הכינו את השאלות,היום זה קורה!!

שלום ותודה על האפשרות לשאול שאלה

אני מאפרת מקצועית ובחדר העבודה יש רהיטים מבמבוק. הקירות בצבע ירוק בהיר ואני מאוד רוצה לשנות את הצבע. לאיזה צבע כדאי?

sol de vida

New member
אני כאן בגללך...../images/Emo140.gif

כמאפרת מקצועית, הייתי ממליצה לך להכניס את מיתוגך לתוך החדר. אם ניתן לקחת את צבעי כרטיס הביקור שלך או אתרך ולשלבם פנימה הרי זה משובח. ואם לא.... צבעי הבמבוק הם ממשפחת הצהובים /חומים ומיכוון שמאסת בצבע הירוק הרי שאת יכולה לשלבו עם בורדו, הנחשב לצבע אנרגטי המעורר יצירתיות. אם אינך מחובבי הז'אנר ואת מחפשת שלווה ורוגע, הרי שניתן לצבוע בצבע תכלת שמיים או סגול לילך. בהצלחה , ואשמח לתמונה של לפני ואחרי.

sol de vida

New member
תודה למנהלות היקרות../images/Emo24.gif

שמחה לראות את שאלותכן ומבטיחה לחזור עם התשובות בשעה היעודה
ובנתיים, הכל המרבה הרי זה משובח

rulios

New member
שאלה לי אליך:מה את מעדיפה

שיתנו לך יד חופשיה בעיצוב, או תוכנית ברורה אותה תמלאי כרצון הלקוח? לפני הכל תודה שאת כאן

sol de vida

New member
../images/Emo24.gif

חלומם הרטוב של רב המעצבים (ואני בניהם
) זה לקבל לקוח שנותן לי דרור ליצרתיות.... לא מגביל אותי בתקציב ..........וסומך עלי כי אדע להביא את הטוב ביותר עבורו. כמובן, שעם זאת ולמרות הכל לא יוכל הלקוח לחמוק משאלות התחקיר המאפשרות לי להבין את הצרכים של הבית, כמה נפשות, האם יש ילדים, למה משמש הבית, האם יש צרכים מיוחדים, מה הוא רוצה לבטא בבית, והעדפות עיצוביות, כי לכולם יש נטיות של הלב. המוטו שלי הוא שיצירתי ופוטוגני בצילומים זה נהדר ... אבל זה לא יכול לבוא על חשבון פרקטיות ומכאן בא ....... עיצוב יצירתי, לאנשים מעשיים !

rulios

New member
ומה קורה אם....../images/Emo2.gif

מה קורה אם שילוב הצבעים בו ביקשו ממך לעצב את אחד החדרים של הבית נראה לך קטסטרופלי?
תנסי לשכנע את הלקוח לשנות, או תזרמי לפי בקשתו?

sol de vida

New member
../images/Emo24.gif

אנסה לשכנע אותו לשנות , אביא לו דוגמאות להמחשה ואנסה להגיע אותו לאיזשהו עמק השווה אבל בסופו של דבר הוא יחיה עם זה . אם כי.........במקרים שאני רואה שמדובר בקטסטרופה או נזק מקצועי לא אתן יד לזה ואעדיף לפרוש ולוותר על העבודה .

rulios

New member
שאלה קצת מוזרה אולי../images/Emo3.gif

מתי בעצם כדאי להזמין מעצב?

