תודה מאיר אתה מחמם את הלב אתה
יודע זרקת אותי בזמ,ן בילדותי אבי היה מכין ליקר וישנייק (דובדבנים) בבקבוקי זכוכית ענקיים בחצר הבית, כך כל השנה היו שותים ונשאר לעוד שנים רבות, כל שנה לאחר שהשרי היה מוכן היו ממלאים בקבוקים ורושמים תאריך ואת הדובדבנים האינו הילדם מחסלים, האינו קוראים להם דובדבנים שיכורים, האמת אני לא יודע מי היה שיכור יותר הדובדבנים או אנחנו אבל זה היה ממכר, אגב גם אני אכלתי במסעדה של רינה בכיכר דיזנגוף בפעם הראשונה בשנת 1991 לקחתי את זוגתי אם ילדי בפגישה השניה לשם. מאוד אהבנו את האוכל וההגשה קיבלו אותנו בכניסה עם כוס יין לבן ולאחר שישבנו הגישו את האוכל על פלטות חמות, בסיום הארוחה הגישו קערות מים חמימם עם עלי ורדים בפנים לנטילת ידיים והחשבון הגיע עם ורד לזוגתי. מאוד רומנתי ונכון, מאז ההינו עוד מספר פעמים גם בסניף בהרצליה,האמת משתדל ללכת למסעדות פחות מכיוון שבהרבה מסעדות שף אני מוכר ( מספק להם בשרים ) וגם חבר למקצוע, אז נימנה מהטקס של אתה לא משלם השולחן עלינו. שיהיה שבוע טוב