הכנתי חלה לפי יפעת - מתכון מארה"ב

  • פותח הנושא ak5
  • פורסם בתאריך

ak5

New member
הכנתי חלה לפי יפעת - מתכון מארה"ב

הבצק חצא רך מדי לטעמי. האם כך צריך להיות. הוספתי קצת קמח לחיזוק. כמובן לא נראה משהו לאחר העיצוב. בערב אטעם ואראה האם יצא טעים לפחות.
 

נירהמ1

New member
מבצק רך יוצאת חלה אוורירית יותר

וקלה. נשמע דווקא טעים.
 

ak5

New member
תודה. הטעם מעולה. 2 החלות חוסלו

אך המראה לא משהו וגם קצת נאפה יותר מדי. יצא ממש שטוח
 

yifatushc

New member
תשובה לגבי החלה...../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif

לי הבצק לא יצא רך, הכנתי אותה כבר הרבה פעמים. אבל ידוע שכמויות בעצם משתנות מאחד לאחד, לפי גודל כוס המידה, מידות שונות וכו', לכן יכול להיות שהיית צריך באמת להוסיף עוד קמח. בכל מקרה, קל היה לי לעבוד עם הבצק, ועיצבתי חלות נאות. (ויש תמונת חלה עגולה גם במאמרים). אני אומרת ששווה ניסיון שני. והעיקר שהטעם היה מעולה.
יפעת
 
למעלה