הי לכולם....

pachanga SF

New member
הי לכולם....

זהו השביזות מגיעה מעכשיו... לקראת סוף הקיץ אני חוזרת לישראל אווווווווווווווווף

pachanga SF

New member
טוב אם כבר חוזרת....

אני רוצה לעבור דרך ניו יורק המלצות אפשר לקבל מרובכם

לוו

New member
פאצי איזה המלצות את צריכה ?

מה את רוצה לעשות בניו יורק ?

pachanga SF

New member
לטייל!

הבנתי שנורא יקר בניו יורק... כבר עדכנו אותי במסרים
אני כבר נוסעת לארץ אז אם כבר אני עוברת דרך שדה התעופה של ניו יורק מה יומים אני לא יטייל? הבעיה שאני לא אטייל אם אנשים שאני לא מכירה...

תותי-בת

New member
פאצ´י היקרה מכל ../images/Emo9.gif לדעתי זה יופי שאת חוזרת כי אז את תוכלי להיות בסוויט אייטין שלי ../images/Emo9.gif (3/8 - מי שישכח - מת!!!) וכפרוש...אין מה לעשות לפעמים צריכים לחזור למקומות שלא ממש רוצים לחזור אליהם... במקרה היום פורסמה ב"ידיעות אחרונות" איזו כתבה על דרכי גישה לנמל התעופה של ניו יורק, אם תרצי אני אעלה את זה לפה, רק תגידי ../images/Emo9.gif עד אז, שהות נעימה בפרנסיסקו שלך, שמרי על עצמך! ../images/Emo25.gif&../images/Emo24.gif&../images/Emo42.gif&../images/Emo23.gif ליאת.

pachanga SF

New member
תותי זה לא הקטע סוויט אייטין שלך...

זה שסוף סוף אני אראה את הפרצוף שלך כבר
|נשיקות|

תותי-בת

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif את תמיד מוזמנת אחוסתיש! ואת רוצה שאני אעלה לך את הכתבה לרשת?... נשיקות בחזרה, ליאת.

Gefen

New member
פאצ´י יקרה...

למה חוזרת לארץ. זהו? כלו כל הקיצין וחייבים לחזור? אני מאחלת לך כלטוב ונחיתה חלקה ורכה חזרה בארץ ולכי תדעי..אולי עוד יתרחש איזה נס ודברים ישתנו...?? ובכל מקרה...תהני מהזמן שנשאר שזה בערך כל הקיץ...עזבי אותך משביזות אל תחשבי על זה ותעשי חיים בסן פרנסיסקו כל עוד זה נמשך!! ולגבי ניו יורק- מתי את בניו יורק? אולי יש סיכוי שנפגש שם? אני מגיעה ב- 26 ביוני.. ובהזדמנות זו אני מצטרפת לבקשה של פאצ´י - יש לי 4 ימים בניו יורק (לבד..)...אנא המלצות לאן להגיע, איפה חובה להיות ומה חשוב לא לפספס?? גפן

pachanga SF

New member
טוב אז ככה../images/Emo70.gif

אחרי שדיברתי עם אחי היקר שאני הכי אוהבת אותו הכי בעולם
עוד שבועים גיסתי טסה לביקור בארץ ל 3 שבועות ואני עם אחי לבד הולכים לעשות חיים עם האופנוע שלו
כשהיא חוזרת זה יהיה כבר יולי , ולהיות בניו יורק אני חייבת להגיד בארץ "שהייתי בניו יורק" אני רוצה טיסה שאני אבוא לניו יורק בבוקר ובלילה לעשות את הטיסה שלי רק לישראל.... ככה שיהיה לי יום שלם לבקר במקומות המפורסמים בניו יורק... כי כמה ימים אין לי אפה לישון אני לא רוצה לגמור את הכסף שלי בבתי מלונות. אז אחרי שהבהרתי את עצמי יש המלצות לגבי יום כיף בניו יורק? להמרות שאני הצטייד במפות אבל זה לא כמו אנשים שמכירים וגפן!!!!!!!!!!!! sorry חמודה אני חוששת שלא יצא לנו להפגש בניו יורק.... את באה לניו יורק ב 26/6 אני עדיין את היום הולדת שלי עושה כאן בארה"ב 29/6
לצלם את כל הח´ברה שהכרתי כאן במועדון הקבוע שאני וחברה שלי הולכות אני חייבת
וכמובן לחגוג עם כולם כאן
גם בעוד שבוע אני נוסעת ללוס אנגלס עם המשפחה שלי לשים את גיסתי במטוס ומשם אני חוזרת עם אחי לסאן פרנסיסקו החודש הזה מאוד צפוף לי ..... לפני שחוזרים לשביזות

