הכנתי היום את ריבת החלב מקופסאת

לוPה

New member
הכנתי היום את ריבת החלב מקופסאת

שימורים אז גבירותי ורבותי צריך להשמע להוראות של wan אני התעצלתי לסובב את הקופסא ככה שיצא לי ריבת חלב עם המון גוונים למטה חום עמוק ולמעלה חום בהיר טעים לקחת כפית ולנסות את כל הטעמים ממש יצא מעניין. ולעניין הזמן אני שמתי שעתיים כמו שכתבה wan אבל היא עשתה לכמות של 350 גרם ואצלנו בקופסאות יש 400 גרם. אז לשיקולכם לפי מידת הצבע שאתם חפצים.
 
לופה../images/Emo51.gifעל ההמלצות, איפה מצאת

קופסאת שימורים כזאת, תני לי עוד פרטים עליה. נשמע מתכון מעולה.
 

טלאית321

New member
יהלומה תתפלאי יש ליד הבית שלי

הכל
אם את רוצה אומר לך איפה זה עולה 9 ש"ח..מתאים לך
יש לי בית אחד כזה-------->
 

ruthi226

New member
טלאית, מה שם היצרן?

הבאתם לי חשק להכין וחוששת שלא אמצא.
 

טלאית321

New member
FRIESLAND מהולנד.

אגב קניתי ריבת חלב שחבל על הזמן ממזמן...נקראת "קומידה" מיוצר ע"י חברת "גלעם"
 

ruthi226

New member
אבל הכי כיף זה להכין לבד, לא?

אם לא יצליח לי אקנה את זו של גלעם... תודה בכל אופן.
 

טלאית321

New member
רותי ברור שכיף להכין לבד

לא מאמינה שלא יצליח לך אם תכיני לפי ההוראות של wan אצלה תמיד מדוייק.(לא תהייה לך סיבה להאשים
)
 

ruthi226

New member
חחח, אוכל להאשים אותה רק בקלוריות

חוץ מזה, הוראות ההכנה הן כאלה, שאם לא יצליח לי, עדיף שאסתתר מתחת לשולחן לכמה ימים...
 

טלאית321

New member
כלום...

קונה כל מה שאני רואה ואז מוצאת מה לעשות עם זה
לא אוהבת להתקע בלי משהו מסויים. שבא לי להכין משהו אני לא צריכה לרוץ לקנות, כמעט הכל זמין
 

טלאית321

New member
אאאאאאיכס לאכול כך?

לא תודה...תביאי שוקולד טוב זה כן. לקפה, אין כמות שמנת לקפה. פעם הייתי "קונה" אלק
חלב מרוכז בשפופרת לבן אדום...ומכינה מזה עוגיות לילדים. היום הוא כבר לא מביא את זה. איפה בבית צפפה? אצל ההוא הכי המוכר שם?
 

טלאית321

New member
חחחח ברור כאילו?

אני מוצאת את עצמי קונה הרבה דברים במקום אחר. למה ללכת (בית צפפה) כל כך רחוק שיש הכל מתחת לבית שלי?
מעניין כמה זה עולה שם..אם את קונה תגידי לי.
 

לוPה

New member
את קופסאת השימורים אני קונה יש בכל

סופר ויש גם במכולות ממש לא קרה שלא היה. את זו קניתי בטיב טעם 400 גרם בין 6-9 ש"ח. ורוצי לעשות קלי קלות וטעם גן עדן אפילו שאני חולת שוקולד אי אפשר לעמוד בזה
 

wan

New member
לופה כל הכבוד אבל אני בטוחה שלמרות

הצבעים זה עדיין טעים נכון? האם חלק נקרש לך? למה הכוונה גוונים? ערבבת טוב אחרי? אני ערבבתי היטב עם מזלג..ואז אפסנתי בצנצנת זכוכית...
 

לוPה

New member
אני חשבתי להיות יעילה ולכן הכנסתי

את הקופסא לפנג'אן והיה קשה להפוך הקופסא עמדה לה דום מתוח. ויצא מעולה לא נקרש לי ולא ערבבתי כי אהבתי את הגיוון בצבעים זה הרבה יותר מרשים
. ולכל צבע טעם קצת שונה אז זה גם חגיגה בפה. ואני לא מתה על מתוק כל כך וזללתי לי ככה הבוקר ובבוקר בכלל אני לא אוהבת מתוק. ובכל מקרה הולכת להכין מזה גלידה ועוגת שכבות הונגרית של בלינצס ולמלא בריבת חלב שתעורבב עם שמנת מוקצפת או משהו אחר... ממש באלי על הריבה הזו עכשיו
 
למעלה