הכה את המומחה: עליונית כסופה לשמלה שחורה?

havat

New member
הכה את המומחה: עליונית כסופה לשמלה שחורה?

עם קצת עזרה מפורום אחר, הגעתי למסקנה שעבור השמלה הזו אני רוצה עליונית כסופה, או שחור-כסף. האם נתקלתן במשהו כזה בחנויות? היא אמורה להשתלב עם המגפיים שבתמונה + שרשרת כסופה + צמידים בשחור וכסף ושיער אסוף למעלה.

havat

New member
השמלה מזארה, 200 שקל. ויש לי בעיה עם נעלי עקב

לא הולכת איתן - לא נוח לי. אלא עם מדובר במגפיים כמו פה, שמחזיקות את הרגל. מה עוד יכול לעבוד? רציתי אתמול למדוד את אלה בשחור אבל לא היו במידה שלי. זה יכול להתאים?

לי וולף

New member
השמלה באמת משגעת

ונראית עליך פיגוז! נעליים כמו בתמונה הן גם לא ממש בסגנון שהולך בול עם השמלה אבל יש מצב שעם גרביונים זה יעבוד. הקטע של הרצועה פשוט 'מקצר' את הרגליים וחבל. את נראית גבוהה והרגליים ארוכות כך שזה לא משמעותי נורא, אבל בכל זאת יוצר חיתוך שלא נכון ללוק... נעלי בלרינה יכולות להתאים כי הן עדינות מאוד (כמו גם השמלה) סורי, לא מצליחה להזכר בשום עליונית כזו

havat

New member
כן, משהו דומה אבל בגזרה רכה יותר

וכמו שכתבתי למטה יש לי בעיה עם נעלי עקב...

Aניס

New member
אז נעלי בלרינה כמו ש-לי הציעה

לגמרי יעבוד... ואז את יכולה גם לשחק עם כל עליונית אחרת שברשותך או שאל גדול ומחמם, רצוי צבעוני ייראה נהדר.

נינה0000

New member
התאמת בגדים למסיבת יומולדת

שלום, אני ממש גרועה בשילובים ובקרוב אנחנו חוגגים יומולדת לבעלי (ארוחה במסעדה). יש לי את השמלה הזאת בוורוד/סגול, ואני רוצה להתאים לה נעליים וגרביון. יש לי את הנעליים האלה בשחור, הן מתאימות? מה עם גרביון? שחור? לבן? זה מתאים בכלל? סליחה על הבורות ובתודה מראש לעונות!
נינה

לי וולף

New member
זה יכול לעבוד

אם תגרבי גרביונים שחורים עבים (60 דנייר ומעלה אבל לא גרביוני צמר חלילה, זה לא יתאים לשמלה
) את יכולה לשלב גם קרדיגן או בלייזר וכמובן לנסות להשתעשע עם חגורה, תכשיטים וכו' או להשאיר כך, נקי. גם טוב

לי וולף

New member
לא, אבל לא נטולת פוטנציאל

אם היא מאוד קצרה + מאוד צמודה ויש ללובשת לוק קצת פרחי... אז כן, קצת
אבל בגלל שאין מחשוף והיא לא מאוד קצרה + בעלת טשטושי-בד, לא ממש

newKiticat

New member
לדעתי זו אחלה שמלה!

אפשר להלביש אותה ולשדרג אותה ברמות. אני הייתי אומרת שאפשר לנעול איתה כל נעל. בגלל הנייטרליות שלה.

Taltul R

New member
מזל טוב לבעל

הנעליים נראות לי מתאימות מאוד. נראה לי שהייתי מנסה ללבוש את השמלה עם גרביונים בצבע גוף או בצבע שחור (שקוף או אטום למחצה). גרביון לבן לא הייתי לובשת כי זה יקח את השמלה למקום יותר ילדותי, ורך ופסטלי שמתאים יותר ליום ופחות לערב במסעדה. בלייזר/קרדיגן שחור גם יוסיף מאוד (עם כל אחד מצבעי הגרביונים). נשמח להתעדכן איך הסתדרת בסוף

pixie lul

New member
כתמיד - ממליצה על איביי

אם מתאים לך לקנות יד שניה, הנה אחת הדוגמאות שמצאתי. יש עוד הרבה. את יכולה לחפש לפי מידה, מחיר. אם את צריכה עזרה - תגידי.

Taltul R

New member
לצערי אין לי רעיון לעליונות כסופה, אבל

1. מצטרפת לבנות על רעיונותיהן לגבי הנעליים, השמלה מהממת (וגם את) ו"דורשת" סגנון נעל מסוים. 2. השרשרת שלך מושלמת בעיני! 3. אהבתי מאוד את הדרך המקורית להסתרת הפנים

למעלה