הלו ח`ברה... :)

רוזנה

New member
הלו ח`ברה... :)

החיים מדשדשים להם במיץ של זבל מצחין ועלוב למדי. אם אי פעם הייתי בעלייה מתמדת, היום אני בנחיתת אונס אל עבר האספלט המבטיח בהתנגשותו. הנה החיים מקבלים גווני רקבון מוחשי ועוויתות שלא ניתן לטעות בהן כריקוד דנס סוער... פרפור מוות עצבני ואתם יודעים מה, אני מנסה לחשוב מאיפה כל האנגוניסטיות המקרישה שיש בי, ואין לי מושג למה אני כל כך מדובללת מחיים - האם זה בגלל שבכל יום נהרגים אנשים, והחדשות נשמעות כמו רשימת מכולת מונוטונית של הרוגים, פצועים ואירועים ססגוניים ביותר...?!? אולי בגלל יש לי מינוס בבנק, והצ`ק של שכה``ד חזר בבומרנג כזה שלא הצלחתי להגיע לריבאונד משמעותי למרות אני עובדת כמו חמור (ונראית כמו פרה...) אולי זה בגלל שגיליתי שאין הרבה אנשים שגורמים לי לריגוש אינטלקטואלי, אמוציונלי או כל אחד אחר...?!? אולי זה בגלל שגברים לא ממש צובאים על פתח דלתי בהמוניות משוועת...?!?? אולי זה בגלל שהגבר האחרון ששכבתי איתו גידל לי דלקת בדרכי השתן?!?? מוזרררר, לא מצליחה להעלות על הדעת שום דבר שיכול לגרום לי להרגיש כל כך רע... רעיונות יתקבלו בברכה...

tairon

New member
היי רוזנה....

החיים בהחלט לפעמים יכולים להיות לא קלים.. וישנם תקופות שזה אכן נראה כמו המיץ של הזבל... אני חושב שאולי ..את זקוקה לאיזה שינוי בחיים למשהו חדש שיביא איתו את הרענון והחידוש הרי תמיד לדברים חדשים אנחנו מקבלים לפתע כוחות אולי לקת פסק זמן בסופהשבוע להיות עם חברות שכן את אוהבת להיות ומזמן לא היית... תנסי אין לך מה להפסיד אני חושב שזה יכול לעלות לך מעט את מצב הרוח

רוזנה

New member
חיפשתי חיפשתי ושוב חיפשתי P-)

נכנסתי עם ראש בקיר וגם יצאתי חיפשתי חיפשתי ותאמין לי לא מצאתי את האור בקצה המנהרה... כוסות רוח למת... בכל אופן, תודה על העידוד והרעיונות... יש מקצה שיפורים קטלני ביותר בקצה המנהרה... ;-) מה אגיד לך,

למעלה