sol de vida

New member
כבר ראיתי יותר מוזרות../images/Emo3.gif

מתי מומלץ להזמין מעצב: - לפני בניה חדשה או שיפוץ. - כאשר יש צורך לרענן או לתכנן מחדש חלק מהמרחב או כולו, בבית או בעסק. - לפני מכירת בית – הום סטיילינג יכול להעלות את ערך הנכס ב 7-15%! ולקצר את זמן המכירה ב50%. מעצב פנים חוסך עלויות מכמה סיבות: א. טעויות. התכנון נעשה נכון ותואם לצרכי המשפחה כבר מתחילת הדרך ואין צורך בתלאים ובתיקונים שעולים כסף רב בנוסף ללכלוך. ב. קשרים. למעצב הפנים יש קשרים בחנויות והלקוחות שלי מקבלים הנחות גדולות יותר מהרגיל. לספקים מאד חשוב לרצות לקוחות המגיעים עם מעצב ... בעיקר בגלל המעצב. אנו ספקי העבודה הכי גדולים שלהם. ג. זמן= time is money כאשר אתם מגיעים עם מעצב לחנות הכל כבר ברור וממוקד ולכן הבחירה מאד קלה. מי שנכנס אי פעם לחנויות קרמיקה וראה את השפע הקיים שם יכול להבין שאפשר ללכת לאיבוד בקלות. עם ליווי זה לא קורה. יש כבר קונספט עיצובי, כיוון הצבעים מאד ברור ונותר רק לבחור א' ב' או ג'. ד. הדמיות= הדמיות מאפשרות לללקוח לראות את העיצוב רגע לפני .... וזה מתאים במיוחד לאלה שאין להם דמיון וקשה להם לראות את התמונה הסופית. ההדמיות מאפשרות להם לראות רגע לפני החלטות יקרות ונותנות להם רוגע בנושא. תודה על האירוח. שמחתי מאד לענות על שאלותיכם ומקווה שתיישמו בקרוב
להתראות בפעם הבאה

rulios

New member
תודה לאירית על הזמן שהקדישה לנו../images/Emo24.gif

אירית תודה רבה רבה על כל התשובות, מקווה שכולן נהנו כמוני
מאחלת לך בהצלחה בכל מה שאת עושה ,חג שמח ושנה טובה!

DMEG1234

New member
אין אופציה לארון

בחדר של הילדים תמיד יש בלגן נוראי. אין לי הרבה מקום שם ככה שאי אפשר לשים ארון. מה את מציעה ? איך בכל זאת לסדר ? תודה מראש.

sol de vida

New member
dmeg1234....../images/Emo140.gif

מכיוון שאין למולי את תכנון החדר ולעיתים, סידור שונה של הריהוט יכול לאפשר הכנסת ארון קטן או כוננית, כמו כן אין לי מידע האם החדר הוא חדר שינה או רק חדר משחקים, האם הבלגן מתייחס לבגדים משחקים או ספרי לימוד ... אשתדל לענות בכלליות מתוך תקווה שאצליח לעזור בכל זאת. מה קורה עם הקירות ? אם לא ניתן לשים ארון גדול אולי ניתן לתלות על הקיר ארונית צפה עם דלתות הזזה , אולי ניתן לשלב משהו בין 2 מיטות, ישנם מתלי כיסים פלסטיק או בד שניתן לתלות מאחורי דלת או על קיר .... את יכולה לתלות מדף על קיר ולקנות באיקאה קופסאות אחסון . חשוב מאד שתשימי לב, לא למקם ארונות עליונים או מדפים מעל ראש המיטה של הילד. לא בטיחותי. מקווה שהצלחתי לעזור

../images/Emo82.gif

אני עומדת לבנות בית ולא כל כך יודעת איפה למקם את חדר הכביסה. האם כדאי קרוב לכניסה, או עדיף רחוק ממנה ?
תודה מראש.

sol de vida

New member
אישה סגולה ....../images/Emo140.gif

ברכות לבניית ביתך החדש. סבלנות , בסוף הכל יגמר. חדר כביסה, רצוי ומומלץ שיהיה כמה שיותר קרוב למקום תליית הכביסה, או לדלת היציאה לחצר האחורית המשמשת לתליה. כמובן, שכל זה תלוי גם בגורמים סביבתיים כמו מערכת המים והביוב של הבית וחיבור למערכת הראשית של האזור. אם כי ניתן לעשות כמעט הכל בעלות המתאימה. משערת אני, כי האדריכל המתכנן נתן מחשבה בנושא ואם לא הרי שכדאי לטפל בזה מבעוד מועד. בהצלחה

גליות2

New member
שילוב צבעים

הבית שלנו יהיה בסגנון יווני כפרי מה שאומר מבחינתנו חלונות כחולים (אילוץ מתוך בחירה
) איזה צבעים כדאי לשלב למראה כפרי שילך עם הכחול? (למשל לספות אבל גם באופן כללי) האם אפשר לצבוע את הקיר (כולם או רק אחד) בצבע אחר מאשר לבן ואיזה ישתלב? ותודה על היוזמה ועל הארוח

למעלה