הלא יאומן קרה.... עוד שמלה יפה :)

עינתפ

New member
הלא יאומן קרה.... עוד שמלה יפה :)

הלכתי לקחת את הגרביונים שהזמנתי ביום קניית השמלה. לא להאמין אבל קניתי גרביונים ב100 ש"ח של זוהרה עם פרפרים לאורך כל הרגל. הגיעו בגדים חדשים לחנות אז הייתי חייבת למדוד וגם קניתי. מקווה שלמדתי מכל השרשור הקודם. יש לציין שמאוד אהבתי את השמלה. אשמח שוב לתגובות מאחר וגם אותה אפשר להחזיר... תודה מראש

טוטס

New member
מושלמת עליך!!!!!!
מאיפה היא??

עדיפה בעיני ללא הסריג

עידיץ

New member
היא מדהימה עלייך!

את נראית מושלם, אף מילה על החלפה!
תתחדשי ותהני לגבי השילוב עם קרדיגן לדעתי יתאים לך קרדיגן יותר קצר במותן, זה שהצטלמת איתו קצת מטשטש את איזור המותן אגב, אני חושבת שכיוון שהשמלה אפורה את יכולה גם "להשתגע" עם הצבעים של הקרדיגן בלי שום הגבלה ו .. שוב - תתחדשי! איזה כיף לך! זה נראה נפלא! :)

B612

New member
וואו היא מעולה עלייך!

מאוד אהבת גם את המגפיים. אני חושבת שלשמלות כאלה, שיושבות בול על הגוף, שווה לצוות קרדיגן צמוד- כזה שלא באמת סוגרים אלא יושב מאוד fit על הגוף. אפשר לקנות כאלו גם במחירים מצחיקים בתמנון וכו'. אני קניתי לא מזמן שני קרדיגנים זהים בשתי מידות שונות בדיוק מהסיבה הזו- כי חבל לאבד את הצורה היפה שהשמלה נותנת לגוף בגלל קרדיגן רפוי. תתחדשי גם על הגרביונים...אני חומדת בגרביונים של זוהרה אבל הם קטנים לי

עינתפ

New member
ואו, ואו, ושוב ואו, את אלופות

איזה כייף. קניתי את השמלה בחנות של בגדי מעצבים במקום מגורי-חנות יחידה של מעצבים (אזור העמקים אם מתאים לך אכתוב לך במסרים היכן) השמלה של דקלה קדם - ממש לא זול אבל נראה איכותי. לגבי הגרביונים - הבנתי שהם מתאימים עד מידה 48 האמת לא מדדתי אותן ולכן לא יכולה לחוות דעה. הגרביונים שלבשתי עם השמלה הם של WOW אטומים ועלו 50 ש"ח. אשמח לראות דוגמה לקרדיגן של תמנון אם אפשר אבדוק אצלינו בעיר. לא מאמינה שקניתי השבוע שתי שמלות - לא עוברת ליד החנות החודש.... והכי חשוב המון תודה על הפירגונים.

קליספרה

New member
ידעתי שהשמלה מוכרת לי

אני ממש אוהבת את הדגמים שלה, לצערי המידות שלה עולות עלי על הקשקש

פשוט נפלאה!

השמלה הזו מושלמת עלייך, ללא ספק יותר משתי הקודמות (שהיו חמודות אבל הרבה פחות "וואו"). זה בדיוק מה שהתכוונתי כשאמרתי משהו שמדגיש את המותן. אני מסכימה עם הבנות שמעליי שהקרדיגן במקרה הזה קצת הורס... סביר שקרדיגן קצר יותר שנגמר במותן או צמוד יותר יהיה יותר מחמיא.

עינתפ

New member
תודה האשה של... איך שראיתי את השמלה

על הקולב חשבתי על המותן. עם תחתון מחטב יראה עוד יותר מושלם. זה ממש השתלם כי קיבלתי מחמאות מהבן שלי שנמצא בגיל ה"התפגרות" ובגיל זה לקבל מחמאות שווה....

lessa7

New member
מהממת! הרבה יותר יפה ומחמיאה מהשתיים הקודמות.

עינתפ

New member
שוב תודה על כל התגובות היה לי כייף לקרוא

אשמח לתמונה של קרידיגן מתמנון שיתאים לשמלה. אתמול חרשתי את תמנון ולא מצאתי כנראה לא יודעת למה הכוונה. ראיתי רק קרדיגנים ארוכים כמו שיש לי.

למעלה