הכנסת הפילה בקריאה שלישית

אפרסק1123

New member
טוב מאוד!!!!

זה מוזר...הרי הקצינים הם אלו שעושים הכי הרבה מילואים, למה לא לנצל אותם עד הסוף?

deathcaster

New member
תשובה

בניגוד למה שחשבת , גם הם בשר ודם ....אפילו אם הם לא חושבים כך
בכל מקרה , קרא את הכתבה , רשום שם הכל.

פלסטיק

New member
מצויין

כנראה שינוי באופוזיציה מביאה תועלת למילואימניקים הרבה יותר מאשר בקואליציה. אולי טוב שישארו שם.

deathcaster

New member
קיוינו לטוב בסוף ש"ס ואגודה עזרו

לחוק כן לעבור , איזו חלמאות !

פלסטיק

New member
בטח שיעבירו את החוק

אם לא יהיו מילואימניקים קרביים בני 45 עוד בסוף יאלצו לגייס בחורי ישיבות בני 18.

בא לי לעקוץ...

את כל אלה שהזכירו פה מפלגות, מעבר לעובדה שאמורה לעניין את הפורום. אבל אני לא אעשה את זה. אז יאללה חברים באו נפסיק פה לפני ש"נגלוש" לפעליטיאקה!!!!!

deathcaster

New member
מה ז'תומרת בא לך לעקוץ ?

הפורום הוא לא הצבא , אסור להביע כאן דיעה פוליטית ?! לדעתי זה מאוד מעניין איזה מפלגה בעד קידום האינטרסים של חיילי המילואים ואיזה מפלגה בעד קידום האינטרסים שלה עצמה .

כן ולא! וחשוב!

לא, הפורום זה לא הצבא! כן, אסור ורצוי לא להביע כאן בפורום דיעות פוליטיות. חשוב מאוד, גם לדעתי, לדעת על כל מפלגה, מה האג'נדה שלה ביחס לנושאים שמעניינים אותנו, כאנשי מערך המילואים בכלל, וכאנשי הפורום (ובלת"מ) בפרט. גם באתר שלנו, יש דף (אני מודה שלא עודכן מזמן) של פינת המוחמאים והמושמצים, שבד"כ המושא שלו, הם שרים וחברי כנסת על מפלגותיהם, בדיוק לצורך האמור אשר הזכרת בתגובתך. שים לב שנמנעתי מזממי לעקוץ וכו', כי אכן זה היה די גבולי הפעם.

deathcaster

New member
לחיים המנהל היקר !

חיים אתה לא הבנת את עצמך כנראה הפורום זה לא הצבא בצבא אסור פוליטיקה בפורום הזה אין שום תקנון , ולכן גם אין איסור לדבר על פוליטיקה ( באותה מחשבה גם מותר לפרסם מידע מסווג , אך זו עבירה פלילית ולכן מן הסתם זה אסור ) אם אתה בתור מנהל רוצה שלא ידברו על פוליטיקה , תכתוב יחד עם המנהל השני תקנון כמו לכל פורום מכובד אחר בתפוז ואז ורק אז תגיד מה אסור ומה מותר בפורום אותו אתה מנהל , עד אז , אפשר ולדעתי לגיטימי לחלוטין לשמוע דיעות שונות בקשת הפוליטית וגישתם לנושא המילואים !!!

KKnDoIt

New member
זה נאמר בצורה עקיפה:

הפורום הוא פורום של תנועת בלת"ם, שמייצג את תפיסתה (ורק את תפיסתה). התנועה אינה פוליטית, ולכן גם הפורום אינו פוליטי.

deathcaster

New member
הטיעון שלך אווילי עם כל הכבוד

לכל פורום מסודר יש חוקים ו/או תקנון , הפורום הזה נקרא פורום מילואים , לא פורום בלת"מ , והנה משפט ברזל : " לא נכתב , לא קיים ! " אין שום מניעה , עדיין , לדבר על פוליטיקה כאן בפורום אל תנסו בדרך עקיפה להשליט כאן משטר סתימת פיות ! אם צריך יש להצהיר על כך בצורה ישירה ! אני לא אומר שאני מחר כותב כאן " מוות לערבים " או " מוות למתנחלים " רק אם אין איסור לדבר על פוליטיקה , זה אומר שמותר לדבר על פוליטיקה !!

KKnDoIt

New member
טוב מאוד. אולי הם פתחו מצפון

אחרי הפשלה שעשו כשהוקמה הקואליציה.

למעלה