הכמיה לרומן

rabenu2

New member
הכמיה לרומן

לעיתים אני כה להוט לרומן מהמחשבות הופך להרפתקן וחרמן מאחר ואני אדם פתוח ולא שמרן לעצמי אומר לא יזיק לי רומן. החיפוש אחר אישה בשנות החמישים גורמת לא אחת לריגושים פה ושם ישנם מפגשים רבותיי יש רגשות עזות לנשים . נשים בשנות החמישים שופעות מיניות נשים בשנות החמישים בשלות למיניות יש בהם כל כך המון נתינה מתוך פנימיות ולרגע אינם לגבך פסימיות. האישה היא היצירה הנפלא של בורא עולם ומתנה נפלאה לגבר.

אז מה האישה עונש?../images/Emo13.gif

היא סוג של מתנה שצריך לעמול עבורה

אוהדאדם

New member
מתנה שעובדים עבורה היא או פרס או תשלום

מתנה היא משהו שמקבלים בחינם, והן מתנה, הן פרס, והן תשלום כולם מרמזים על יחס של בעלות. לומר שאישה היא מתנה לגבר, או שהיא פרס על עבודה, או שהיא תשלום עבור מאמציו, כולם מצביעים על כך שהיא שייכת לגבר שקיבל אותה.

חשבת על זה שזו אנלוגיה?

הלכת קצת רחוק מידי עם התאוריות לא לכל דבר צריך להיות משמעות מתחת לכל אבן וסלע. לי דפקא יש כמה מתנות בחיים שלי בצורה של גברים ונשים.

נגמר

את הצהוב שחור שישב על גבעה עם עוד שני פספוסים ורק היה חסר להם ביד פיצוחים ושרו בקול רועם אש אש מדורה תחתונים וגופיה.. אפשר לראות בפייס.

נשואנת ענתה לעניין הלכת רחוק מדי אוהדאדם

אגב מתנה לא תמיד מגיעה בחינם, יש מתנות שמגיעות לחיינו בעמל רב
, לדוגמא ילדיינו
והם היו וישארו מתנה ענקית בחיינו.

יוסף1948

New member
אנא קבל זאת ברוח טובה

כתיבת שירה וחריזה היא מלאכה קשה יסכינו לה רק יחידי סגולה וגם הם במשורה וכל אמירה גם אם ראויה תאבד טעמה תהפוך לשטוחה ומשמימה בחריזה גרועה ובזה רציתי להדגים כמובן מה שאתה עושה ואיך זה נשמע אז אין לך את זה - זה לא בושה אבל לחרז רומן עם חרמן ושמרן ושוב רומן - חמישים עם ריגושים - וכ"ו זה לא ראוי וזה גורם למסר שלך להשמע כמעט פרודיה - וזו לא כוונתך

rabenu2

New member
ידידי המלומד

אנו אנשים פשוטים שנכנסים לפורום לכתוב ולהתכתב ויש שכותבים עם שגיעות כתיב כמוני וכמו עוד אחרים , והנה אתה מגיע ומבקר על הכתיבה וסגנון כתיבה ,לא זכור לי שמינו בפורום מבקר כתיבה. אתה מזכיר לי את אותה מפקחת ניקיון שיצאה לסוף שבוע במלון יוקרתי ,וכל מה שעניין אותה נקיון המעלית ,האבק בחדר. ידידי המלומד תזרום.... תזרום ...אל לך לנהוג כאותה מפקחת ניקיון. הפגנת את כישורך בחריזה יפה ואין אנו בתחרות כל שהיא ,כפי שציינתי עפר הארץ אנוכי שנחה עליו רוח הכתיבה והפנטזיה . באים הייתי בוטה בתגובתי מבקש מחילה מראש מאדוני המלומד, המשך יום נעים וקסום לך.

יוסף1948

New member
אז לא קבלת את זה ברוח טובה -חבל

כל הפוזה- אנחנו אנשים פשוטים - מיותרת . התפיסה - עזוב אנחנו רוצים לכתוב והעטיפה והצורה לא משנה -לא מיוחדת לך - וכבר התעורר וויכוח על כך בעבר . החריזה שלי לא יפה יותר משלך - רק רציתי להדגים כמה זה מיותר לך בדרכך כמובן- ואם בכיף שלך אז תמשיך לחרוז - אף אחד - כולל לא אני לא מינה אותי למפקח על הכתיבה ובכל זאת התחושה של רדידות שהחריזה שלך גורמת - היא בטח לא רק תחושה שלי - וחבל כיוום שאתה טורח לכתוב -אתה וודאי רוצה שההתיחסות לדבריך תהא רצינית - ואת זה לדעתי אתה מחמיץ - אבל - זו רק דעתי

