הלב היפה ביותר

ODED99AA

New member
הלב היפה ביותר

הלב היפה ביותר יום אחד גבר צעיר אחד עמד לו באמצע העיר וטען שיש לו את הלב הכי יפה בכל העירה קהל גדול נאסף והיתפאל מהלב שלו שבאמת היה מושלם לא היה סימן לפגם עליו. כן, כולם הסכימו שזה הלב היפה ביותר שהם ראו איי פעם הגבר הצעיר היה גאה והשויץ עוד בקשר לליבו היפה לפתע הופיע אדם זקן מכיוון הקהל "ואמר :"הלב שלך בכלל לא יפה כמו שלי הקהל והבחור הצעיר הביטו בליבו של האיש הזקן שפעם בחוזקה אך היו בו חתחים וחתיחות רבות שהוסרו ואחרות שהושתלו בימקומם אך הם לא התאימו בידיוק והיו גם מיספר אזורים מפצלים איך הוא יכול להגיד שהלב שלו יותר יפה חשבו האנשים הבחור הצעיר ראה את החתחים בליבו של הזקן צחק ואמר "איך אתה יכול להשוות בין הלבבות שלנו כששי מושלם ושלך מלא חתחים וצלקות כן אמר הזקן אבל בחיים לא הייתי מיתחלף איתך אתה מבין, כל צלקת מייצגת אדם שנתתי לו את אהבתי תלשתי חתיחה מליבי ונתתי לו אותה וליפעמים הם נתנו לי חתיחה שליפעמים התאימה לחלל הריק בליבי אבל ביגלל שהחלקים לא זהים יש לי כאלו אזורים מעוותים שאני מעריך כי הם מזכירים לי את האהבה שחלקנו ליפעמים נתתי חלק מליבי למישהו והוא לא נתן לי חלק מליבו בחזרה אלו החללים הרייקים שאתה רואה כי לתת אהבה זה לקחת סיכון למרות שהבחתחים מכאיבים הם נישאריםפתוחים ומזכירם לי את האהבה שהיתה לי לאנשים הללו ואני מקווה שחלקם יחזרו וימלאו את החלל הרייק שממתין להם. אז עכשיו אתה רואה מהו יופי אמיתי? הבחור הצעיר עמד בשקט ביזמן שדמעות זלגו בעינייו הוא צעד לכיוון הישי הושיט את ידו לליבו הצעיר והמושלם תלש חתיחה ממנו והציע אותה לאדם הזקן בידיים רועדות הזקן לקח את הצעתו הניח אותה בליבו ואז תלש חתיחה מליבו והניח אותה בחיכו של הצעיר החתיחה התאימה אך לא בידיוק עדיין היו חלקים מעוותים הצעיר הביט בליבו שלא היה מושלם יותר אך היה יפה מאי פעם מכייוון שהאהבה מליבו של האיש הזקן עברה לליבו הם היתחבקו והמשיכו ליצעוד זה לצד זה תורגם מאנגלית ונילקח מהכתובת הבאה http://www.send4fun.com/beautifulheart.htm אנא ניכם תעבירו את ההודעה הזו הלאה תורגם ע"י עודד

הלב ..

עודד ,קראתי את התרגום שלך ואני די נדהמת מהעוצמה שזה ריגש אותי .. אהבה , היא הדבר הטהור הקסום הנפלא שיש לנו בחיים האלה .. לכל אחד מאיתנו יש זכרונות על אהבות קודמות , אהבות שהצליחו , אהבות שאכזבו .. הלב, מקום די עמוס ברגשות ... לפעמים עצוב , לפעמים שמחים .. עודד, תודה על הבוקר הנפלא .. שתהיה לך שבת נפלאה .. שרון

מתוקית.

New member
תכירו זה עודד

ולאיש גם כן לב כזה מיוחד עודדי תודה על תגובתך שם ד"ש למנדוש אוהבת אתכם קצת קשה עם עוד מילים עכשיו שבת שלום ג´ול

עודד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברוך הבא!!! מגישה מייד צלחת עם עוגיות שוקולד ופצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף קראתי את הסיפור ונהנתי לנו הגחליליות אין לב...לכן במקום שולחת לך שקית קטנה של כוכבי אושר שא ברכה ורק טוב!!!

ODED99AA

New member
שלום שרון מתוקית וגחלילית

נעים גם לי להיות פה אני אביא לכם עןד הרבה דברים בתיקווה שיתאימו לשם הפורום שלכם עודד

עודד !!

כאן הכל מתאים... תקוות,משאלות,רצונות ,תהיות, חלומות... ואת דבריך נשמח יותר מכל לקרוא!! רק טוב!!!

למעלה