שטיבלמן

New member
יום כייף בניו יורק

דבר ראשון, גם אני הופתעתי שאת חוזרת לארץ, הרי עקבתי אחר הודעותייך ונשמע שאת מאוד מרוצה בSF. אני מניח שמדובר בכורח הנסיבות, ולכן מאחל לך שתוכלי לשוב בקרוב. דבר ראשון, אם את כבר בניו יורק, הייתי ממליץ לך לקחת לפחות לילה אחד במלון, אחרת באמת אין לך זמן לכמעט כלום (טיסה מ- SF לניו יורק היא כ- 5 שעות, במקרה הטוב תגיעי למרכז העיר לא לפני 12:00 בצהריים, ובמקרה הטוב תצטרכי לצאת מהעיר לשדה התעופה כבר ב- 22:00. ממש לא לעניין). את בהחלט יכולה למצוא במרכז מלון ללילה בסביבות $100-140 , ואם זה רק ללילה אחד הנזק אינו נורא כל כך. אם בניו יורק יש לך באמת אך ורק יום אחד, אולי עדיף לקחת דבר ראשון סיור מאורגן. יש המון חברות להן יש אוטובוסים בני 2 קומות (פתוחים) העוברים בכל האתרים המפורסמים. בכל אתר את יכולה לרדת ולהסתובב כמה זמן שבא לך, ולעלות על האוטובוס הבא שמגיע. בברודווי (מול מרכז הכרטיסים המוזלים) יש visitors information ושם תוכלי לקבל המון פרטים. ומעבר לטיול המאורגן יש המון אפשרויות: - לקחת במעבורת לפסל החרות, חוויה נחמדה (לבוא מוקדם, התורים בקיץ ארוכים מאוד) - להסתובב ב- south side sea port (לא בטוח שזה השם הנכון, אבדוק יותר מאוחר), איזור חביב, הרבה הופעות בחוץ. שם גם אפשר לקבל בחינם כרטיסים לפלטפורמה ממנה רואים את הריסות ה- world trade center. הפלטפורמה עצמה נמצאת מרחק של מספר רחובות משם. איני יודע אם הדבר עדיין יהיה קיים ביולי או שהם כבר יסיימו עם זה. - אם את אהבת את הספר "התפסן בשדה השיפון" אפשר לטייל בסנטרל פארק בעקבות הספר (הקרוסלה עליה פיבי רכבה, האגם עם הברבורים וכו´). אפשר גם להכנס למלון הפלאזה לארוחה קלה ולהרגיש עשירה נורא. אפשר גם לשלב זאת עם טיול לזכרו של לנון – גינת התותים ותצפית על בית דקוטה (שם אם אני לא טועה צולם גם הסרט תינוקה של רוזמרי). - לטייל בשדרה החמישית, ברוקפלר סנטר וכו´. - לקפוץ ל- Museum of Natural History או Museum of Modern Art (MOMA) - בלילה ללכת להצגה בברודווי (לקנות ב- 50% הנחה במרכז ברודוואי). ועוד המון המון אפשרויות נוספות אחרות. אם באמת אין לך ברירה ולא תוכלי לקחת מלון לפחות ללילה אחד, אני הייתי הולך על הטיול המאורגן, יורד כל פעם ומסתובב, וככה אפשר לקבל glimpse על העיר. אבל שוב – חבל שאת כבר שם ולא תנצלי את זה טיפה יותר. וטיפ: אם את אכן מגיעה רק ליום ואין לך מה לעשות עם המזוודות (בהנחה שאין היכן להשאיר אותן בשדה התעופה), את יכולה להגיע דבר ראשון למלון גדול (הכי מומלץ – פנסילווניה, מול Pen Station/Madison Square Garden) ושם תמורת תשלום של 2-3 $ למזוודה הם יאכסנו לך אותה אצלם, לא משנה אם את אורחת או לא.

לוו

New member
לפאצי ולגפן

הנה המלצה מפורום טיולים אתרים שאסור להחמיץ בניו-יורק לפי Yo-man

איתך דיברתי בצ´אט של הטריוויה אתמול

או שאני מתבלבלת??? אגב, גם אנחנו חוזרים בסוף הקיץ, גם אצלנו השביזות בדרך.... אבל לא צריך להסתכל על זה ככה פאצ´י. תנצלו את הקיץ עד תום (אני מוכנה לעזור וגם אפשר להפגש - בואו לאורגון זה לא רחוק!!!), סעו, תהנו (ביוסמיטי הייתם?) תקרעו את אמריקה עד השנייה האחרונה ובסוף, תאמינו לי, תתעייפו ותרצו כבר לחזור....יהיה טוב. גם אנחנו באותו עסק. ביי! ענת.

pachanga SF

New member
בחדר טריוויה?

לא זאת לא אני הייתי
ותסלחי לי על הבורות אפה זה אורגון? את חוזרת לישראל לבד? או שאת לא לבד כאן...?

אורגון היא בגבול הצפוני של CA

לפני פחות מחודש נהגנו מפורטלנד שהיא בצפון אורגון (גבול וושינגטון -המדינה) עד SF. זה לוקח 11 שעות של נהיגה בדרך מדהימה, עוברים את SHASTAשזה הר געש מדהים, מושלג כמובן. והמון נהרות ואגמים וטבע שמתחלף מצפוני וירוק עד לנוף קליפורני משגע. אני מאד ממליצה. אנחנו פה ברילוקיישן (בעלי היקר ואני) וגם חוזרים עוד מעט בסוף הקיץ לארץ כי החגיגה הגיעה לקיצה, וגם לי בא כבר להתחיל לעבוד. אני נוסעת עכשיו לשבועיים בלבד לארץ, לראיונות עבודה. ואח"כ, כשאחזור, נתחיל את האקשו האמיתי שחיכינו לו- מזג אוויר נפלא וכל סופשבוע נתעופף (במטוס) או ניסע (באוטו) למקומות שונים ומשונים קרובים ורחוקים. את יותר ממוזמנת להצטרף, אנחנו אוהבים לטייל בקבוצות. (השבוע יצאנו 5 אנשים לראפטינג בנהר במזרח אורגון והיה משגע!) זהו, אז זה לא את מהחדר של טריוויה, אבל מה זה משנה.... (בגלל זה חשבתי שאת זה "אתם".... ואני מתנצלת על הטעות.) ביי ביי. מקווה לשמוע ממך. תתעודדי!!! ענת.

למעלה