הלהקה המושלמת

TarwenR

New member
הלהקה המושלמת ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

אם הייתם רוצים להקים את להקת הפאוור המושלמת את מי הייתם לוקחים? סולן גיטריסט בסיסט קלידיסט תופיסט (או בשילוב בנות) ואיך הייתם קוראים לה? זה סתם עניין אותי לדעת מה דעתכם =]

2LIRONOS7

New member
אני אוהב את השאלה, אענה בהזדמנות

בינתיים אני אגיד "אוואנטאז'יה", בסדר?

powermetal1

New member
אהה

סולן: רוי קהן מקאמלוט או מתאייס הסולן הראשון של פאלקונר. גיטריסט: אם רק גיטריסט אחד אז טימו טולקי מסטראטובאריוס. באסיסט: הבאסיסט של סימפוני אקס. קלידן: תומאס מנייטוויש. מתופף: המתופף של פאלקונר או יוקה מנייטוויש. אין לי מושג איך הייתי קורא ללהקה.

fuertecito

New member
רק סולנית

ברור שסולנית ולא סולן! מספר 1 זו טרג`ה של נייטוויש ואם לא אז שרון דן אדל מווית`אין טמפטיישן.

Musta Susi

New member
דומני שהיה כבר שרשור כזה, אפילו

העתקתי מהמקור: סולן: Hansi Kursch (Blind Guardian) גיטריסט: John Petruci (Dream Theater)m באסיסט: בעקרון זה לא כל כך משנה לי אבל נגיד: Marko Passiskoski (Sonata Arctica)n מתופף: Jaska W. Raatikainen (C.O.B.) קלידן: Janne Warmen (כמובן, גם מצ'ילדרן) עוד גיטריסט: André Olbrich (אנ'לא בטוח אבל נראה לי שהוא מנגן את הסולויים הגבוהים והמלודיים בבליינד גרדיאן)

scudnick

New member
../images/Emo9.gif

סולנית - סימון סימונס, איך לא? גיטריסט - המממ... ג'ון פטרוצ'י מתופף - בד"כ הייתי אומר מייק פורטנוי כנראה, אבל אני דווקא בוחר בטומי מסונטה, כדי שיהיה גם טאץ' פאווריסטי. קלידן - מוצרט
שיהיה גם טאץ' קלאסי
בסיסט - אני לא מבין בבסיסטים, מה לעשות
הייתי קורא לה "WAAWC", ראשי תיבות של We are a wierd combination.

scudnick

New member
למה לא? ההשתתפות בלהקה תעסיק אותך

וככה יותר נדיר בשבילי
וגם ככה תפסיק להפחיד ידידות שלי

נדיר כל הזמן תבוא להופעות

ותבוא למאחורי הקלעים כזה :) עם עוד הרבה גרופיות שיהיו לי ;)

הממ שאלון נחמד ביותר../images/Emo9.gif

אני ממש לא מסתדרת עם שמות.. אני מניחה שחלקכם כבר יודעים את זה ואין לי כוח להתחיל לחפש שמות בגוגל כדי להראות חכמה אז אני פשוט יכתוב את שם הלהקות
סולן: של בליינד גארדיאן גיטריסט: של ראפסודי (לוקה טורילי אני חושבת
) באסיסט: לא מכירה הרבה.. אני חושבת שהבאסיסט של איירון (למרות שהם לא פאוור)כי לא זוכרת מי אמר שהוא לימד את עצמו ונדלקתי על זה..=] קלידיסט: אחי
מתופף: אממ בזה אני ממש לא מבינה.. השם של הלהקה: hannyguy חח לא.. סתם.. אין לי שם^^ אולי אמפליטודה?

חח זה איזה מושג בפיזיקה..

שכחתי מה זה.. וכבר לא אכפת לי האמת כי הפסקתי ללמוד את זה.. אבל אהבתי את השם^^

smady by

New member
לא עדיף אנטלפיה אם כבר מדברים

על מושגים במדעים? (כימיה) וכן- אני עדין יודעת מזה.. בררר

smady by

New member
טוב.. אני אמורה לדעת בכל מקרה....

אבל בסוף השנה קצת לא הקשבתי!!
אממ אמטלפיה (או אנתלפיה- תלוי מאיפה את מגיעה ולאן את הולכת
) זה רמת האנגיה הצרוכה כדי להגיע לשינוי אטומי ולפרק\לחבר את המולקולה... לכל קשר יש אנתלפיה שונה... אבל אני בטוחה שלפורום לא הכי איכפת אז אני אפסיקלדבר עכשיו..

scudnick

New member
אפשר לקרוא ללהקה פרבולה!../images/Emo12.gif

זה שם מאגניב לחתולה, אז למה לא גם ללהקה?

למעלה