הי, האם משהו שמע על משפחתון מתוק

אמי29

New member
הי, האם משהו שמע על משפחתון מתוק

המשפחתון של בלהה בבוכמן. ראיתי פה בפורום ששאלו את השאלה אך לא הגיבו על משפחתון זה. אשמח לקבל המלצות למשפחתון לבני בן חמישה חודשים לעוד חודש. נואשת ....

אמי29

New member
אין ספק שאתה לא אבא לילדים

מר ירושלמי חדש, אחרת לא היית מגיב ככה. וכן אני נואשת למצוא משפחתון טטטוובב שם אשאיר את בני (בידיים זרות). אגב, תודה על תגובתך.

אני אב ל-2 ילדים בגיל גן

הנואשות שלך מעוררת גיחוך.
נואשת? נואשת?????
מודאגת, נאמר.
סקרנית, נאמר.
אבל נואשת?!?!?!?!?!?
אנשים נואשים עושים דברי מוזרים מאוד.
נראה לי שאת אמא בפעם הראשונה, אז הנה לקח שלמדתי בחיים בנוגע לילדים: תסמכי תמיד על הבטן שלך כשאת באה לבדוק משפחתונים. תגיעי "בהפתעה" בזמן שהמשפחתון עובד ותשימי לב איך המטפלת מתייחסת לאפרוחים.
ובסוף - תסמכי על הבטן שלך. היא לרוב צודקת.

וטיפ - תתעלמי מהפורום בדברים שכאלה, יש כאן יותר מדי אינטרסים של בעלי משפחתונים, חברים של, אמהות של וכד'.

העיצות שלך טובות, אבל לא חבל שאתה עוטף אותן ב

טון מעליב. למה להגיד לה שהיא מגוחכת? כי אלה ה"צרות" שלה?
נו באמת

פ-ר-ו-פ-ו-ר-צ-י-ו-ת

אסביר למה אני מכוון: בגלל אמא שראתה עובדת צהרון שאולי הרימה את הקול על הילדים, ויכול להיות שתפסה ילד ביד, אותה עובדת הושעתה. לאחר שהתברר כי היא פשוט מדברת בקול רם ושהילדים אוהבים אותה, החזירו אותה. רק שהיא הייתה כ"כ פגועה שהיא לא רצתה להישאר.

שוב, אמא היסטרית על סף הפאניקה גרמה לבלגאן הזה וגרמה עוול לאדם נפלא. זו ההיסטריה. אותה אמא אפילו לא טרחה להזדהות וכתבה הכל בעילום שם.

הורים עושים הרבה שטויות כשהם מגזימים ונותנים משקל יתר לדברים שהם שוליים לחלוטין. יותר חשוב לאותה אמא נואשת מה אומרים אנשים כאלה ואחרים באינטרנט, אנשים לא מזוהים ועם אינטרסים לא ברורים - מאשר ההגיון הבריא שלה.

למעלה