הכל פרשנות?! הכל?

alissa

New member
הכל פרשנות?! הכל?

ממש הכל? ככל שמתבוננים עולים על זה. שהדברים הם פשוט דברים וכל השאר הם פרשנות. היתכן שהחיים עשויים להיות כל כך פשוטים? קצת מפחיד (גם זו פרשנות ויש שיכנו זאת ענן
)

Vguru

New member
זה דווקא לא ענן ../images/Emo70.gif

זה מטוס פייפר. סתאאאם. זו תובנה מופלאה. והחיים - הם לא עשויים להיות יותר פשוטים. הם כבר יותר פשוטים. והפחד - הכי מפחיד זה לחיות חיים שלמים מאחורי מסך הפרשנויות, בתוך הערפיח. לא?

alissa

New member
יש עוד שכבות לקלף ../images/Emo94.gif

ועוד ועוד להתבונן. אין משהו חשוב מזה לעשותו.

אינקה

New member
המממ...

קליפות הן מטאפורה. אבל אם הדברים הם כמות שהם, מה את עושה עכשיו? אינקה

אינקה

New member
אוקיי

אז עזבי כל פרשנות ואמרי לי מה את עושה עכשיו. זה פשוט מאוד. נו? ;) אינקה

alissa

New member
הכל פרשנות! אם כך, אין רגע או משהו

או דבר או עניין החשוב יותר מהשני. כולם חשובים וחסרי חשיבות באותה המידה. הפחד , הכעס, השנאה, האהבה (התאהבות,) געגועים - כל הקהל הזה הוא פרשנות, עננים ואינו ממשי, אינו מציאותי, אינו קיים ומכאן שאין בהילות, אין דחיפות, אין נקמה, אין פחד. אין אין אין. הדברים נושרים לאט לאט. יש פיסת שמיים. מכאן , אינקה - שאין דבר לעשותו

אינקה

New member
את מסיקה שאין דבר לעשותו

ההסקה הזו היא מטבע האשליה, הפרשנות. הניחי גם לה. אינקה

אינקה

New member
בבקשה

יש אימרת זן ידועה שמדברת על ההבנה שכתבת עליה: "אדום מופיע - אדום לבן מופיע - לבן" זה הכל. :) אינקה

בת דמות

New member
../images/Emo25.gif ללחי (ברשותך)

הכל פרשנות- זה הקהל שלך שנושר ומה עם הדברים עצמם?

חשוב

אם כל הדברים הם כמו שהם, כל השאר הוא פרשנות, למה יש משהו שהוא החשוב ביותר שצריך לעשות? במקום זה, אפשר להפסיק להתאמץ לקלף, וללכת לים

Vguru

New member
כשהבננה מתאימה ../images/Emo133.gif

בחוף הים שליד הבית שלי יש מלא אנשים שלא התאמצו לקלף בננות. רגע אחד הם שוכבים ומשתזפים בשמש
ואחרי דקה הם קופצים בבהלה: "אוי, שכחתי בננה לא מקולפת במשרד".
מסקנה: עדיף ללכת לים אחרי שמקלפים כמה בננות
, אוכלים כמה בננות
, ומרגישים שבעים לגמרי מבננות
(זה לא קשה, כי בננה זה חתיכת יציקה...)

../images/Emo124.gifבמרכז הארץ התגלתה כת סודית

שסוגדת לבננות. עם הגילוי המזעזע, אנשים תמימים יצאו לרחובות והחלו מהומות. בננות רבות נרמסו על המדרכות ובשולי הכבישים, שנחסמו על ידי כוחות הבטחון. קליפות רבות היו פזורות סביב ואנשים קלופים הובלו בבהילות לבתי החולים ברחבי הארץ. סמן ההכיר של חברי הכת היא בננה קלופה למחצה שמשתלשת ממחרוזת עשויה חרוזי עץ, ורבים מחברי הכת נוהגים ללבוש טוגה צהובה ומצנפת לבנה. פרשנים רבים משווים את מנהיג הכת שברח מהארץ, למנהיג הרוחני השנוי במחלוקת, שנרדף בזמנו על ידי שלטונות המס האמריקאים ונחשד בפלילים. האיש הצבעוני שהיה ישדוע בחיבתו הרבה למכוניות ושהלך לעולמו לפני שנים אחדות, טען בתוקף שמעולם לא היה כאן(שמו שמור במערכת) מנהיגי תנועת הורים מודאגים, טענו שראשי הכת מאכילים את ילדיהם התמימים והמבולבלים בבננות קלופות למחצה.

תכתוב היא אמרה לי תכתוב

תעשה כטוב בעיניך לטאו יש אמון מלא בך האם לך יש אמון בו? כשאני מקלף בננה אני אוכל את ה-בפנוכו וזורק את הקליפה לסל וחסל כדי שאף אחד אחר לא יחליק וייפול וישבור חלילה את מפרקתו

למעלה