אאהאהעהעהעהעה אז נתחיל מבסוף
כאילו מה, מה הטעם להגיד שארבעת הפיינליסטים יורכבו מ2 מכל קבוצה ואז אחרי שכבר העליתם את תומר [
] ואיוויצה, אמרתם שבין נופר וג'וס יעלה רק אחד, אז
לא נבין שרפאל עולה ודנה הולכת הביתה? לפעמים הייתי כ"כ רוצה שיהיה מישהו בקונטרול שיצעק לצביקה באוזניה "לא! זה לא מצחיק! לא זה לא שייכוּת! ודיי כבר לדבר!!!!" באמת עצוב לי, כל הרקדנים משתפרים ואפילו הכוריאוגרפיה לא כ"כ גרועה ולמרות כל שינויי הקונספט בתוכנית היה יכול להיות מעניין לראות את ההתפתחות. כ"כ מוקדם לקטוע תוכנית...
אניוויז הדואטים ואני אעשה לפי הזכרון:
איוויצה ולימור - אני לא באמת חושבת שהיינו זקוקים להוכחה ששני אלו הם רקדנים ברמה בינלאומית. אני פשוט שמחה שזכיתי לראות את אוויציה בתחתונים. D:
משמש ואפרת - נכון השילוב בין שני ה'עולמות' היה מעולה אבל כל הוויב של הדואט נראה לי מפוזר ושמח מידי. הייתי רוצה לראות את מישה ממשיך בכיוון שהציג לנו בסולו שלו כי זה היה ענק.
אליאור ומור - אני מ-ט-ו-ר-פ-ת על השיר של מולאן רוז' ואהבתי לראות אותם מקימים אותו לתחיה, חבל שלא ציינו שגם בדואט הזה היה שילוב מושלם של מודרני עם הסטריט [למרות שבקושי שמתי לב לסטריט].
קים ורונה - מביך אבל יפה להן על המאמץ.
מיקסר ותומר - מיקסר כבר הוכיח שהוא לא יודע לרקוד אלא רק לעשות ברייקדאנס [אך לעשות זאת טטטטטטטטטטוווווווווובבבבבבב!!!]. מתומר כבר שכחתי, מהגבות שלו לא. בכל מקרה לזה ציפיתי כשהתחילה התוכנית, הקיצוני בכל סגנון והדואט היה מגניב.
נופר וג'וס - איך הדביקו להם עלילה ושיר וכוריאוגרפיה מושלמת. נופר זרחה וג'וס היה קשוח בטירוף, שמישהו יוציא להם קליפ!
רפאל ודנה - בחירה תמוהה, לא הבנתי מה קורה ביניהם ומי לעזאזל החליט שזה בסדר שדנה תרים את רפאל. כלומר, רואים שהיא יותר חזקה ממנו אבל מה.. זהו הסיכום שלי. חייבת לציין שהעובדה שהוציאו שמות מהכובע ואז רק אחד בחר את בן זוגו בלי לשני היתה זכות להתלונן [או להחליף] ממש הפריעה כי אז נותרו כל מיני זיווגים שלא הועילו לאף אחד מהתמודדים.