הכרויות

אהלן שושה - תקשיבי טוב

אבל קודם כל לעצמך. אל תקדישי תשומת לב יתרה ואנרגיה מיותרת בכל המרפים את ידייך ו/או אלו המטיפים לך מוסר ו"מאירים לך את הדרך הנכונה" בסגנון "קודם עשי ככה ואח"כ עשי אחרת". אין שום קשר בין טרם היותך גרושה באופן אדמיניסטרטיבי-פורמלי לבין העובדה שאת חשה בודדה ורוצה להכיר מישהו. אז איפה מכירים את שואלת ? אני הכרתי אין ספור אנשים (גברים ונשים) באמצעות האינטרנט על הוריאציות השונות שהוא מציע ואני ממליץ לך בחום על כך. ניתץן להכיר דרך אתרי היכרויות, המאפשרים לך לערול סינון ראשוני לא רע. יש בהם הדרגה שכן את "מנפנפת" ולא עונה כלל למי שלא נראה לך משהו בקורות חייו או באופן שהוא מציג את עצמו. בהמשך את יכולה לשוחח בטלפון ולקבל מימד נוסף על הבו אדם. אם גם זה עובר יפה אז ניפגשים באיזה מקום ניאטרלי וכך הלאה... אל נא ירפו ידייך. תני חיוך And go get it לאף אחד לא מגיע להיות לבד

אלמרה

New member
ובאופן מעשי באינטרנט?

אל תפסחי על שום אופציה והתקיני את: ICQ,MSN,ODIGO ודומיהם, שלא לדבר על הפורומים המופלאים כאן ב"תפוז" יש לך אפשרות לבחור מ"שער תפוז" את הפורום על פי קטגוריות ומשם... הדרך לאהבה קצרה - רק הושיטי יד געי בה! מאחל לך דרך צלחה, ואני הממש חדש בפורומים ולפני פחות מחצי שנה לא הייתי מדמיין שאפתח פורום משלי, בטוח שעם מעט נחישות, רצון כן, אמיתי, נטול פוזה וחף מפאסון - תמצאי. זיכרי כי ברשת את מוגנת בחסיון האנונימיות מחד אך פנויה ונגישה לפניות של אנשים בעלי ענין (כללי הזהירות בדרכים טובים אגב גם כאן, אך את בטח לא זקוקה לעיצות ממני). הרי לא היה עולה על דעתי לפנות אלייך ככה בתור לקולנע, או בין מדפי הסופרמרקט כך סתם כי מצאת חן בעיני. כאן עם "כרטיס" אישי, העדפות ובעיקר הכרזה: "אני מחפשת אהבה" כל מי שיבחין בסגולותייך הנראות לו כמושא אהבתו - כבר יפנה...

babymmm

New member
פיטר פן צודק

אני פרודה מזה כשנתיים וברור לי והבהרתי גם לצד השני שמרגע הפרידה אנחנו לא זוג וכל אחד חופשי ללכת לדרכו. הצד השני לא קיבל את זה ,אבל זאת הדרך שלו למשוך בחוטים ולהחזיק אותי לנצח. ולכן......עשי בדיוק מה שאת מרגישה ,לאף אחד אין זכות לשפוט אותך וכל מקרה הוא מקרה פרטי .בנוגע לדרכים שבהן ניתן להכיר בני זוג: אני באופן אישי מאמינה בהיכרויות ספונטניות אבל מה לעשות שככל שאנחנו מתבגרים האפשרויות מצטמצמות.......אז לא אייעץ לך לשבת ולחכות וגם בעניין הזה פיטר פן צודק . בהצלחה!

ברוכה הבאה

גם את
מסכימה איתך ועם אחרים שאף אחד לא יכול לשפוט (האמת שלמעט תגובה אחת שיש בא אולי מהשיפוטיות לא ראיתי אחרות כאלה) אך משום מה השרשור הזה הפך לעיסוק בטפל ולא בעיקר. ישנה כאן נקודה מסויימת שדוקא כן רציתי להעלות והיא - נכון לשבת ולחכות אין כל טעם השאלה היא האם מבחינה ריגשית הפרדה הושלמה? האם את /או שושה חשות בשלות ומוכנות לזוגיות חדשה? כן , אני יודעת אצל כל אחד התהליך לוקח זמן שונה ובכל זאת מאמינה כי כל עוד לא נסגר מעגל , קשה ואפילו בלתי אפשרי ללכת הלאה (ואם כן במרבית המקרים תהיה חזרה על אותן טעויות)... ושוב - הדברים אינם נסיון להעביר בקורת כי אם להאיר נקודות מסויימות (ולשם כך בעצם נולד הפורום לתרום ולהתרם)

