הי, חדשה פה

• פותח הנושא llsll
  • פורסם בתאריך

llsll

New member
הי, חדשה פה../images/Emo24.gif

טוב, לא בדיוק חדשה, אני קוראת כאן המון ולומדת הרבה מאוד. אבל מה לעשות, מידי פעם גם צריך לדבר. רציתי לשאול שאלה קצת לא נעימה. קבעתי עם מיילדת בית מסויימת שתיילד אותי. (עדיין לא התחלנו מעקב הריון, הייתה רק פגישה ראשונית) עכשיו, יצא לי לדבר עם אחת אחרת, והיא פתאום הרבה יותר מדברת אלי, ואני מרגישה שיהיה לי איתה חיבור יותר טוב. אומנם עוד לא נפגשתי איתה, ועוד לא דיברתי איתה ישירות , אבל מסיבות שונות, היא עושה עלי רושם של יותר מתאימה לי. אז ברור שלא אעשה כלום לפני שאפגש גם איתה, אבל הרעיון... נשמע לכם סביר להחליף מיילדת בשלב זה (מבלי לפגוע כלל ביכולות של המיילדת הראשונה שסגרתי איתה, ששמרה לי מקום בלוז שלה וכו).

אם פי 3

New member
מוטב להחליף

חשובה הכימיה. וחשוב שלך יהיה נוח וטוב בלידה. מה שכן, הוגן יהיה להחליט כמה שיותר מהר, ולהודיע לראשונה על ביטול, בהקדם, ולא לדחות בגלל חוסר נעימות או משהו.

llsll

New member
מרחיבה ושואלת

השנייה נראית לי יותר מתאימה לאופי שלי מהראשונה. מצד שני, את השנייה עדיין לא פגשתי, לא יודעת אם יש לה זמן בשבילי ולא יודעת עליהם כלום. מצד שלישי, הראשונה, ייתכן שיותר תתאים לי דווקא בזמן לידה (שצריך אמפתיה וכו), והשנייה, אולי אני יותר אתחבר אליה דווקא בשאר הזמנים. אוף, לא יודעת מה לעשות ולשאלה: יש לך רעיון להסבר סביר ולא פוגע לראשונה?

עופריקה

New member
נסי להפגש איתה ותראי מה תרגישי

כעקרון זה זמן מצויין לתרגל את המשפט "לא נעים לי מת מזמן"
כלומר, את אחראית לעצמך, תדאגי שיהיה מסביבך מי שמסב לך אושר, נינוחות, נעימות וכד'. באיזה שבוע את?

אמאדובה

New member
עשיתי את זה לפני הלידה האחרונה שלי, עם דולה

היתה לי דולה שליוותה אותי בלידות קודמות ובאופן אוטומטי קבעתי איתה ללידה. ואז, לקראת סוף ההריון, שבוע 35 אם אני לא טועה, הגעתי למסקנה שעדיף לי שמישהי אחרת תלווה אותי, מסיבותיי שלי (לא כי היה משהו רע בדולה הראשונה). היה לי מאוד לא נעים אבל בסופו של דבר הגעתי למסקנה שזו הלידה שלי וחשוב שאני ארגיש הכי טוב ונוח. התקשרתי לדולה הראשונה וסיפרתי לה את כל האמת, היא קיבלה את זה בלי בעייה והסכימה איתי שעדיף יהיה לי עם הדולה השנייה. במקרה שלי אני שילמתי לה מקדמה וביקשתי ממנה שתשמור אותה לעצמה (בכ"ז נפגשנו פעם אחת וגם יכול להיות שלא היתה מוצאת יולדת אחרת בטווח של כמה שבועות). כמו שנאמר כדאי להיות הוגנים וישרים ולהחליט כמה שיותר מהר. אם תחליטי להחליף, פשוט תגידי את האמת.

אמאאור

New member
אין לא נעים

זו הלידה שלך. רק את בוחרת מי יהיה איתך. את צריכה לבחור את מי שאת מרגישה איתה הכי נוח, מי שגורמת לך להרגיש בטוחה איתה, שאת יכולה לסמוך עליה, שיש ביניכן כימיה טובה, הבנה, חום. אז מה אם קבעת כבר עם מישהי? אפשר להתקשר, להסביר (את האמת), לבטל, לשלם דמי ביטול אם יש, וללכת הלאה, למי שנכון לך להיות איתה בלידה שלך.

למעלה