הכינו את השאלות,היום זה קורה!!

rulios

New member
../images/Emo124.gifהכינו את הכיבוד,האורחת בדרך!../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

תחילת שנת הלימודים וחג ראש השנה המתקרב בצעדי ענק מזכירים לנו שהקיץ נגמר ועוד רגע מתחילים שנה חדשה. ומכיוון שכל התחלה חדשה היא שוני והתחדשות, הזמנו לביתנו הווירטואלי אורחת שתעזור לנו לחדש, לגוון ולהשרות לביתנו אווירה נעימה יותר. אירית כחלון בוגרת המכללה למינהל בראשון לציון לאדריכלות ועיצוב פנים, מתמחה בפתרונות יצירתיים, וביצוע המחשות ברמה גבוהה. עיצוב פנים כולל התייחסות לחלק מהמרחב, למרחב כולו, ועד תכנון וליווי של שיפוץ או בניה חדשה. ביום ראשון , 5.9.2010 בשעה 17.00תתארח אירית כחלון אצלנו ותענה לשאלותיכן בנוגע לעיצוב חדרי עבודה, חדרי ילדים, שילוב צבעים וכו'.
אתן מוזמנות לצרף את שאלותיכן מתחת להודעה זו. תהנו!

יפמל

New member
תודה רבה רוליוס - אנחנו בדיוק משפצים את הבית

שנהרס לנו מבנייה של השכנים מעל. ערב נפלא

eva133

New member
איזה יופי! ../images/Emo13.gif

יעזור לנו לקראת המעבר לבית החדש, יש כמה דברים שצריך לעצב כמו שצריך

eva133

New member
../images/Emo13.gif

אז השאלה שלי היא כזאת, אני ואימי עברנו לשכירות, אך בעלת הדירה דיי נותנת לנו לעשות יד חופשית ככל העולה על רצוננו בדירה, והשכירות היא לשנה עם אופציה ל-3 שנים. החדר שלי במקור היה חדר ילדים של בעלת הדירה הקודמת והיא החליפה את הרצפות בחדר לכחול כהה, מאוד רציתי לצבוע את החדר בגוון ירוק בקבוק בהיר, אך צבע הרצפות מגביל אותי. איזה צבע אוכל לצבוע את החדר כך שיתאים לרצפות? כעת יש לי לבן שצבענו בלית ברירה עד שנמצא צבע שיתאים לחדר.

sol de vida

New member
eva133../images/Emo140.gif

היי לך אווה ביקרה, בכל מה שנוגע לצבעים זה תלוי בגוונים שאת אוהבת , מה את מבקשת שהחדר שלך יבטא, האם את זקוקה לרוגע או לאנרגיות ועוד כהנה וכהנה. מכוון שצבע כחול כהה נחשב לצבע דומיננטי וממשפחת הקרים שתי אפשרויות עומדות בפנייך: או ללכת על מונוכרומט שזה אומר אותו גוון בכמה דרגות או ללכת על הניגוד שלו. עם כחול הייתי משלבת את הגוון הסגול בהיר (לילך) , בתנאי כמובן שאת אוהבת , או את הניגוד גמור לו וצובעת בכתום שנחשב לצבע אנרגטי. שימי לב, מכיוון שמדובר בחדר שינה ובכלל, צבעים דומיננטיים רצוי שיהיו במינון נכון, במידה והחלטת על הכתום אנא צבעי רק קיר אחד לא גדול . לדוגמא קיר שיש בו חלון או שהוא הכי קטן בחדר. לעומת זאת בצבעי הפסטל ניתן לצבוע יותר קירות. את יכולה להוסיף על הקירות אלמנטים משלבים. לדוגמא בקיר בלבן שליד קיר כתום תמונה שמכילה גם את שני הגוונים כחול וכתום . או וילונות שמשלבים לדוגמא וילון כחול על הקיר הכתום, מדבקות קיר וכו'. בהצלחה, ואשמח לתמונה של לפני ואחרי.|

eva133

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif

יש לי כבר כיוון, ואצלם את הלפני ואחרי ואראה לך את התוצאות תודה

צבע לחדר עבודה

שלום אירית ותודה שהגעת אלינו לאירוח
בחדר עבודה שלי אני עוסקת בחריזה וגם באומנות כללית. יש צבע שאפשר לצבוע את החדר שלא ישרה הרגשה של אי נוחות אלא ההפך ? כרגע הוא צבוע בצבע אוף וויט מעודן. ושוב תודה

sol de vida

New member
עידיתוש והאוצרות ../images/Emo140.gif

אם את חובבת הסגול
ניתן לשלבו בחדר , אך שימי לב, כי סגול נחשב לצבע של רוגע ושלווה. אם זה מה שחפצה נפשך, הרי שקיבלת אותה אבל, אם את חפצה בהמרצת היצירתיות שבך הייתי ממליצה לך לשלב צבעי אדום בורדו בחדר. ראשית, חדר העבודה שלך הוא ממלכת היצירה הקטנה שלך ולכן, חשוב מעבר לרוגע לעורר בך את היצירתיות. הייתי ממליצה לך להפטר מהאוף וויט (סליחה אבל ..) ולצבוע את חדר בגוון לבן אפרפר (בעין רגילה נראה לבן) של טמבור שמספרו ow232 גוון מדהים שניתן לשלבו עם אינספור גוונים, ומוסיפה אלמנטים של בורדו ... כמו וילון ... תמונה על הקיר .. פסלונים קטנים. בנוסף ממליצה בחום להוסיף צמחיה כמו צמחי במבוק עמידים ומזרקת פנאג שוואי ליצירת שפע בחדר. בהצלחה ואשמח לתמונה של לפני ואחרי.

