הכל רק לא לעבוד

Darth Foofoo

New member
הכל רק לא לעבוד

מישהי כאן היתה בברזיל? יש תובנות אם בא לנו לצאת לשבועיים שלושה טיול ?

שקדייה

New member
אין לי תובנות בקשר לברזיל, אבל..

אני מאוד מזדהה ומסכימה עם התובנה שבכותרת!!

T i k t a k i t

New member
אחי שם כרגע ..נשמע חלומי

בעוד חודש ככה הוא אמור לחזור ואז יהיו לי יותר תובנות.

קואגה

New member
כן! ../images/Emo99.gif

ברזיל מדהימה (אני קצת משוחדת, כי יש לי גנים ברזילאיים, אבל אני בטוחה שיהיו פה עוד אנשים שיסכימו איתי). קודם כל - מתי אתם מתכננים לנסוע? ומה המטרה (בטן-גב, נופים, בע"ח)? (גם אני עושה הכל כדי לא לעבוד
)

Darth Foofoo

New member
אנחונ חושבים על פברואר

גם היום הולדת של הגבר וגם 3 חודשים אחרי החתונה לירח דבש קליל כזה . מחפשים מהכל , בטן גב , מסלולים , צלילה ( יש המלצות על זה בכלל? כמו שאני מכירה את עצמי יקרה מה שקרה בתאילנד .... צינון היסטרי ). בקיצור הכל מהכל , לחזור לארץ שדודים ומותשים ולהתענג על המילואים בברזיל .

קואגה

New member
קודם כל

אם אתם רוצים לטוס בפברואר, כדאי שתזמינו טיסה כבר עכשיו, כי בזמן הקרנבל קשה מאוד למצוא מקום בטיסות. כדאי לכם גם להחליט מראש איפה אתם רוצים להעביר את הקרנבל, ולפי זה לתכנן (ועל זה אני לא כל כך יודעת להמליץ, כי לא הייתי שם בזמן הקרנבל). עוד המלצה כללית - בגלל שיש לכם יחסית מעט זמן למדינה מאווווווווווד גדולה, כדאי לכם לברר על טיסות פנים. בטן גב - יש המון אופציות. באיזור הצפון יש את החופים הכי יפים, לדעתי. אנחנו היינו בנטאל, והיה פשוט חלומי. לשכב על החוף ולשתות מיץ פירות מתוך אננס שלם נשמע לך טוב? כי זה מה שעושים שם
עוד יותר צפונה מנטאל יש את Jericoacoara (או בקיצור - ג'רי, מקווה שאייתתי את זה נכון), כפר קטן שאמור להיות עוד יותר חלומי, אבל לא הגענו אליו. באיזור סלבדור (מדינת באהיה, באמצע הדרך בערך בין נטאל לריו) יש כמה מקומות קטנים עם חופים יפהפיים - אנחנו היינו במורו דה סאו פאולו, אבל ברחנו אי קטנטן ומשגע, אבל ברחנו משם בגלל שנמאס לנו לשמוע עברית מסביב כל היום. קרוב לריו יש את Ilha Grande, עוד אי מקסים שגם בו יש חופים יפהפיים, וגם לא מעט אטרקציות - שנורקלים, כל מיני טיולי יום, לדעתי אפשר גם לצלול שם, אבל אני לא סגורה על זה כי אנחנו לא צוללים... טיולים וטבע - לנסויש. כפר קטן במרחק 6 שעות מסלבדור, שממנו יוצאים לכל מיני טיולים. אנחנו היינו שם 5 ימים, מתוכם עשינו טרק של 3 ימים למפל הפומסה, עוד טיול יום מאורגן ועוד יום טיילנו בעצמנו באיזור, עם הוראות שקיבלנו באכסניה שישנו בה. האיזור הזה משגע, ובדיעבד, היינו נשארים שם יותר זמן על חשבון מקומות אחרים. מפלי האיגואסו - אני מאלה שחושבים שלהגיע לברזיל בלי לראות אותם זה פשע. ללא ספק המקום הכי יפה והכי מרשים שהיינו בו בכל הטיול (שהיה חודשיים וחצי בברזיל וארגנטינה). אל תפספסו! וריו - אחת הערים היפות שראיתי. איכשהו הצליחו לבנות אותה כך שהטבע מסביבה עוטף אותה, ולראות אותה מלמעלה זה מדהים. גם בריו עצמה יש לא מעט חופים כייפים (קופהקבנה ואיפנמה המפורסמים, ועוד כמה) ולא מעט אטרקציות. יש לי עוד המון המלצות (ובבית יש לי גם שמות של המקומות שישנו בהם ומסעדות מוצלחות), אז אם את רוצה לשמוע עוד, רק תגידי, בכיף (אני תמיד שמחה לספר עוד ועוד על הטיול שלנו...
)

Darth Foofoo

New member
אני אשמח לשמוע עוד המלצות

רק שכרגע אני מאוד מוטרדת ולא נראה לי שיהיה ירח דבש.

קואגה

New member
../images/Emo24.gif

למה שלא יהיה? מה קרה מאז שפתחת את השרשור? מישהו בעבודה מציק לך? תביאי אותו לכאן, ניתן לו
בראש!

Darth Foofoo

New member
זו המטרה

לפברואר אבל אם יש לי זמן עכשיו בעבודה לתכנן שאני לא אעשה את זה ?????

למעלה