הכנת עוגיות עם ילדים

מיקימק

New member
הכנת עוגיות עם ילדים

הי מחפשת מתכון להכנת עוגיות (יש לי חותכנים) עם ילדים. מתכונים של בצק מהיר הכנה שלא צריך לשהות יותר מדי בקירור, ונוח לעבודה יתקבלו בברכה. תודה
 

12רוניתי

New member
עוגיות עם חמאה טעימות

מתאימות לקישוט עם הילדים עם רויאל אייסינג מעניין אותך?
 
עוגיות מתוקות פשוטות שלי

ניתן להכין את העוגיות עם המכשיר שבתמונת המתכון וגם ללא המכשיר , עם חותכנים ולפזר מעל לפני האפיה מעט סוכר וקינמון
 

רIב הזמן

New member
עוגיות פריכות של אמא של צליל ואופק

נוסה בהצלחה הרבה פעמים עוגיות פריכות של אמא של צליל ואופק רכיבים: 1 קילו קמח 1/2 כוס סוכר 2 חב` מרגרינה 3 ביצים 2 שקיות א.אפיה 2 שקיות סוכר וניל 5 כפות מים אופן הכנה: ללוש את כל החומרים לבצק, לתת לבצק "לנוח" רבע שעה בצד. אחרי רבע שעה לרדד ליצור צורות, לשים בתבנית משומנת ולאפות כ- 30 דקות בחום בינוני (180 מעלות). הערות: * מהכמות הזו יוצאות המון עוגיות (3 תבניות מלאות של התנור) * ניתן להוסיף סוכר למי שאוהב עוגיות יותר מתוקות * אם הבצק לא מתאחד ניתן להוסיף מעט מים מקור המתכון: אמא של צליל ואופק
 

12רוניתי

New member
עוגיות שהכנתי עם הבת בחג

החומרים לעוגיות מקושטות- 12 רוניתי חצי כוס סוכר 2 וחצי כוסות קמח 2 חבילות חמאה תמצית וניל. ללוש את החומרים לבצק. לקרוץ בעזרת חותכנים עוגיות. לאפות על גבי נייר אפיה עוגיות זהובות קלות. לקשט ברוייאל אייסינג. העוגיות טעימות והוכנו על ידי הרבה פעמים. למדתי זאת אצל מישהי בשם דורית. מקור המתכון של דורית. עוגיות
 

12רוניתי

New member
רויאל אייסינג ציפוי

לוקחים חלבון ביצה או חלבוני ביצים. מערבבים עם אבקת סוכר מסוננת במסננת ללא גושים. אפשר מעט מיץ לימון. לשים מעט גל מאכל (משחה ולא נוזלי) בצבע הרצוי בעזרת קיסם. מערבבים עד לסמיכות מתאימה. מקשטים את העוגיות
 
איזה שטויות צבעי מאכל רעילים../images/Emo4.gif

למה לבלבל ת'אנשים, אם הם היו רעילים לא היו מוכרים אותם למאכל
 
יהלומה יקירתי

יש צבעי מאכל שהם רעילים אני יודעת על חומר אחד שידוע שהוא מסרטן. שמו טרטזין והוא מופיע בצבע צהוב בד"כ ובאיטריות ביצים צהובות. יש עוד חומרים אבל לא יודעת איזה. אז תסתכלו על העטיפות אם יש טרטזין לא לקנות!!!!
 
מה שלומך חמודה מזמן לא ראיתי אותך

דיייייייי תשני את הניק שלך לניק הקודם אמא של..... ותוסיפי את השלישית. ד"א , שם לב שהעוגיות שלך דומות לעוגיות מכונה שלי ד"ש לצוצונת
 

12רוניתי

New member
שוש../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

עסוקה קצת ספורט כושר סוף שנה ועיסוקים שצצים כל יום ולא מסתיימים. המחשב תפוס אצל הבנים ובינתיים מחכה לחופשה.
 

effyba

New member
עוגיות עם סוכריות עדשים

מתכון: עוגיות שוקולד עם עדשים רכיבים: חומרים ל-50 עוגיות: 200 גרם חמאה רכה 3/4 כוס (150 גרם) סוכר לבן 3/4 כוס דחוסה (180 גרם) סוכר חום 1 כפית וניל 1 ביצה 1 חלמון 21/4 כוסות (320 גרם) קמח 1/3 כוס (50 גרם) קקאו 1/4 כפית מלח 1 כפית אבקת סודה לשתייה 1 כוס שוקולד צ'יפס 200 גרם סוכריות עדשים אופן הכנה: 1. מחממים תנור ל-180 מעלות. 2. מקציפים במיקסר במהירות בינונית חמאה עם שני סוגי סוכר ותמצית וניל עד לקבלת תערובת קרמית. 3. מוסיפים ביצה וחלמון ומקציפים עד שהם נבלעים בתערובת. 4. מנפים יחד קמח, קקאו, מלח ואבקת סודה לשתייה ומוסיפים לתערובת יחד עם השוקולד צ'יפס. מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. 5. בידיים רטובות צרים כדורים בקוטר 4-3 ס"מ ומסדרים באופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפייה. 6. משטחים את הכדורים ונועצים 6-5 סוכריות עדשים. 7. אופים 10 דקות לעוגיות רכות (מוציאים את העוגיות מהתנור כשהן תפוחות ומרכזן עדיין רך), או 15 דקות לעוגיות קריספיות (מוציאים את העוגיות מהתנור לאחר ש'צנחו' מעט והן יציבות למגע). מצננים ומאחסנים בכלי אטום. הערות: הן מעלות חיוך עוד לפני שטועמים אותן. אחרי הביס הראשון החיוך מתרחב. טיפ לעבודה עם ילדים : ממיסים את החמאה במיקרוגל במקום להקציף. את החמאה המומסת מערבבים עם שאר החומרים, לפי הסדר המופיע במתכון. אם הבצק רך מדי לעיצוב עוגיות (בגלל החמאה החמה), מכניסים ל-20 דקות למקפיא. בשיטה הזאת העוגיות יוצאות קצת יותר שטוחות ומקומטות, אבל יתכן שזה דווקא ימצא חן בעיניכם. מקור המתכון בהצלחה ובתיאבון מקור המתכון: ספר השוקולד המדהים=על השולחן הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

זפרנים

New member
../images/Emo45.gif יש !! כמה זמן חיפשתי מתכון

לעוגיות האלה עם העדשים............. תודה !
 

pirge

New member
עוגיות פשוטות מאד

עוגיות פשוטות מאד. קמח תופח קטן 200 גרם מרגרינה מיכל שמנת חמוצה 2 חלמונים 2שקיות סוכר וניל 2 כפות סוכר או יותר לפי הטעם לשים לילה במקרר לעשות עוגיות צורות---- ולטבול בחלבון ביצה מוקצף במזלג. לטבול אחר כך גם בסוכר. לאפות עד הזהבה חומית. חום 175. תהנו.
 
למעלה