עם קצת עזרה מפורום אחר, הגעתי למסקנה שעבור השמלה הזו אני רוצה עליונית כסופה, או שחור-כסף. האם נתקלתן במשהו כזה בחנויות? היא אמורה להשתלב עם המגפיים שבתמונה + שרשרת כסופה + צמידים בשחור וכסף ושיער אסוף למעלה.
לא הולכת איתן - לא נוח לי. אלא עם מדובר במגפיים כמו פה, שמחזיקות את הרגל. מה עוד יכול לעבוד? רציתי אתמול למדוד את אלה בשחור אבל לא היו במידה שלי. זה יכול להתאים?
ונראית עליך פיגוז! נעליים כמו בתמונה הן גם לא ממש בסגנון שהולך בול עם השמלה אבל יש מצב שעם גרביונים זה יעבוד. הקטע של הרצועה פשוט 'מקצר' את הרגליים וחבל. את נראית גבוהה והרגליים ארוכות כך שזה לא משמעותי נורא, אבל בכל זאת יוצר חיתוך שלא נכון ללוק... נעלי בלרינה יכולות להתאים כי הן עדינות מאוד (כמו גם השמלה) סורי, לא מצליחה להזכר בשום עליונית כזו
שלום, אני ממש גרועה בשילובים ובקרוב אנחנו חוגגים יומולדת לבעלי (ארוחה במסעדה). יש לי את השמלה הזאת בוורוד/סגול, ואני רוצה להתאים לה נעליים וגרביון. יש לי את הנעליים האלה בשחור, הן מתאימות? מה עם גרביון? שחור? לבן? זה מתאים בכלל? סליחה על הבורות ובתודה מראש לעונות!
הנעליים נראות לי מתאימות מאוד. נראה לי שהייתי מנסה ללבוש את השמלה עם גרביונים בצבע גוף או בצבע שחור (שקוף או אטום למחצה). גרביון לבן לא הייתי לובשת כי זה יקח את השמלה למקום יותר ילדותי, ורך ופסטלי שמתאים יותר ליום ופחות לערב במסעדה. בלייזר/קרדיגן שחור גם יוסיף מאוד (עם כל אחד מצבעי הגרביונים). נשמח להתעדכן איך הסתדרת בסוף
1. מצטרפת לבנות על רעיונותיהן לגבי הנעליים, השמלה מהממת (וגם את) ו"דורשת" סגנון נעל מסוים. 2. השרשרת שלך מושלמת בעיני! 3. אהבתי מאוד את הדרך המקורית להסתרת הפנים