הלוו כנסו....

הלוו כנסו....

אני אומר לכם שיש פה אחת בשם ספיר שהיא ממש כישרונית איזו תמונה מהממת היא הכינה והייתי חייב לשתף אתכם בזה כן ברור אנשים זה אני
תראו ותתפעלו =============>

Baby IN Red

New member
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

מי זה מי זה מי זה ה...... הכוסון הזהההההההההההה?!?!?! אמאאאאאאאא אני מתה עליךךךךךךךךךךך טוב שיש ידיד יפה להשוויץ בו:) חולה עליךךךךךךךךךך כפרה עליך התמונה מהממת כמוך בייב אוהבת! לילך

חחחחחחחחח

מהמתרגשיםםםם!~!#$%^ יופי כפרה עלייך אני שמחה שאהבת =] אבל זאת יותר יאאאאאאאפה =========>>>>

ווואיי ווואייי ווואאאאאייייייייי

ספירי מאמיייייייייייייי איזה כישרון כפרה עלייךךךךךךךךךךךךךךךך סעמק למה אני לא יודע לעשות את הדברים האלה?? מי רוצה להיות המורה הפרטית שלי???? משכורת טובה

שמע שימי

כישרונית או לא זה לא משנה מכוער תמיד נשאר מכוער חחחחחחח חולה עליך!(אל תדאג אני יודעת לקבל גם ת'שונה כפרעליי)

חחחח חגית כפרה עלייך

אז ככה...כמו שאמרתי תכיני לעצמך ריפוד לכל הגוף...אבל לכל הגוף.. כי אני הולך לגמור עלייך...אפילו דלמטי יגיד תודה שאת לא כמוהו

יווווווווווו ../images/Emo2.gif נטלי????

כפרה עלייך נטלי את חיהההההההה באתי כבר להתקשר למדור נעדרים לראות לאן נעלמת במיוחד עדן מסטולה אמיתית שאני מתגעגעעעעע

שימי

בטח חיה כפרההההההההה חחחחחחחחחחחחחח יא נעלם אחדדדדדד מה אתה כבר לא נכנס לבלוג?? מסטולע? חחחחחחחחחחחחחחחחח מכורהה זאת עאלק נעלמה
חולהה עליה אני

יוווו נטלי כפרה עלייך נשמהההה

התגעגעתי אלייך כפרה שלי מה המצב מאמי? לא ממש נכנס...מכירה את זה יש חיים בחוץ ציפורים חתולים פיצות שיפודים בחורות
חחחחחחחחחחחחחחח שיהיה לך שבת שלום נשמה מתוקה

למעלה