אז לתלונות... יש ב- פורום תלונות וקיטורים!
L liat ליאת New member 22/1/03 #49 וואלה כתבתי עם הטעות שלך... ../images/Emo52.gif המוצי = הצומי ליאת הפקות ותיקונים בע"מ
H Hasandak2002 New member 22/1/03 #50 אני נותן לכן רעיון וגם על זה אתן רבות????????? בנות קשה אתכן מאוד קשה מה יהיה ?? ולמה מיד לא כזה עצבני ענית???
אני נותן לכן רעיון וגם על זה אתן רבות????????? בנות קשה אתכן מאוד קשה מה יהיה ?? ולמה מיד לא כזה עצבני ענית???
H Hasandak2002 New member 22/1/03 #33 אפשר לסגור גם לסוף שבוע הזה??? אם בא לי לנסוע עם חברות טובות?? את יכולה לסגור לי סוף שבוע הזה?
S sh53 New member 22/1/03 #38 סוף שבוע זה אתה צריך לעבוד../images/Emo46.gif גם סוף שבוע הבא וגם סוף שבוע הבא אחריו והבא עלינו לטובה, כלומר כשאתה שם - זה טוב לנו (דרך אגב אשלח לך דרך המסרים את מספר החשבון שלי בבנק, כדי שתוכל להפקיד שם את הכספים)
סוף שבוע זה אתה צריך לעבוד../images/Emo46.gif גם סוף שבוע הבא וגם סוף שבוע הבא אחריו והבא עלינו לטובה, כלומר כשאתה שם - זה טוב לנו (דרך אגב אשלח לך דרך המסרים את מספר החשבון שלי בבנק, כדי שתוכל להפקיד שם את הכספים)
H Hasandak2002 New member 22/1/03 #52 חבל חבל מאוד אני חייב חופש!!!!!!! הצייילו!!!!!!!!! הציייללווווו