babymmm

New member
תודה אני מופתעת מהפתיחות

בפורום וחייבת לציין שזה מאוד משחרר... ולעניינו אני מאוד פנויה רגשית מהפרוד שלי. נפרדתי בנסיבות של קשר שהידרדר במשך כמה שנים. היו תופעות של קנאה אובססיבית מצידו שבאה לידי ביטוי בכל מיני דרכים. לקח לי המון זמן להגיע להחלטה-הילדים....רחמים עליו - כי הוא כ"כ אוהב אותי ( התעלמתי לחלוטין מהעובדה שהוא ירד לחיי והפך אותם לגיהנום). בקיצור - אצלי ההבשלה הייתה במהלך השנים האחרונות של החיים יחד והיה לי ממש ממש רע. לכן, כשקיבלתי אומץ לעזוב (אחרי 16 שנים ו- 3 ילדים) הרגשתי פתאום מאוד חזקה ומס' חודשים רציתי להיות לבד. בשלב מסויים זה עבר לי ואז הייתי פנויה לחלוטין. אין לי מושג אם אקבל גט ומתי -אולי לעולם לא.. אבל אני פנויה. כל אחד יודע מתי להתחיל בחיים חדשים ואם טועים, לא נורא . מחכים עוד קצת

נעים לשמוע ../images/Emo51.gif

את מתארת מצב כל כך מוכר (לפחות לי אישית) ריחוק של שנים , הבשלה (רק שאצלי זה לקח 15 שנים
) הגרושים לעומת זאת נעשו במהירות הבזק ואחרי ארבעה חדשים מהיום שהחלטתי הייתי גרושה. חייבת לומר כי "פרצתי" לחיים במלוא השמחה וכן, גם לי לקח כמה חודשים טובים אחרי הגרושים (אצלך זו פרדה) חודשים בהם הייתי עם עצמי , עם הילדים חודשים בהם דאגתי להתבונן עמוק עמוק בתוך עצמי ולהבשיל אחר כך הגיע הצורך באהבה . ולפעמים אנחנו חושבים שאנחנו בשלים ורק מנסיון מבינים שטעינו מה שלי אישית היה חשוב זה להבין מה היה שם, איפה היתה הטעות ויותר מכך איך אני לא חוזרת עליה שוב... בהצלחה babymmm

אלמרה

New member
התסריט כל כך שונה ממקרה למשנהו..

אני חייתי עם אישתי הראשונה 17 שנה מתוכם 7 האחרונות עם הסכם גרושין חתום ומאושר על ידי בית הדין לעניני משפחה... לאחר הגירושין הללו התחתנתי שוב. רק כדי להתגרש כעבור עוד 6 שנים. עקרונית - אדם פרוד או גרוש ובלבד שהוא פנוי רגשית (אז גם היותו נשוי גם לא משנה) הוא אדם שמחליט להתחיל חיים חדשים. מאחל לכל המתחילים מחדש הצלחה!!!

בזה אני מסכימה

אבל חושבת שגם כשאתה פנוי רגשית אם לא עברת איזה שהוא תהליך של הבנה הסיפור יחזור על עצמו בורסיה זו או אחרת...

babymmm

New member
כל כך נכון רק מי שעבר את זה יכול

להבין. לא פלא שאנחנו מתקרבים בתקופה כזאת לאנשים בסטטוס דומה. משום מה עוברים תהליך מאוד מוזר של התחדשות הנעורים ,והרגשה של חיות העצב עמוק יותר השמחה פורצת יותר הצחוק משוחרר ואמיתי הכל בצבעים מאוד חזקים. אז עם כל הכאב - ויש ...משהו טוב קורה לנו בוקר טוב לכולם

../images/Emo45.gif

ובכלל בכל תקופה בחיים זה קורה... כשאנחנו נישאים לרב מוקפים בזוגות צעירים כשאנחנו בהריון פתאום מסביב מתחילות לצוץ כלמני בטנונים וכן הלאה

r e d head

New member
אתמול בלילה ניסיתי לשגר כאן הודעה

ותפוז סרב לי אז עכשיו... שלום לך שושה 32 אני בעסק הזה כבר כמה שנים... והעסק ממש לפני פשיטת רגל... אבל יש כבר תוכנית הבראה לקיצוץ ויעול המערכת, פיטורי עובדים לא יעילים וחיפוש שווקים חדשים. ואומרים שבסוף יהיה טוב
אז ככה רצית עצה בעיניין אהבה חדשה לא מכירים אהבה חדשה מכירים אנשים חדשים ואהבה יכולה להתפתח או שלא וזה לא סתם סמנטיקה, זה העיניין עצמו. מי ששם לו כמטרה לחפש אהבה יכול ללכת לאיבוד בנפתולי האכזבה. בהצלחה.

למעלה