הכינו את השאלות,היום זה קורה!!

sol de vida

New member
פתחתוואית ......./images/Emo140.gif

ראנר עם עלים עדינים בבורדו וכסף יכול להשתלב נהדר על מפה בגוון בורדו עמוק.... בתנאי שהבורדו יותר עמוק מהבורדו של הראנר..... יכול להשתלב על מפה לבנה צחורה..... או ליצור משהו אחר ומאד מענין ומיוחד עם מפה בגוון של ירוק תפוח..... שימי לב, לשמחתנו יש מפות חד פעמיות שמאפשרות לעשות את משחקי הצבעים ללא חשש והשקעה כספית גדולה. בהצלחה, ואשמח לראות תמונות של לפני ואחרי

sol de vida

New member
יש לך פריבילגיה ל2 שאלות ?../images/Emo3.gif

עידיתוש והאוצרות, הנני מעצבת פנים ולא מעצבת ארועים/שולחנות אבל.... המוטו שלי שבעיצוב אין חוקים ואין מי שיכתיב עבור אף אחד מה נכון עבורו ומה לא. עשי לעצמך דמיון מודרך ולכי אחרי נטיות ליבך. מה שיעלה שם הוא הצבע הנכון עבורך לשנה זו
בהצלחה, ואשמח לתמונה של לפני ואחרי

sol de vida

New member
יערה היחיד ../images/Emo140.gif

חג שמח ושנה טובה ... לשולחן החג רצוי ומומלץ לבחור נושא או גוון מסויים שיהווה את הקונספט העיצובי. גווני הכסף/הזהב הלבן והשחור נחשבים לצבעים הקלאסיים ואם חפצה נפשך על שולחן חג מלכותי הרי שאלה הגוונים. לדוגמא : אם תבחרי ברצועת בד שחורה ועליה תוסיפי אלמנטים בזהב או כסף הרי שיצרת שולחן חג דרמטי ומלכותי. לעומת זאת, אם חפצה נפשך במשהו רגוע יותר אז צבעי הסגול או התכלת יכולים לתת מענה. האינטואיציה שלי אומרת שהשנה הצבע הנכון עבורך הוא הירוק הנחשב לצבע של צמיחה. ולכן הייתי מנסה לשלב ירוק זוהר עם זהוב/חם/דבש. כל זה בשילוב של פרחים לבנים עם עלווה ירוקה. ואם לא, תנסי ללכת לכיוון הכחול שנחשב לצבע של תקשורת וביטוי אישי. יכול להשתלב נהדר עם לבן/כסוף/וגם זהוב וחום. מצ"ב דוגמא, אם כי כבר ראיתי יותר יפות ממנה
בהצלחה, ואשמח לתמונה של לפני ואחרי.

sol de vida

New member
גליות2....../images/Emo140.gif

ברכות לביתכם החדש . מבחינתי יש קסם מיוחד בבתים בסגנון יווני כפרי ואולי בגלל נטיות גנטיות....
מלבד לבן שמשתלבנהדר עם הכחול הכהה והחום את יכולה להכניס את תכלת שמיים ואת החומים זהובים. למשל קיר צבוע בצבע תכלת שמיים וספה בגווני החום משולבת עם כריות בגווני תכלת וחום. מסביב יכולים להית אלמנטים נוספים בתכלת כמו אגרטלים תמונות כדי חרס מתקני עציץ ועוד. מצרפת לך דוגמא לשילוב המוצע... ויש עוד הרבה כאלה
בהצלחה, אשמח לראות תמונות לכשיגמר.

tamar107

New member
שאלות

איזה רעיון נהדר, והשאלות שלי: עברתי לדירה חדשה, ובכניסה לדירה יש קיר מאוד גדול, הוא נמצא ממול הסלון, רציתי לעצב אותו כך שיהיה מעניין ,ואיך שיכנסו לדירה יתפוס את העיין האורך שלו בערך 4 מטר ושאלה שניה: יש לי בעיה של מחסור ארוניות לספרים, איך אפשר לפתור זאת

אירית אשמח לשאול שאלה - אילו אלמנטים ו/או צבע

טובים להגברת היצירתיות והשפע בחדר העבודה תודה

sol de vida

New member
tamar107....../images/Emo140.gif

ברכות לדירה החדשה ולשאלתך ... הייתי משלבת את שאלה א' עם ב' ובונה על הקיר המרכזי נישת גבס בעלת תאים עם תאורה שתאפשר לך מחד לשים בחלק מהמדפים ספרים ומאידך חפצי נוי דקורטיביים שישתלבו עם התאורה ויצרו עניין על הקיר. במרכז הנישה יכולה להיות ממוקמת טלוויזיה LCD וניתן לייצור עניין נוסף ולצבוע חלק מהתאים בגוונים צבעוניים המתאימים לשאר רהוט הבית או יוצרים קונטרס, ססגוניות ועניין. מצ"ב דוגמא
בהצלחה, ואשמח לתמונה של לפני ואחרי.

למעלה