אני חושבת שאני
New member
הי חברים, אני חוגגת שבוע למסטולית
אני חשה שחייבת לכתוב, כי אחר כך כל האישיות החדשה שלי תרגיש לי מובנת מאליה. ואני לא אזכור מאיפה באתי (ומאיפה באו אבותי ואבות אבותי
). אאוקצור, יש מן חשש נוראי שזה ילך לאיבוד, יקבל עמידות, תבוא תופעת לוואי משונה מוזרה והזויה. אני חשה שינוי מהותי. בדברים קטנים. יש לי איזה מודעה שאני מפרסמת, של שותפים לדירה. עכשיו, אני נכנסת פעם ביום לאתרים יד 2 והומלס לעשות למודעה הקפצה. כמובן שבאתרים האלו יש מודעות נורא מפתות - כגון מודעות לחיות מחמד, מודעות לוילות יוקרה למכירה וכו'. מודעות שלא קשורות אלי. בימים כתיקונם אני יכולה לכנס לאתר לצורך "הקפצה" של המודעה שלי, אבל לשוטט שעות ולראות מודעות של "גורים מתוקים שזה עתה הומלטו" או "וילות יוקרה עם בריכה" וכו'. העניין הוא שנכנסתי לאתרים, הקפצתי את המודעות שלי. ולמרות שהייתה שם תמונה של גורים חמודים למכירה/מסירה או אנא אערף, שיכולתי לצפות שעה בתמונות החמודות שלהם, ממש לא עשיתי זאת. זו לא הייתה "מלחמה" - "אל תסתכלי". זה בא לי טבעי לחלוטין - כאילו, המוח מקבל זכרון עבודה, הוא זוכר למה הוא נכנס לאתר (להקפיץ מודעה) ועושה את זה. ולא דברים אחרים כמו ללטוש עיניים במודעות שותפים בתל אביב סתם כי הוא אוהב לראות כיצד אנשים מתנסחים ואיזה דירות עומדות כרגע להשכרה בתל אביב, משהו שלא רלוונטי *אלי* כרגע. מה שאני רוצה לאמר, המסטולית (=קונצרטה) עושה איזה משהו מהותי. וכאילו בלי סרטים ומלחמות עם עצמך. הכי מדע בדיוני של שינוי אישיות. וזה לא מונע שינה... הזוי ומפחיד כאחד. כאילו כל החיים הקודמים שלי חייתי עם מוח סוסיתא, וחשבתי שזה הדבר היחידי שאפשרי, כי לא הכרתי שכל קאדילק

אני חשה שחייבת לכתוב, כי אחר כך כל האישיות החדשה שלי תרגיש לי מובנת מאליה. ואני לא אזכור מאיפה באתי (ומאיפה באו אבותי ואבות אבותי