יוסף אנשים פשוטים אינה פוזה ../images/Emo13.gif

אני אדם פשוט ואני מצהירה על כך לא אחת. אני אדם שסובל מדיסלקציה והפרעת קשב חמורה, את זה אני לא מצהירה כל הודעה. אני נוטלת רייטלין אבל לא באופן סדיר, ולא אחת אני עונה ולא בטוחה שמבינים אותי <למרות שיש כאן כמה נשמות טובות שאני אוהבת שמבינים אותי בכל מצב שכותבת> הביטחון העצמי שלי בכתיבה אולי נכיר שקיים אך הוא לא נמצא שם בכלל. לא אחת אני כותבת ומנסה לסדר ואז הכל נראה לי מבולבל אחרי שסידרתי. ולא תמיד בא לי לפתוח וורד ולעשות הגהות לדברים שאני כותבת...אז אני שולחת אותם בתקווה שאנשים כמוך לא יעירו ויפגעו בביטחון שלי שגם ככה מעורער שאני כותבת. ויש לי תמיד מה להגיד כמוך, וזה שאני פשוטה או לוקה בבעיות זה לא עושה אותך חכם או טוב ממני ולכן ההערות שלך בנושא הזה פוגעות גם בי. לפעמים אפשר להתעלם מדברים שלא מרגישים או נראים לך, זה לא כזה אסון תאמין לי...גם אני לא התחברתי לדבריו =לתוכן לא לצורה או לשגיאות שנעשו. ואני באמת אישה פשוטה, כך אני מגדירה את עצמי ויש כמוני עוד הרבה שמרגישים כך זו לא פוזה זו תחושה.

יוסף1948

New member
../images/Emo140.gif איני יכול להתווכח עם תחושה

הגם שיש סתירה מובנית בין עומק ורהיטות כתיבתך לבין אישה "פשוטה" אני גם לא מבין מה הקשר בין הפרעת הקשב שלך להגדרה של פשוטה או לא - שוב הדמות שלך ברשת מורכבת ומענינת , אני מבין שהידיעה שלך את קשייך עושה אותך רגישה לבקורת כמו שאני השמעתי לגבי החריזה . ובכל זאת זה לא שייך אחד לשני . אינני חושב שהערתי למישהו שכתב " פשוט" על סגהון כתיבתו . כן הערתי - לעיתים בבטוטות על תוכן הדברים - אבל לא זה הדיון ביננו כעת. אומר זאת שוב - שיהיה ברור - ההעלבות שלך מדברי כלפי החריזה השטחית והזולה - מיותרת ולא במקומה. והצורה שאיש החרוזים כתב את טענתו על היותו איש פשוט הייתה התרסה בהפוכה - כאלו מה אתה בא לנו- יעני המלומד ללמד אותנו? וכן זו הייתה פוזה - לצורך הנגוח. אין זה דומה לטעון שלך שכך את באמת מרגישה לגבי עצמך - ששוב לא מתאים בעיני לדמות שלך מתוך הכתוב אבל תחושה היא תחושה. בכלל -בדברי לאיש החרוזים ניסיתי להסביר את תחושתי שהחריזה הגרועה שלו מרדדת את כתיבתו ופוגעת בהעברת המסר שהוא טורח לכתוב - אצלי וודאי- וגם אצל עוד אנשים - אני גם מאמין בכך שחלק מהאנשים לא לוקחים אותו ברצינות בלי לתת ןלעצמם דין וחשבון למה בדיוק ( זה כמו לבוש מרושל שמפריע להתיחס ברצינות לדבריו של מישהו - גם מתחת לסף ההכרה) לסיכום ליידי - אל תמהרי להתנדב להעלב - החיים מספקים מספיק סיבות לתחושות שליליות שלי לנכס לעצמנו נוספות
.

פתאום נפל העיפרון...

וזהו סוף הזיכרון. סוד כמוס לפרה ולסוס... אלה חרוזים ראויים לטעמך? מה הציון שלי?

יוסף1948

New member
ציון לא אתן לך - כי העתקת

אבל לעומת זאת - שא בגאווה את אות אביר המסדר להגנה על הזכות לכתיבה גרועה בלי שיעירו לנו להתקבל למסדר - תנאי בל יעבור הוא התייצבות אוטומטית נגד כל מה שנראה כהערה על כתיבה ואופיה -בלא לנסות קצת להבין את ההערה ואת מטרותיה ולהתווכח על הטענה . תכונה שניה נפוצה אם גם לא הכרחית - היא תגובה פסבדו- מחוכמת , הכוללת בדרך כלל יחוס התנשאות למעז להעיר

למעלה