הכנת בורקסים ביתיים

נוRית

New member
הכנת בורקסים ביתיים

חג שמח

אני רוצה להכין בורקס גבינה לארוחת הערב
הבעיה היא שלפני הארוחה אהיה מחוץ לבית, ואני מתלבטת איך הכי נכון לפעול:

האם להכין עד לפני שלב האפיה, ולשמור במקרר? כמה זמן אפיה נדרש?
האם ניתן לאפות לא עד הסוף, ואז להכניס לתנור (שמתחיל במצב קר) ל- 10 דקות אחרונות?
האם לאפות עד הסוף ורק לחמם לפני ההגשה?

אודה לעצותיכם.
 

kriz

New member
הייתי מכינה עד הסוף ורק מחממת לפני ההגשה

בתאבון
 

פריזמן1

New member
לא ניסיתי עם בורקס גבינה

אבל במאכלים דומים 2/3 אפיה, שמירה במקרר וסיום אפיה *בתנור שחומם מראש*
נותן תוצאות זהות להכנה רציפה.
להוציא את הבורקסים מהמקרר כשעה לפני סיום האפיה.

מקווה שעדיין רלוונטי.
 

נוRית

New member
פריזמן - תודה (ותודה לכולם)

אין לי את הזמן לכל ה"משחקים"
אני אאפה בארבע כמעט עד הסוף, ובשמונה אכניס לתנור לכמה זמן שיידרש עד כדי מוכנות מלאה.

בינתיים הם בתבנית מכוסה במקרר.

נקווה לטוב...
 

yair_bar

New member
מנהל
כמה זמן לא תהיי בבית?

אם זה עניין של כמה שעות, אולי שווה להכניס לאפייה לפני היציאה מהבית ולכבות את התנור 5-7 דקות לפני שהבורקס מוכנים ולהשאיר בתנור מכובה.

כשתחזרי אני מאמין שהם יהיו מוכנים לאכילה ולא יבשים
 
למעלה