הכפר הפניקי - הסבר על המקום
הכפר הפניקי ממוקם צפונית לנהריה, בין ראש הנקרה לאכזיב מול הים התיכון. במקום חדרי ארוח, הצוות הוא צוות נפלא ונהדר שדאג לפנק אותנו בפעם שבערה כשהיינו שם בספטמבר. במקום יש מועדון לילה הכולל מוזיקה מכל הזמנים - כל חברים הפורום שהיו במפגש בספטמבר נהנו מאוד במועדון. החדרים כוללים:
חדר שינה עם מיטה זוגית.
+ מיטת יחיד ומיטת קומותיים בחדר נוסף.
טלויזיה בכל חדר.
מטבחון.
שרותים ומקלחת. הארוח הוא ארוח חצי פנסיון (ארוחת ערב וארוחת בוקר) כשארוחת הערב תהיה ארוחה חגיגית מיוחדת בשבילנו. בעיקרון המחיר שאני אקבע יהיה מראש מחיר מוזל עקב הכרותי האישית עם בעלי המקום, וגם בגלל שזה ארוח חוזר של הפורום המהולל שלנו. אני מתכוונת לברר מחירים לילדים, ומי שירצה יוכל להביא עימו הפעם גם את ילדיו. בודדים שמגיעים יכולים להתארן בחדר אחד וכך העלות תהיה נמוכה יותר. אנשים שמגיעים עם ילדים - גם יכולים להתחלק בעלות החדר ולאכסן ילדים בחדרים נפרדים - גם להם יהיה ככה יותר סבאבה....איך שתרצו. בהמשך היום יבואו יותר פרטים.... אני בעיקרון סוגרת על התאריכים 24-25/02/03. ומי שירצה יהיו פה גם מחירים למי שיעדיף להגיע כבר בחמישי (מומלץ בחום).
הכפר הפניקי ממוקם צפונית לנהריה, בין ראש הנקרה לאכזיב מול הים התיכון. במקום חדרי ארוח, הצוות הוא צוות נפלא ונהדר שדאג לפנק אותנו בפעם שבערה כשהיינו שם בספטמבר. במקום יש מועדון לילה הכולל מוזיקה מכל הזמנים - כל חברים הפורום שהיו במפגש בספטמבר נהנו מאוד במועדון. החדרים כוללים: