עוגיות עבדי-לא הוכנו ע"י-אבל יש
המלצות. 09:59 | 10/11/03 מתכון: כעכים מלוחים ו דני אלה [מצורף קובץ mat] < ההודעה הנוכחית ו מתכון: כעכים מלוחים רכיבים: 400 גרם מרגרינה 1 ק"ג קמח רגיל 2 שקיות אבקת אפיה 1 כף סוכר 1 כף מלח ¼ כוס שמן 1/4 1 כוסות מים פושרים 1 ביצה טרופה לבירוש שומשום לזרייה אופן הכנה: להכניס את החומרים לקערה גדולה, ללוש לבצק אחיד ולהשהות לשעה. לחמם תנור לחום בינוני 180 מעלות. להכין גלילים ולחבר לטבעות להניח את העוגיות בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפיה. למרוח ביצה טרופה, ולזרות שומשום. לאפות בחום בינוני כ-20 דקות. לאחר צינון יש לאחסן בכלי אטום. הערות: הקלדה והערותדניאלה: במתכון המקורי ניתן להשתמש ב- 50 גרם שמרים במקום אבקת האפיה. ניסיתי את שתי האפשרויות, ואני ממליצה על שימוש באבקת אפיה. אני מוסיפה כפית חוויאג' לאפיה. כדאי לאפות יותר מהזמן הרשום, עד שהעוגיות נעשות חומות כהות, כך הן יוצאות קריספיות, והטעם ממש כמו של העוגיות המלוחות של עבאדי מומלץ!