הכסף הכסף הוא כמו זבל,אשרי מי שמילא את אשפתו מימנו,
מ מחריבת מסיבות New member 10/6/04 #4 אצלי גודלים דברים אחרים ../images/Emo3.gif אמרת שאת הולכת לישון לא??
א אנה ליזה New member 10/6/04 #7 חוצמזה, דר' רשע משנה כרגע ניק וזה יקח לו כמה שניות. תגידי, בזוגלובק מייצרים ניקים בתפזורת או שזה הולך לפי משקל?
חוצמזה, דר' רשע משנה כרגע ניק וזה יקח לו כמה שניות. תגידי, בזוגלובק מייצרים ניקים בתפזורת או שזה הולך לפי משקל?
א אנה ליזה New member 10/6/04 #15 הוא מוס סלאמי אדוק .קורא שלוש פעמים ביום את פסוקי השטן וסוגד לפאסטרמה. ממה מיה.
מ מחריבת מסיבות New member 10/6/04 #8 לא אבל בניתי על זה שתלכי ואני אוכל להיות עם הדקל הזה לבד. יש לו כחול ראיתי.
ח חתול אחד New member 10/6/04 #21 ככה אומרות כולן ולבסוף אני מוצא עצמי בבוקר עם מיטה ריקה. אני מרגיש מנוצל.
ח חתול אחד New member 10/6/04 #24 זרי מלח על הפצעים../images/Emo4.gif וגם פילפל,כרכום ועלי טימין אם כבר.
ח חתול אחד New member 10/6/04 #26 ../images/Emo5.gif אני מעדיף פרחים ושוקולד אם אפשר. ואני גם אוהב שבחורה פותחת לי את דלת המונית בדייט.
../images/Emo5.gif אני מעדיף פרחים ושוקולד אם אפשר. ואני גם אוהב שבחורה פותחת לי את דלת המונית בדייט.