הכרויות

shusha32

New member
הכרויות

פרודה מבעלי. איפה מכירים אהבה חדשה? לא הייתי בעסק כבר 10 שנים...

קודם תתגרשי בכבוד...

תסיימי את כל ההליכים, אחר כך תתחילי לדאוג להכיר מישהו חדש, קודם תסגרי את הפרק עם בעלך בכבוד...

shusha32

New member
עם כל הכבוד - לא ענית לי על השאלה

לא בקשתי תשובה ממחלקת המוסר , לא בקשתי הטפה ואני לא חושבת שזה לא מכובד מצידי. נקודה. תעני לי בבקשה רק אם יש לך תשובה עניינית.

s h o o s h a

New member
גישה שלילית

בוקר טוב לך, לא חושבת שלמר 'סכיזו' היתה כוונה שלילית בדבריו והוא בסה"כ הביע את דעתו. לא חושבת שהיה מקום להתקיף אותו, כפי שעשית. גם לי אין 'דברי חוכמה' להגיד לך ובכל זאת, היה חשוב לי לציין בפניך שעם גישה שלילית לא תשיגי דבר. הבית הזה, אומרים בו הכל. גם מה שפחות נעים לקריאה. ויש דרך להגיב (או שלא). המשך יום נעים לך

מה שאנחנו אוהבים לשמוע

זה נכון שכל אחד יכול וצריך להביע את דעתו אבל בכ"ז אפשר לחשוב לפני ששופטים ושולחים משהוא להתגרש לפני .... אני מניחה שאם היא שאלה על מקום להיכרויות היא עשתה את החושבים שלה לגבי הנושא הזה. אפשר לתת לה את הקרדיט שהיא יודעת מה טוב בשבילה ומתי.היא ביקשה עזרה מאד מסוימת ולא ביקורת, שיפוט מהיר והוצאה לפועל...

s h o o s h a

New member
תגובית

לא חושבת שהתגובה של סכיזו היתה שיפוטית אלא התייחסה לדבריה של הכותבת. גם אם נדמה היה כי הוא שפט אותה ו"שלח אותה להתגרש" הרי שיש דרכים להגיב חזרה ולא בתוקפנות. או לא להגיב כלל (גם זה סוג של תגובה). יוצא/נדמה כאילו אני מסנגרת על סכיזו. אני לא. אני מביעה את דעתי ושלא ייחשב לי אחרת.

לילך33

New member
נשמע שיפוטי

לצעריגם אני הותקפתי בניסיוני לכתוב כאן חבל שלא כולם כאן מקבלי אורחים

גם אם דעה מסויימת

נשמעת שיפוטית עדיין אין זה אומר שיש לתקוף... בסך הכל בפורום יש אנשים מכל הסוגים וכל המינים בדיוק כמו בחיים את יודעת לילך מעניין מה שאת אומרת כיוון שלרב התוקפים הם דווקא האורחים...

לילך33

New member
אורחים

אני צופה בפורם כבר מספר חודשים וכל כמה זמן אני רואה אורח מותקף שוב לא תודי בטעותך אלא תחזירי את האשמה לאורחים..... הביטי במראה אין זו פעם ראשונה שאת מגיבה כך נסי להסביר פנים לתייר אולי תזכרי איך הרגשת את כחדשה....

הבטתי לילך

וגם בכל ההודעות כאן בואי הביטי שוב ביחד איתי וספרי לי היכן תקפתי ושואלת אותך את השאלה הזו במלוא הכנות כיוון שאני לא מצליחה לראות... אגב גם תמוהה בעיני הבקשה שלך להסביר פני לתייר ספרי לי באיזה עוד פורום מתקבלים חדשים בזרי פרחים? |ניצת שתמיד מוכנה להודות בטעות |

אלמרה

New member
אני התקבלתי בכבוד מלכים ובטוח ש...

אף אחד לא התקבל כמוני פה. כאן אוהבים ומפרגנים למצטרפים. ואני? לפני 3-4 חודשים לא ידעתי אפילו לכתוב "תפוז".

r e d head

New member
אני כותבת בפורום הזה כמעט שנתיים

ואני לא ראיתי שכל כמה זמן אורח מותקף שוב.

lululin

New member
אני אורחת

בתור אורחת שכותבת פעם בכמה חודשים- תמיד התקבלתי יפה וקיבלתי תשובות ענייניות לשאלות שהטרידו אותי. אני חושבת שזה אחד הפורומים הכי נחמדים שיש, אין בו קשקשת מיותרת- בדיוק לטעמי. והכי חשוב- מרגישה בנוח לשאול ולהתייעץ אפילו שלא כותבת באופן קבוע.

רו נה

New member
חולצת את נעלי השפיץ כפופה זוחלת

באיטיות ובשקט... פסססטטטטט..... שכפ"ץ וקסדה, כולי חרדה, לחץ הדם מזנק לערכים לא נורמליים... האם אותקף היום או לא??????????????? המסדרון האפל הזה, דמויות הזויות מכל עבר,צללים, אמלללללל'הההההה. תתקיפו כבר!!!!!!!!!!!!! תתקיפו!!!!!!!!!!!!! לא יכולה יותר עם הציפיה הנוראית הזו. אני יודעת מה!!!!!!!!!!!! אני אתקיף קודם!!!!!!!!!!! נ י צ ח ו ן

שושה32../images/Emo140.gif

נגעת בנקודה כואבת
אני עד היום שואלת את השאלה הזאת. אבל כנראה שלא צריך לחפש, אם האהבה צריכה לבוא, היא תבוא מכל מקום. ואנחנו נשאר עם השאלות והתהיות. בינתיים תחיי......... אל תעצרי את עצמך, תפתחי את עצמך לאפשרויות גם אם יכאבו לפעמים. בהצלחה

אותי אישית השאלה הזו

בכל פעם מחדש מפתיעה קחו עשרה זוגות ותשאלו אותם היכן הכירו תקבלו לפחות 5 תשובות שונות אם לא יותר...

ophra

New member
זה אולי נכון בגדול....

אבל היום, בגילנו יש הרבה חיבורים אינטרנטיים (כאלה או אחרים) שפכנו קילומטרים של מילים על הכרויות אינטרנטיות אבל הן אופציה קיימת ומוחשית חלק מהמציאות שאנחנו חיים בה
עפ
(חיה במציאות
)

דרך עם מוצא

שלום לך שושה32, תראי, גם אני הותקפתי פה פעם אבל בינינו - אלה רק מילים כתובות מאנשים אנונימים. אני לא מתרגשת כי נקודת המוצא שלי היא שאין אנשים רעים אלא מצבים רעים. אז איך מכירים? בערך כמו לפני 10 שנים. לדעתי זה יכול לקרות בכל מדרכה בהנחה שאת קורנת משמחה פנימית. גברים נמשכים לנשים קורנות כמו זבובים לדבש. מאחלת לך מה
שתראי רק אושר ותביאי רק אושר. בהצלחה לך.

r e d head

New member
../images/Emo12.gif גם?

ת'אמת קודם כל תפסתי מחסה כי קראתי שיש כאן התקפה ואח"כ חזרתי לקרא את השרשור. נו שויין. הבית הזה הוא אחד הפורומים הכי עדינים ונעימים בתפוז ובכלל. העיקר שיהיה רק אושר.

למעלה