הכנה לפויינט

הכנה לפויינט

למישהו יש תרגילים להכנה לפויינט? זה נורא חשוב... וגם תרגילים לחיזוק שרירי הרגליים כמה שיותר:]

OriginalMe

New member
המון רלווה

ואני יודעת שאני מרגישה קושי כשאני עושה דברים על דמי פוינט, כלומר על רלווה ואת יכולה גם להיות על דמי פויינט, זאת אומרת על רלווה ולעשות שם פלייה ולהשאר וסתם תעשי כל תרגיל שמחזק את השרירים האלה שאין לי מושג איך קוראים להם >< אלה שצריכים להיות חזקים בשביל נעלי הפוינט :p

vashla

New member
אני נתתי כמה הדגמות

ואנימציות עם הסברים מדויקים. נסי לחפש כמה דפים אחורה. למה המנהל לא שם את זה בטאגליינס?

vashla

New member
בא לך להיות מנהלת?

או עוד מישו שיצטרף למנהל? הוא נראה עסוק מדי.

רציתי וביקשתי,אבל

אני צריכה לנסוע בשביל זה לרמת גן ואין לי אפשרות לפחות לא בזמן הקרוב הוא באמת עסוק מידי ולא היה צריך לקחת את זה על עצמו

dancer14

New member
תגובה.

הפורום מתנהל בצורה מעולה. אנשים לא מפרסמים דברים אסורים או פורנוגרפיים חוץ מכמה מקרים שטופלו. זה שאופיר לא כותב זה לא אומר שהוא לא רואה שהכל בסדר עם הפורום שההודעות תקינות וכיוצא בזאת...

ככה לא מתנהל פורום,

ככה התנהל הפורום בעבר ותפקיד המנהל אינו רק למחוק הודעות אלא גם להיות פעיל בפורום לפתוח שרשורים וכו'. זו לא התנהלות של מנהל. ואם הוא היה משרשר אז לפחות את ההודעות שפיה טובה אחת או מה שלא יהיה שמה הוא היה משרשר לשרשורי אוף או מוחק אותם.הוא לא מתנהג כמו מנהל.סורי.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif פנינו להנהלה של תפוז בעניין...

אבל אמרו לנו שינסו לראות מה קורה ויודיעו לנו... בנתיים גם אני חושבת שהפורום לא מתנהל הכי טוב. בעבר היו מנהלות שהיו בטוח הפורום עצמו. נקווה שיהיה בסדר.

למעלה