הי! רציתי לעדכן

נעמה179

New member
הי! רציתי לעדכן

לפי עצתכן הלכתי אתמול לבריאות האישה. ביקשתי לעשות מוניטור כי נראה לי שיש צירים. האחות אמרה לי שלא עושים מוניטור בשבוע כזה ושלחה אותי לרופא התורן. נפלתי על רופא טוב אני חושבת. הוא ישר בדק לי את הצואר= ארוך 40 מ"מ וסגור. נראה לו על פי התיאורים שזה באמת צירים ולכן הוא שלח אותי למיון.במיון נשים עשו לי את אותן בדיקות וגם הרופא ניסה להבין איפה עוד כואב לי. על פי זה הוא העלה חשד שיש לי דלקת בדרכי השתן (שגורמת לצירים) ושלח אותי הביתה עם הפניה לתרבית שתן. אז קודם כל אני רגועה לגבי הקטנטנים- הכל אצלם בסדר ב"ה. לגבי- אני נחה כרגע בבית. מאוד בדילמה אם לצאת לשמירה (שבוע 18+5) או למשוך עוד קצת את העבודה. מה שכן- אני כל כך שמחה שהתייעצתי אתכן- אחרת חר הייתי הולכת לבדיקות וממשיכה עם החרדות שלי... תודה בנות מקסימות!

romi42

New member
נעמה

שמחה לשמוע שהכל בסדר מתוקה,תמיד עדיף ריצה אחת מיותרת ומאשר להצטער אחר כך מקווה שתרגישי טוב,דלקות בשתן אכן יכולות לגרום לצירים,לא הרגשת צריבה בשתן?? תרגישי טוב מתוקה ותחשבי על הכל האם כן משתלם לצאת בשלב כזה לשמירה,אני במקומך הייתי כן נכנסת לשמירה ושומרת כמה שיותר שהקטנים יבלו כמה שיותר בבטן

נעמה179

New member
תודה בנות

כרגע אני בבית. דברתי עם הבוס. שבוע הבא אני אנוח בבית ואעבוד כמה שעות על פי היכולת (אפשר לעבוד דרך המחשב) אח"כ בפסח אני בחופש ואחרי פסח נהיה יותר חכמים. לדעתכן- שלושת השבועות הקרובים יכולים להחשב לחודש ללא עבודה בשביל ביטוח לאומי?

מיה בר

New member
תרגישי טוב, כיף לשמוע חדשות ../images/Emo13.gif

אך מאוד חשוב לבצע בדיקת שתן ע"מ לבדוק את נושא הדלקת. במידה ויש דלקת, צריך לטפל בהקדם - כמו שהרופא אמר דלקות בדרכי השתן עלולות לגרום לצירים ( דבר שרצוי למנוע בחודשים הקרובים).

ליה77

New member
יופי שהלכת נעמה!

ומעולה שהצוואר ארוך וסגור. דלקת בדרכי השתן באמת יכולה לגרום לצירים. תרגישי טוב!

למעלה