו לאף אחד מהתמודדים.

Runt

New member
אההה ונכון לגבי הפיינליסטים:

בחיאת רבאק האנשים פה בפורום נראים לי חכמים אז מי לעזאזל הצביע לתומר ולרפאל. תגידו לי מה ההגיון או שתסבירו לי את הבדיחה. ואיוויצה בכלל לא נראה מופתע שבחרו בו. הא, מי מאשים אותו. להלהלהלה הבחירה קשה וזה רק בגלל שהתוכנית היתה כה קצרה שלא היה לי זמן לפתח פייבוריטים! אבל פרט לנופר ואיוויצה שמקומם מבורך, לפי דעתי, מהסטודיו אליאור/אפרת ומהסטריט משמש/ג'וס.

פרינז

New member
זה די פשוט

לא נראה לי שאנשים בפורום הצביעו לפחות אני לא בתוכניות כאלו לוקח זמן עד שהקהל השפוי יותר מחליט להתערב, וגם עד שמכירים קצת את הרקדנים לכן בהתחלה מי שמצליח זה מי שיש לו יותר חברים בבית שיצבעו, וכמו שראינו רפאל שוב ושוב מצליח לא כי הוא רוקד טוב אלא כי יש לו הרבה אס אמ אסים. אפילו יתכן והוא יקח בגמר בגלל זה אלא עם יש מספיק בנות 13 שהתלהבו מאיביצה ואז יצביעו לו. חבל שמישמיש לא בגמר או ג'וס או מור או אפרת או הרבה אחרים שלא באמת הצלחנו להכיר. ות'אמת חבל שתומר שם יש רקדניות בקלאסי יותר מעניינות ממנו.

Runt

New member
אני דווקא הצבעתי חחח

סמס אחד לאיביצה ואחד למשמש ואין מה להוסיף, אתה צודק.

drnaji

New member
יש להם\ולכם מזל שאני ממהר* ולכן אקצר:

ממהר* = אני סוגר מחר לילה בבסיס וחייב להכין את דברים וכו.. טוב יאללה סיכום: יש 3 דברים שהתכונית היום הוכיחה לי: 1.הפורמט של התכונית הלילה [מגרילים רקדן מקובצה ונותנים לו לבחרו ברקדן אחר] הוא פורמט יותר טוב מהראש בראש שהיה. התוכנית הלילה הזכירה לי את העונה ה2 המעולה של התכונית שהייתה מלאה בהפתעות והרמה הייתה גבוהה. 2.הזלזול של ההפקה בצופים ואוהבי הריקוד עברה כל גבול.כבר הסברתי על כך בהודעתי למעלה. אין דברים כאלו.. 3.שוב,בפעם המליון,הקהל הישראלי מוכיח שהוא לא אובייקטיבי ולא יודע להעריך איכות ואומנות. זה לא כוכב נולד או הפח הגדול שיש שם דיעה\טעם אישי או איזשהי הבנה לכך שתושבי עיר\כפר מסויים מצביעים "לנציג" שלהם בתוכנית. יש פה עובדות ורקדנים שהם יותר טובים מרקדנים אחרים.. העליה של רפאל די מעצבנת אותי.אין לו מקום בביג 4. אבל אני מתנחם בכך שהוא היה ניצל מהדחה בכל פרק במידה ולא היו עושים את הדבר המבזה הזה שנקרא הדחת 10 מועמדים ובכך חסכתי לעצמי הרבה עצבים. אין לי ספק שרפאל כאדם הוא נחמד וסימפטי,אבל העליה שלו לגמר די מעצבנת אותי כי היא ע"ח רקדנים טובים אחרים [מהסטריט וגם מהסטודיו]. נ.ב אני די מרחם על הרקדנים שבטח הרגישו מושפלים לעמוד במין מטווח כזה וללכת הביתה כאילו כלום לא קרה..זה פשוט מגעיל בעיני. נ.ב 2 חבל לי על מישמש נ.ב 3 יאללה איביצה

ה-ל-ם

עד לפני שבוע, הייתי ממררת בבכי על זה שהתוכנית יורדת בכזאת מהירות, אבל אחרי מה שהלך שם היום!? עדיף שככה!!! רפאל??? תסלחו לי, הבחור לא רקדן, לא מתקרב ללהיות רקדן, ובחיים לא יהיה רקדן ברמה של בחורים אחרים שם. תומר?נחמד....אבל פאק!!! מה עם אליאור?! כאילו...הכל היה כל כך ברור...שאיויציה עולה...וברור שגם מנצח בעוד שבוע... אותי אישית זה מזעזע... לא נהנתי...וטוב שהתוכנית יורדת

Imai

New member
רפאל ממש חמוד!

אבל עדיין מסכימה! תוכנית כזאת לא אמורה למדוד את החמידות של המתמודדים אלה את הכישורים שלהם! עדיין לא מאמינה שג'וש לא בגמר.

faery18

New member
אני בדרך כלל לא כותבת פה אבל הפעם הייתי חייבת

זה ממש טימטום ככה לקצר את התכנית וכבר לקבוע את רבעיית הגמר שבכלל הזויה:/חוץ מאיביצה אפחד ממי שעלה לא העלתי על דעתי שיעלה..מור מיקסר וג'יוס היו ממש טובים הייתי בטוחה שלפחות אחד מהם יעלה..אבל לא:/ הרייטינג לא היה כ-זה גרוע עד די כך, אם הם רצו רייטינג של עשרים וחמש פלוס כל תכנית,אז שהיו מחכים עוד קצת עד שאווירת הריאליטי והאח הגדול היו עוברות מעט, היו צריכים לתת הפסקה ואז להעלות אותה.. אבל אם כבר מעלים עכשיו אז שיסתפקו ב18/20אחוז למה הם ציפו?? אז זהו עוד תכנית 1 - גמר וזהו, מורידים את התכנית ומתכוננים לעליית האח הגדול סלבס שיהיה להם בכיף.. מה שהכי באסה זה שבטח הם כבר לא יחזירו בכלל את תכנית הריקודים לשום עונה נוספת בשום פורמט אחר וזה ממש ממש חבל:/

Lital1989

New member
הספקתי לראות רק את הסוף ../images/Emo39.gif

בהזדמנות אני אראה את כל הפרק... ואני דיי מאוכזבת שאלה המתמודדים שהגיעו לגמר (חוץ מנופר אולי..) חחח ואיך אהבתי את הפרצוף של דוד מתי שצביקה הודיע שרפאל עולה לגמר ודנה לא...אני גם לא מבינה את זה! היא הייתה בין הטובים!

..

אוייי לא זכיתי לראות את הפרצוף שלווו:S הייתי בקהל אבל הפרצופים שצביקה עושה...הם באמת משעשעים! והפרצוף הזוכה בתוכנית הזאת, זה הפרצוף שאליאור דפק כשמרקו בחר אותו....

למעלה