הכנפיים של הציפור בדיקסי ...

Master Stav

New member
הכנפיים של הציפור בדיקסי ...

חושפים את הסוד: מתכון הכנפיים של "דיקסי" בזכות טרנד העוף ההולך ומשתלט על הזירה הקולינרית ולרגל 15 שנה למסעדת "דיקסי ," ענת לב-אדלר חילצה מהבעלים, השף חיים כהן, את המתכון הסודי ביותר בקולינריה המקומית: הכנפיים החריפות ענת לב-אדלר פורסם: 07.04.09, 15:11 מסעדות המציינות עשור ויותר אינן מחזה שכיח במקומותינו. לכן, העובדה שהגריל האמריקאי "דיקסי" בתל-אביב חוגג 15 שנות צלייה, מצדיקה התייחסות חגיגית. אפשר להוסיף לשמחה את העובדה שלכבוד יום ההולדת החצי עגול, נענו הבעלים חיים כהן והשף דן קרטלה ללחצינו והסכימו לשחרר את מתכון הכנפיים הסודי. "לראשונה, אני מפרסם את המתכון המלא של מנת הכנפיים המטוגנות של דיקסי ," אומר הבעלים, השף חיים כהן. "הרבה שנים היו שביקשו את המתכון, ניסו לשחזר ולהמציא אותו ופורסמו מספר גרסאות לא מדויקות שלו. עכשיו, לכבוד ארוחת הסדר, החלטתי שהגיע הזמן לשחרר את הגרסה הביתית למנה המבוקשת הזו, המוגשת ב'דיקסי-פילדלפיה .' הכנפיים מוגשות במסעדה למעלה מעשור, הביא אותן מאמריקה השף עמיר אילן, לשעבר השף של המסעדה, ומאז הפכו להיות המנה הכי מזוהה עם המסעדה, שנבחרה לאחת המנות האהובות במסעדות בישראל ."
 

כחלחל

New member
אהההה ידעתי שהוא משלנו,,,

600 גר' חמאה זה בסיס טוב לכל מתכון (העיקר שזה לא חמאה מחלב ציפורים, אתם יודעים לא תבשל פרגית בחלב דודתה)
 

ורד 34

New member
עכשיו קניתי את מקומי

ברישמה הטובה של אמא שלי. היא חולה על כנפיים. ועם המתכון הזה......
תודה
 
למעלה