סיגלי100

New member
מיקום מחשב

1. איפה כדי למקם את המחשב בחדר הילדים ליד המיטה או רחוק ממנה ? 2. הבת שלי רוצה לצבוע את חדרה ב 2 צבעים, באיזה שילוב כדי ?

sol de vida

New member
סיגלי../images/Emo140.gif100

מיקום מחשב בחדר ילדים רצוי ומומלץ שימוקם כמה שיותר רחוק מהמיטה, בגלל אנרגיות שליליות שמוקרנות ממכשירי החשמל ומשפיעים לרעה. אם שולחן המחשב משמש גם שולחן כתיבה, עלייך לשים לב שלילד נותר מספיק מקום על מנת לעשות שעורים. חשוב עד כמה שניתן, שהישיבה של הילד לא תהיה עם הגב לדלת, בגלל אי נוחות שעלולה להיווצר. כמו כן, יש לשים לב שאין הקרנת אור/שמש מחלון שעלולה להפריע בהתבוננות במסך. מוזמנת ללחוץ בקישור שבחתימה ולקרא בדה מרקר מאמר שלם בנוגע למיקום שולחן כתיבה בחדר הילדים. לגבי 2 צבעים, קשה לי לענות מכיוןן שאין לי מידע לגבי הריהוט הקיים, גיל הילדה, האם מודבר בילדה שקטנה או ילדה אנרגטית, מה היא אוהבת ועוד. המלצתי היא שתעייני בגלגל הצבעים המצורף ותבחרי או ללכת לכיוון המונוכרומט שזה אותו גוון בכמה רמות לדוגמא קיר אחד ורוד כהה וקיר אחד ורוד בהיר, או, שתלכי לכיוון של צבעים מנוגדים כמו כמו ירוק וסגול או צבעים צמודים כמו צהוב וירוק. ממליצה לשים לב למינון . אם בחרת בצבע דומיננטי אנא ציבעי רק קיר אחד קטן או קיר עם חלון. אפשר גם לשלב מדבקות קיר בגוון תואם לקיר המרכזי המשלב ומחבר בין השניים. בהצלחה, ואשמח לתמונה של לפני ואחרי.

עיצוב שולחן במכירת תכשיטים

בעז''ה ביום א' אני עורכת מכירת ביתית רציתי לקבל טיפים לגבי עיצוב השולחן... איך לגרום להיראות שיש הרבה תכשיטים( למרות שלא באמת יש המון..._- כדאי להניח "סטים" או סוגים שונים אחד ליד השני? כדאי למייןלטבעות/ שרשראות/צמידים...? איך כדאי מבחנת צבעים? להניח עוד חפצים לנוי על השולחן?

sol de vida

New member
אני והחוש שלי....../images/Emo140.gif

ברכות למכירה הביתית והרבה בהצלחה. אין לי מידע לגבי סוג התכשיטים שאת מוכרת ולכן אנסה למקד עד כמה שניתן. חשוב מאד, שהמפה או הבד שעליו יונחו התכשיטים יהיה בצבע אחיד עד כמה שניתן בכדי שלא יגנוב את "ההצגה" מהתכשיט. לתכשיטי כסף וזהב הכי מחמיא קטיפה שחורה או כחולה. ניתן לשים קופסאות ועליהן בד שיכסה את הקופסא וישמש כתצוגה מדורגת. סטים רצוי שיהיו במרוכז כי זה יקל על המכירה של כל החלקים כגוף אחד. לעומת זאת, מה שהוא לא סט יכול ומומלץ שיהיה בצורה מעורבת. העירוב יוצר יותר עניין ושילובי הצבעים יוצרים צבעוניות. את האשליה של הרבה, ניתן ליצור בעזרת הוספת אלמנטים. ניתן לקנות אלמנטים בזול בחנויות הכל בדולר ובחנויות גדולות של כלים חד פעמיים. בכלל, הייתי ממליצה לך לבחור נושא מסוים לעצב את השולחן לפיו. לדוגמא נושא של ים, לשים מפה כחולה או בצבע חול ועליה אלמנטים שקשורים לים כמו קונכיות צדפות צעיפים בגוון כחול עוד. ואם בראש השנה עסקינן, הרי שאת יכולה לשים מפה בצבע דבש ועליה לפזר רימונים , תפוחים, פרחים, צינצנות דבש קטנות וכו'. בהצלחה, ואשמח לתמונה של לפני ואחרי.

מזמן לא ביקרתי

והגעתי לשאול
יש לי חדר שבעבר היה מחסן והוא קטן ביותר. באיזה צבע כדאי לצבוע אותו כדי שיראה מואר יותר ?? תודה רבה

sol de vida

New member
החורזת המתחילה...../images/Emo140.gif

אין לי מידע לגבי השימוש החדש של החדר, האם מישהו לן או עובד בו, האם יש בו חלונות ועוד. בכללי אוכל לומר לך שצבעי הצהוב /כתום/ירוק זוהר אלה צבעים שמכניסים הרבה אור לחדר. ושוב, גם כאן חשוב מאד לשים לב למינון ולבחור רק בקיר אחד והוסיף מנגד אלמנטים כמו תמונות וילונות ומדבקות קיר שמשלבות את הצבע הנבחר עם הקיר השני. בהצלחה, ואשמח לתמונה של לפני ואחרי.

למעלה