הכנת בורקסים ביתיים
חג שמח
אני רוצה להכין בורקס גבינה לארוחת הערב
הבעיה היא שלפני הארוחה אהיה מחוץ לבית, ואני מתלבטת איך הכי נכון לפעול:
האם להכין עד לפני שלב האפיה, ולשמור במקרר? כמה זמן אפיה נדרש?
האם ניתן לאפות לא עד הסוף, ואז להכניס לתנור (שמתחיל במצב קר) ל- 10 דקות אחרונות?
האם לאפות עד הסוף ורק לחמם לפני ההגשה?
אודה לעצותיכם.
חג שמח
אני רוצה להכין בורקס גבינה לארוחת הערב
הבעיה היא שלפני הארוחה אהיה מחוץ לבית, ואני מתלבטת איך הכי נכון לפעול:
האם להכין עד לפני שלב האפיה, ולשמור במקרר? כמה זמן אפיה נדרש?
האם ניתן לאפות לא עד הסוף, ואז להכניס לתנור (שמתחיל במצב קר) ל- 10 דקות אחרונות?
האם לאפות עד הסוף ורק לחמם לפני ההגשה?
אודה לעצותיכם.