...כן...נא לציין שם מלא, ת.ז., כתובת, מספר כרטיס האשראי ושלוש הספרות מאחור...רצה הגורל.ורצח של ראש-ממשלה,יצחק רבין.הביא לתודעה,
גם את יום הזיכרון לרחל אמנו.
י"א בחשוון הוא יום ציון פטירת רחל אמנו ע"ה.
מי שרוצה ברכות וישועות מקבר רחל הקדושה, בלי לסוע עד דרך בית-לחם,
חייג/י כעת 073-2866534.
ההסתברות שרחל אמנו קבורה שם באמת היא אפסית. אבל זה מעולם לא הפריע לעכו"ם היהודים לסגוד לקברי שייך ברחבי הארץ.רצה הגורל.ורצח של ראש-ממשלה,יצחק רבין.הביא לתודעה,
חייג/י כעת 073-2866534.
מה זה עניינך?ההסתברות שרחל אמנו קבורה שם באמת היא אפסית. אבל זה מעולם לא הפריע לעכו"ם היהודים לסגוד לקברי שייך ברחבי הארץ.
ואם מדברים על המקום הזה שהפך למפלצת של עסקי דת, שנור ועבודה בעיניים, אז בוודאי כולכלם תשמחו לשמוע, אם טרם שמעתם, שסמארקיץ' ומירי גרב הקציב 12 מיליון שקל לשיפור הגישה למונומנט. החקלאים בגליל שימשיכו לצפםת.
התקציב - זה הכסף שלי. תעשו את השטויות שלכם על חשבונכם.מה זה עניינך?
אלו עניינים של יהודים
התקציב? אני לא חושב שהם חיים על חשבונך, וגם אם כן, יש מספיק פרזיטים שמאלנים שחיים על חשבוני אז אל תילל.התקציב - זה הכסף שלי. תעשו את השטויות שלכם על חשבונכם.
התרומות והשנור - זה הונאה של אנשים מסכנים. אני מתקומם נגד כל גזלה.
וכל מה שאמרתי מבוסס על התבונה והחמלה היהודית שלי...
ברור. מנצלים מצוקתם של מסכנים שמאמינים שצרותיהם יעברו אם יתרמו את פרוטותיהם האחרונות למוצצי הדם של מסחטת קבר רחל. בדיוק על זה בוכה הנביא.יש מספיק מוסדות שמאל שחיים על תרומות ושנור
ויש מספיק מוסדות שנור חילוניים שמאלנים, מי שרוצה לתרום להם זה עניינוברור. מנצלים מצוקתם של מסכנים שמאמינים שצרותיהם יעברו אם יתרמו את פרוטותיהם האחרונות למוצצי הדם של מסחטת קבר רחל. בדיוק על זה בוכה הנביא.
לא ידוע לי אפילו על מוסד חילוני אחד, שפונה לעלובע נפש, חולים סופניים, וכל מיני ממוכי גורל ומבטיח להם ישועות תמורת פרוטיתיהם האחרונות. אבל אשמח ללמוד ממך אם אתה מכיר כאלה.ויש מספיק מוסדות שנור חילוניים שמאלנים, מי שרוצה לתרום להם זה עניינו
מדובר בהשקעה מניבה. קבר רחל הוא מוקד תיירות פנים וחוץ שגם מכניס מטבע זר למדינה ( מתיירם מאמינים מחו"ל ) וגם מתעשית הקמעות והתפילות סביבו שממנו נגבים מיסים לקופת המדינה.התקציב - זה הכסף שלי. תעשו את השטויות שלכם על חשבונכם.
התרומות והשנור - זה הונאה של אנשים מסכנים. אני מתקומם נגד כל גזלה.
וכל מה שאמרתי מבוסס על התבונה והחמלה היהודית שלי...
האומנם? אשמח לקבל מקור להיקף ההכנסות...מכניס מטבע זר למדינה
בולשיט. אפילו לא אסימון שחוקוגם מתעשית הקמעות והתפילות סביבו שממנו נגבים מיסים לקופת המדינה.
לא כל דבר חוקי הוא גם לגיטימי. "לחלוב" תרומה מרפי שכל, או מקשי יום אינה עבירה על החוק, היא עברה מוסרית. גם עיקול טלוויזיה בבית חייב עני הוא חוקי. אז זה עושה את זה לגיטימי?מדובר בתעשיה חוקית שיש לה ביקוש ואנשים מוכנים לשלם תמורת זה שיתפללו עבורם או תמורת הביקור בקבר
אתה משווה מגיד עתידות לפסיכולוג? אתה נחשף כפרימיטיב של ממש.כמו שאנשים הולכים למגדת עתידות או למתקשרים רוחניים, או פסיכולוגיים למיניהם
לא יודע על היקף ההכנסות אבל לדעתי המקום לפחות מעסיק סדרנים ואנשי תחזוקה שמקבלים שכר ועל זה משולם מס הכנסה, יש גם סידורי חניה במקום שאני מניח שזה בתשלום. וגם תיירים מחו"ל שבאים לקבר רחל שעצם בואם תורם להכנסות מתיירות.האומנם? אשמח לקבל מקור להיקף ההכנסות...
בולשיט. אפילו לא אסימון שחוק
נידמה לי שלגיטימי זה מילה נרדפת לחוקי , אז יש סתירה במשפט הראשון. בכל מקרה מדובר בשירות שיש לו ביקוש .לא כל דבר חוקי הוא גם לגיטימי. "לחלוב" תרומה מרפי שכל, או מקשי יום אינה עבירה על החוק, היא עברה מוסרית. גם עיקול טלוויזיה בבית חייב עני הוא חוקי. אז זה עושה את זה לגיטימי?
יום הפטירה העברי של יצחק רבין הוא י"ב חשון.רצה הגורל.ורצח של ראש-ממשלה,יצחק רבין.הביא לתודעה,
חייג/י כעת 073-2866534.
היום בו נרצח.יום הפטירה העברי של יצחק רבין הוא י"ב חשון.
אותו כנ"ל לענייננו (אם כי היה די ברור שמישהו יקפוץ עם ההערה הקטנונית הזאת).היום בו נרצח.
רק אומר.
הרי לא סתם כתבת את מה שכתבת .אותו כנ"ל לענייננו (אם כי היה די ברור שמישהו יקפוץ עם ההערה הקטנונית הזאת).
אכן לא כתבתי סתם. כתבתי את מה שהיה רלוונטי לדיון. כזה אני .הרי לא סתם כתבת את מה שכתבת .
כמובן.מיצינו , כמובן.
לא. רק ההערות בנושא תוך הוצאת הדברים מהקשרם הן כאלה.רצח הזה "קטנוני" בעיניך?! צפה בקובץ המצורף 120027
לא סתם נרצח אלא ע"י יהודי ימני על מלא מלא.היום בו נרצח.
רק אומר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.