הי קיבלתי התחייבות לאיכילוב...

2006mami

New member
הי קיבלתי התחייבות לאיכילוב...

מישהי יודעת אם צריך לחכות זמן רב עד קביעת התור לפתיחת התיק? אני צריכה לעשות הכל תוך כמה ימים...ואני בלחץ. מה אני צריכה להביא? משהו נוסף שאני צריכה לדעת?תודה רבה

אורora

New member
התחייבות ממי?

והתחייבות על מה? את מתכוונת לעבור שם מעקב או רק הזרעות? אם בכוונתך לעבור מעקב את צריכה לקבוע תור ולבצע קודם לכן את כל הבדיקות שהם דורשים ( הם ישלחו לך רשימה בדואר או בפקס ). זה עסק ארוך הוא לא לוקח כמה ימים. אם את מתכוונת לבצע רק הזרעות הם לא דורשים כלום, ואז תוכלי לקבוע תור מהיר לפתיחת תיק ובחירת תורם.

2006mami

New member
תודה ...ממכבי . אני אעשה שם ...

רק את ההשבחות וההזרעות...(כנראה 2). אז לא צריך לקבוע איתם תור לצורך הנ"ל?יש מצב שהם קובעים מהיום להיום? אין לי די זמן ....תודה על ההצלה המיידית . אגב את טיפלת שם?

אורora

New member
איך קיבלת טופס 17 ממכבי?

הלו הם מסרבים בתוקף לתת לאיכילוב. היתה לך סיבה מיוחדת? אולי יש שינוי במדיניות? קיבלת גם טופס 17 להזרעות והשבחות או רק לפתיחת תיק. הכי פשוט תצלצלי אליה מחר בבוקר ( מספר טלפון 036925606 ) ותבקשי לקבוע פגישה. בעבר הרחוק שאני פתחתי שם תיק ( לפני כמעט 4 שנים ) לתור הראשון היה צריך לחכות 2-3 שבועות. אולי היום זה שונה, אני לא ממש יודעת. בכל מקרה תנסי ללחוץ שדחוף לך כי אין סיבה אמיתית לחכות. כן אני טופלתי שם. בהריו הראשון גם מעקב וגם הזרעות, בהריון השני עשיתי מעקב ברמת מרפא ובאיכילוב רק הזרעות.

2006mami

New member
מכבי נתנו התחייבות בלי בעייה...

יתכן ששינו את הגישה. לא בררו איתי מה הסיבה אבל יש סיכוי ששוחחו עם המקום בו אני עושה את המעקב. יצאת מרוצה מבית החולים? אני אתקשר מחר בתקווה שיקבלו אותי בהקדם ...

2006mami

New member
תוספת

התחייבות לביקור רופא השבחה והזרעה מקווה שהכל יעבור חלק

חמנייה1

New member
יפה, טופס 17 לאיכילוב ../images/Emo45.gif

ועוד בלי בעיות... אני מכירה בנות ש"מכבי" סירבה ועדיין מסרבת סירוב עקשני לתת להן טופס 17. מעניין לדעת שאולי שינו את המדיניות. "מכבי" ידועה בחוסר עקביות שלה בענין טופסי 17.

Arroz con leche

New member
נכון!

אני לפעמים מקבלת ולפעמים לא... ובהתאם לאנרגיות שלי אני מתעקשת/לא מתעקשת בנושא... דיי מרגיז ויקר אבל עדיין מבחינתי נוח יותר! שזה גם סוג של שווי בעיניי.

2006mami

New member
עכשיו צריך לקוות שיהיה להם קטלוג

כמו בתה"ש ...זה הכי מכבד ...בעיניי

למעלה